Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Eksantrik Zinciri Fiyatları Normal mi ?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kawa ZX636
    Merhabalar
    İnternette gezerken bir site gördüm (reklam değil amacım uzun süredir bu sitedeyim zaten)
    http://www.velomoto.com.tr/katalog-e...ik-zinciri.php
    Benim 636nın eksantrik zincirini değiştirmeyi düşünüyorum;

http://www.velomoto.com.tr/urun.php?...35&kategori=94

Bu linkteki fiyat çok ucuz değil mi ? Bu egzantrik zinciri gönül rahatlığıyla motora takılır mı ? Ustalar uçuk fiyatlar söylüyorlar geneldede nerden alıyorlar bunlar dandikmidir ?
    Eksantrik zinciri dışında gergilerini nerden temin edebiliriz ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gs500inanc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat e kaldı :)
    vlaa ebayden benim arkadaş did aldıydı 100 lira civbarı geldiydi döviz düşükken hadi 130 gelsin şimdii.. ebayden bak derim kaliteli zincir 40 binde gidecekse bunlar 20 binde gider gibi kopucağını zannetmem ama çabuk aşınabilir..
    suzuki address 50cc=)yamaha dt125=)93 gs500=)99 gs500=)yamaha tt600=)99 er5=) virago 250=)92 kle500=)2004 gs500=) 2005 fazer)

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Bir zinciri pahali kilan iki onemli nokta krom olmasi yada O-ring olmasidir. Diger durumlarda zincirler cok pahali degildir. egzantrik zincirleri de cok pahali degildir , hatta ben metre ile alip kendime gore bile duzenliyorum. Lakin zincirin tam oturduguna emin ol.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

Motosikleti
    Kawa ZX636
    Alıntı zeda3000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir zinciri pahali kilan iki onemli nokta krom olmasi yada O-ring olmasidir. Diger durumlarda zincirler cok pahali degildir. egzantrik zincirleri de cok pahali degildir , hatta ben metre ile alip kendime gore bile duzenliyorum. Lakin zincirin tam oturduguna emin ol.
    Peki hocam bu marka zinciri taksam kopma , motora zarar verme gibi bir durum olurmu randıman alabilirmiyim ?

Dogan88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Crypton T115
    hocam 636 gibi yuksek devir motordan bahsediyoruz. 40 yerine 80 vermek sonradan açılcak başka sorunları engelleyebilir.

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    http://www.gururmakina.com.tr/iletisim.html

Burayi ara levent beyi iste ve motorundaki zinciri soyle o sana en dogru ve iyi kalite zinciri iyi fiyatta verecektir. Bu arakdaslarda tahrik zinciri dahil tum zincirler var. Kendileri Turkiye ithalatcisi.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

Motosikleti
    Kawa ZX636
    Alıntı zeda3000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.gururmakina.com.tr/iletisim.html

Burayi ara levent beyi iste ve motorundaki zinciri soyle o sana en dogru ve iyi kalite zinciri iyi fiyatta verecektir. Bu arakdaslarda tahrik zinciri dahil tum zincirler var. Kendileri Turkiye ithalatcisi.
    Tamam üstad yarın arıcam.

serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    Velo Moto Distribütor Firma Adresi İstanbul Sultan Gazi 2.cebeci caddesi üzerindedir,
    ilk zamanlarda piyasadaki tüm çin malı scooter'ların parcalarını barındıran ve kendıne piyasa yapmaya calısan bi firmaydı,
    şimdilerde misyonunu genişleterek yüksek cc'li motosikletler için grenaj,,zincir,ayna vs çeşitli yedek parça işine atıldı,
    piyasadaki VENOM markalı ürünler bu firmanın malı olmakla birlikte dahada gelişmektedir,
    zincir vs ürünlerın çoğu taiwan.kore,vietnam vs ülkelergen ithal edilmektedir...

Bunları Neredenmi Biliyorum :?
    Bazıan Parça Almışlığım Varda Oradan
    BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
    ''Gürcan Moto Garaj''
    0 535 939 20 86

glock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    regina nasıl bir marka peki? benim aktarma zincirimde yağlı olmasına rağmen pul pul oksitler oluşmuştu markası regina.

Motosikleti
    Kawa ZX636
    Alıntı serkanADH13 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Velo Moto Distribütor Firma Adresi İstanbul Sultan Gazi 2.cebeci caddesi üzerindedir,
    ilk zamanlarda piyasadaki tüm çin malı scooter'ların parcalarını barındıran ve kendıne piyasa yapmaya calısan bi firmaydı,
    şimdilerde misyonunu genişleterek yüksek cc'li motosikletler için grenaj,,zincir,ayna vs çeşitli yedek parça işine atıldı,
    piyasadaki VENOM markalı ürünler bu firmanın malı olmakla birlikte dahada gelişmektedir,
    zincir vs ürünlerın çoğu taiwan.kore,vietnam vs ülkelergen ithal edilmektedir...

Bunları Neredenmi Biliyorum :?
    Bazıan Parça Almışlığım Varda Oradan
    Hocam YBN marka egzantrik kullanan yüksek cclik motorcu arkadaşımız yok mu hiç ? Varmı aramızda bunu tecrübe eden..

Motosikleti
    Kawa ZX636
    YBN marka eksantrik zinciri kullanan varmı hiç arkadaşlar ? Konuyu hortlatıyorum ama hala aklımda soru işaretleri var ? Durumum uygun değil bu marka eksantrik takmak istiyorum bir sıkıntı olurmu ? Lütfen okuyupda fikri olanlar mutlaka bi yorum yapsın arkadaşlar..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)