yalova cınarcık videosu piyanist_irf penceresinden her mt sostu izlemeli ..
Reklamlar
-
Kocaeli İl Temsilcisi
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Reklamlar
-
işten erken çıktığım zaman görüşürüz arayı açmam merak etme bu arada da adam gibi adam
-
bende verdim ayarı abim...
bizde şikayet meselesi yok...
buldum abim şarkıyı arşivimde var...
ses sistemenin hakkını veriyorum abim...
çoşsun herkes....
-
Kocaeli İl Temsilcisi
-unnamed- adlı üyeden alıntı
yav tamam başını kestiğin için şarkı aforoz oldu bulamadık(:
yeminle ismi bende nasılsa öyle yazdım binlerce şarkı var gözüm adını değiştirme olasılığım 100000000000000000-0000.00.0 1.5 kadarcık yani, sanırsam galiba , olmadı sana cd yaparım şekerim üzme tatlı canını tüm albümünü koyarım cd ye tabi senin içünnn..
---------- Post added at 20:00 ---------- Previous post was at 19:58 ----------
münir adlı üyeden alıntı
işten erken çıktığım zaman görüşürüz arayı açmam merak etme bu arada da adam gibi adam
teşekkür ederim münircim o senin adamlığından kankam
---------- Post added at 20:03 ---------- Previous post was at 20:00 ----------
-unnamed- adlı üyeden alıntı
bende verdim ayarı abim...
bizde şikayet meselesi yok...
buldum abim şarkıyı arşivimde var...
ses sistemenin hakkını veriyorum abim...
çoşsun herkes....
ohhhhhh beeee nihayet hemde kendi arşivinde varmışda vay köftehor vayyyy
-
İrfan Hocam ellerine kollarına ve yüreğine saglık. İzlerken çok hoşuma gitti. Bize ayirdigin bölüm için ayrıca teşekkür ederiz. En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere...
-
irfan abim...
yeniden bir aşkı küllendirdin abim..
eyvallah....
özlemişim....
-
Arkadaşlar güzel gezmişsiniz ama fotoğraf çekimi yükleme işinde sınıfta kaldınız...
ben o ambiansları görmek isterdim ama videoda biraz zayıf kalmış..ne yapıldı nerelere gidildi neler yediniz neler gördünüz falan hiç gezi sonrası konularıdamı görmediniz yav...neyse bir dahaki sefere böyle olmasın ama...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
cenkşenver adlı üyeden alıntı
amicim geziler güzel güzel olmasınada motoru yıkayacak vaktimin olmaması kötü toz içinde yeterken aklım hep orda
buyrun bi vidyo daha
http://www.facebook.com/photo.php?v=2276008296246 irfan abi sen görme saten göremenki
fese kaydın olmasa göremesin kaydol artık
En sonunda başardın cenk en net burada çıkmışım teşekkürler
-
speedy2 adlı üyeden alıntı
En sonunda başardın cenk en net burada çıkmışım teşekkürler
abi mesai saatleri içinde vaniköye sıklıkla uğruyorum ama sen akşam evindesin doğal olarak...bi ara ziyaretine gelmek isterim...seni alıp bizim beylerbeyinde ki polis tesislerinde ağırlayayım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
abi mesai saatleri içinde vaniköye sıklıkla uğruyorum ama sen akşam evindesin doğal olarak...bi ara ziyaretine gelmek isterim...seni alıp bizim beylerbeyinde ki polis tesislerinde ağırlayayım...
,
Valla ağırlama konusunda teşekkürü borç bilirim ancak hafta içi biraz zor boşa çıkarsam seni ararım canadam
-
irfan abi eline sağlık keşke bu video yu hazırlarken bana da haber verseydin ben bu işlerden anlamasam bile sana çay kahve hazırlardım ee yaptığın iş kolay iş değil eline sağlık
---------- Post added at 00:47 ---------- Previous post was at 00:45 ----------
münir adlı üyeden alıntı
irfan abi ellerin dert görmesin adamsın ne de olsa kimin toprağı
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:57 ----------
fatihçim 7 litre çok iyi 11 ,12,13 daha gideyim mi yok gidemiyorum benzinim bitti .1000 rr
abi dur kalbime inecek bu değerler gerçekten olabilir fakat ben bunlara dayanamam kalbime iner
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
münir adlı üyeden alıntı
irfan abi ellerin dert görmesin adamsın ne de olsa kimin toprağı
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:57 ----------
fatihçim 7 litre çok iyi 11 ,12,13 daha gideyim mi yok gidemiyorum benzinim bitti .1000 rr
1100 xx hiç söylemeyeyim.... 270 km yol yapmışım yakıt 70 tl ....
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
-
cbr1100 xx adlı üyeden alıntı
1100 xx hiç söylemeyeyim.... 270 km yol yapmışım yakıt 70 tl ....
abi söyle de bi kulaklarımızın pası silinsin söyle söylee
-
Neyse şimdi kimseyi uyandırmayalım benim yatma vaktim geçti bile almanyadan amcaoğlu vardı biraz gezdirdim tabi arabayla anca geldim gözlerinizden öperim xx ile tabi he he he iyi geceler renkli hülyalar....
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
-
cbr1100 xx adlı üyeden alıntı
Neyse şimdi kimseyi uyandırmayalım benim yatma vaktim geçti bile almanyadan amcaoğlu vardı biraz gezdirdim tabi arabayla anca geldim gözlerinizden öperim xx ile tabi he he he iyi geceler renkli hülyalar....
ii geceler abi .... ama söylemedin olmadı şimdik
-
duyguyu vermişsin güzel olmuş
-
Kocaeli İl Temsilcisi
-
selam arkadaşlar birileri şu vidyolara ayar ceksin anlamıyom buyrun bitane dahahttp://www.facebook.com/photo.php?v=2276008296246
irfan abi şunlara bi ayar cek yazık olacak güzelim vidyolara okadarda ugraştım ben yokum vidyoda ama olsun sesim yetiyor bana
---------- Post added at 09:43 ---------- Previous post was at 09:41 ----------
son bitane daha var onuda yükleyim fese atacam ağam
-
Kocaeli İl Temsilcisi
-
arkadaşlar buyrun bi vidyodaha http://www.facebook.com/photo.php?v=2278634361896 herkes süper cıkmış
ben yokum vidyoda
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)