r1 alirdim ben olsam
r1 alirdim ben olsam
1000 lik hiç bir motor alıcak kişi gidipte başkasına bukadar basit bir şekilde danışmaz
o tecrubeyi ve kendi çıkarları doğrultusunda gider makinasını alır ve nirvanaya ulaşır
125 lik cbr ye bas basa bildiğin kadar kmlerce 120 yapcam diye 1000lik makinayla denk mi
Mustafa Kemal Atatürk
ss olduğu için çok bir km yapmaması gerekir çünkü bu motorları alanlar hobi olarak alıyor genelde 2ci bir motorları var ve ss leriyle kışın çıkmıyorlar.
ancak hysoung öyle değil hysoung a binenler maddi olarak biraz daha sıkışık insanlar ve 2ci motor olarak aldıklarını sanmıyorum ( herkes için geçerli değildir illaki genelleme yapıyorum yanlış anlaşılmasın )
buna dayanarak er5 in kmsi normal diyebilirim.
ama 2006 model ne olursa olsun bir araç için 2700 km bana hiç inandırıcı gelmiyor. günlük 1.5-2 km yapar tahminen. buda mümkün değil motoru olan biner o motora.
Arkadaşlar Verdiğiniz Bigiler için Gerçekten Çok Teşekkür ederim R1 almaya karar verdim bi iki R1 var biri olcak gibi bakalım tekrar teşekkür ederim
arkadaşım nie öyle diyosun benim gözümden kaçan bişey olur senden kaçmaz söylersin ne dememişler bin bilsende bir bilene sor fikir almakta fayda var :D
[COLOR="#FF0000"][B][B][B][I][U]WE ARE SMALL BUT,WE'RE NOT[/U][/I][/B][/B][/B] [B][I][U]BUGS[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR="#800000"]8 out of 10 collisions are caused by drivers that never see the motorcycle[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)