Motosiklette vites değişimi !
Reklamlar
-
Reklamlar
-
BloodLegend adlı üyeden alıntı
S.a Arkadaslar bn yenı motor aldım cup 100 yarı otomatık vıtes ıle ılgılı bısı sormak ıstıyordum vıtes pedalını asağıya dogru bastırınca 1 mı oluyor ? bunun sırsını bna solermısınz asaya basınca bır sonra 2 yı nasıl atıcam ?
1 e taktik sonra artırmak için alttan yukarı ayağın burnunu altına sokarak her vuruş da bi kademe artar düşürmek içinde tam tersi aşağı doğru üstüne basarak yapılır
-
Vitesi boşa nasıl alırız şuan scooter kullanıyorum yakında dersler başlayacak ama ben şimdiden biraz bilgi sahibi olmak istiyorum. En alt 1 sonra yukarı tıklayınca mi boş oluyor yoksa 2ye mi geçiyor orada bir anlayama ma durumum oldu 1 ve 2 arası boş ise giderken 2ye geçmek için 2kere mi basmak gerekiyor .s biraz karmaşık oldu sanırım .
-
hsk adlı üyeden alıntı
Vitesi boşa nasıl alırız şuan scooter kullanıyorum yakında dersler başlayacak ama ben şimdiden biraz bilgi sahibi olmak istiyorum. En alt 1 sonra yukarı tıklayınca mi boş oluyor yoksa 2ye mi geçiyor orada bir anlayama ma durumum oldu 1 ve 2 arası boş ise giderken 2ye geçmek için 2kere mi basmak gerekiyor .s biraz karmaşık oldu sanırım .
1 Aşağı 2,3,4,5 yukarı
1 ve 2. vitesin arasında boş vites (N) vardır.Eğer 2 deyken aşağı yumuşak basarsan boşa geçer.Onun ayarını sürmeden anlayamazsın malesef
-
Yani 1 den sonra yukarı yapıp 2ye sonra hafif aşağı basarak boşa alıyoruz teşekkür ederim çeşitli video lar izledim AEA nın ki de dahil oraya deginen bulamadım bilgiler için sağolun
-
mesela kırmızı ışıkda durdun durana kadar vites küçültme durduğunda vitesi 1 e at yeşili bekle ben böyle yapıyorum biraz hızlı giderken 1 e atarsan arka tekeri kaydırırsın. ama çok dik bir yokuşdan aşşa inmen gerekiyor hemen 1 e at gazı bırak motor freni yapa yapa sakin sakin inersin .
-
moturmotur adlı üyeden alıntı
mesela kırmızı ışıkda durdun durana kadar vites küçültme durduğunda vitesi 1 e at yeşili bekle ben böyle yapıyorum biraz hızlı giderken 1 e atarsan arka tekeri kaydırırsın. ama çok dik bir yokuşdan aşşa inmen gerekiyor hemen 1 e at gazı bırak motor freni yapa yapa sakin sakin inersin .
Bu güzel bilgiler için teşekkür ederim işime çok yarayacak.
"Nerde ne yapacağımı bilmek,Hiçbir şey bilmemekten iyidir "
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)