mrb bende asya 150 t1 var maxi scooter daha yeni aldım uzun yola hiç çıkmadım merak ettiğim şu
1-uzun yola maxi scooter'la çıkılırmı ?
herhangi bi sorun yaşarmıyım
bunu almakla hatamı ettim
iyi günler
mrb bende asya 150 t1 var maxi scooter daha yeni aldım uzun yola hiç çıkmadım merak ettiğim şu
1-uzun yola maxi scooter'la çıkılırmı ?
herhangi bi sorun yaşarmıyım
bunu almakla hatamı ettim
iyi günler
uzun yol ile kastın nedir ?
aldığın motordan beklentilerin nedir ?
ona göre cevaplayalım...
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
ya istanbuldan adapazarına gidicem yolda motoru dinlendirmelimiyim yada hiç durmadanmı gitmelimiyim
yeni aldığım için motoru nedir ne değildir bilmiyorum
aldığım motordan beklentim yolda beni rezil etmemesi :D
motorun İstanbul'dan Adapazarı'na gider ama senin ve motorunun sıhhati için hiç durmadan gitmeni tavsiye etmem ,
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
giden çok arkadaş var. hatta daha uzun yola 100 cc ile çıkıp problem olmadan dönenler var. ama bu olmayacak anlamına gelmez. aklında varsa erteleme yada korkma çık yola, herşeye hazırlıklı olarak tam korumalı varsa arkadaşın ile iki kişi iki motor çıkın. yoksa al bir arkadaşını artçı olarak yavaş, yavaş dinlenerek gidin. keyif alarak aceleden uzak foto çekerek manzara seyrederek falan filan... yolun açık olsun. alınmışın olmuşun hatası olmaz. paran varsa biraz daha iyi bir makina çok daha keyifli olur tabiki.
ben karamandan ereğli ye kuba cg 125 ile hiç gaz kesmeden sürekli redline olarak gittim 96 km ama şunuda eklemek isterim motoruma baktığım kadar kendime bakmamışımdır arkadaşlar bu herşeyden önmli tabi yolda 2 kez durmak zorunda kaldım bunun birisi kırmızı ışık biriside sigara molası gerçekten motorum beni hiç korkutmadı
Gidersin kardeş bismillah de atla makıneye . gerekli ekipmanlarını al dinlene dinlene git . allahın izniyle hic bişi olmaz
EcelE GitmeK CoK KolaY , SevdiğinE GiT SeN Yava$ Yava$...!!!
Konu açarken daha alakalı başlıklar seçebilir, ilgili sorularınızı da motorunuzun kullanıcılarının bolca olduğu bölümde dile getirebilirsiniz. ( http://www.motosiklet.net/forum/moto...t&daysprune=-1 )
FORUM KURALLARI VE KULLANIMI HAKKINDA
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)