Herkese merhaba
Durumu şöyle açıklıyım küçük yaşlardan beri motosikleti seviyorum.Dedemden kalma bir mobilet var yazları 7-8 senedir bu mobileti kullanırım yaşım 19 bundan başka bir tecrübem yok.Geçenlerde konu açıldı motosikletten, sevdiğim bir abim benim 1999 model suzuki var uzun süredir kullanmıyorum sana veriyim istersen ama dikkatli kullan dedi.Forumda araştırma yaptım yeni başlayanların en fazla 250 ccden başlamamaları gerektiği söyleniyor.Bu motosiklet 500cc naked beygir gücü 50 civarlarında sanırım, en azından 600 lük raceların yarı beygir gücünde kursalara falan gitsem kullanma ihtimalim var mı? Eğer süremezsin imkanı yok derseniz ne yapmamı tavsiye edersiniz alıyım almayım mı?
Bir başka sorum ise şu bu motosiklet bana çok masraf çıkartır mı? aylık asgari masrafı ne kadardır.Arızası olmayan bir 1999 model suzuki daha sonra yaşından dolayı sorun çıkartabilir mi? 100 km de kaç paralık benzin yakar.Veya diğer çıkması muhtemel olan masraflar nelerdir? Öğrenci olduğumdan dolayı bu tür masrafları karşılayamayabilirim onun için şimdiden bilgi sahibi olmak istiyorum ki ona göre alıyım motosikleti alıp garaja kapatmayalım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5795960/detay/
Motosiklet bu model sanırım
İlgilenen herkese teşekkürler