yalova cınarcık videosu piyanist_irf penceresinden her mt sostu izlemeli ..
Reklamlar
-
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
açıklama yapmadan evvel tüm mt dostlarına saygı selam ve sevgilerimi sunuyorum güzel insanlar...
18 eylül pazar günü mt can dostlarıyla gerçekleştirdiğimiz geziyi acizane dilim vardığı , kabiliyetim elverdiği ve mekaniğimin izin verdiği kadarıyla piyanist_ irf in gözüyle , kalbiyle sizlere aktarmak istedim ,
kayda değer sayılı örnek bir geziydi diyebilirim en azından benim düşüncelerim bu yönde ki , siz katılamayan mt dostlarınında, katılabilmesini hakkaten çok isterdim-isterdik ..
sabah 09:00 dan beridir videoyla uğraşıyorum güzel geziye istedimki , kandimce güzel bir video olsun diyor gözlerinizden öpüyorum....
dip not : başlıktaki dostluk kelimesinde her zaman olduğu gibi klavyemdeki harflerin silik olmasından dolayı (sosluk9 olarak yazmışım özür...
http://www.youtube.com/watch?v=ABE9yaw6piw
video gayet güzel ellerine sağlık irfan dostum
lakin gördügüm kadarıyla çok yakın takip sürüş pozizyonu almışsınız Allahtan günü kazasız belasız tamamlamışsınız.
böyle kalabalık gezilerde tayfayı 3-5 erli gruplara ayırmak daha saglıklı herkez açısından.
kısmetse bir sonraki geziye mesai uygun olursa katılırız...
yapımda ve paylaşımda emegi geçen dostlara teşekkürler...
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
Reklamlar
-
cenkşenver adlı üyeden alıntı
senin makineyi tetfi ettirdik süpert sport çuk oldu...
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)