Nasıl Para Biriktiriyorsunuz ?
Reklamlar
-
Herkese Merhaba.
Forumda Gerçekten Çok Lüx Motorla Binen Abilerimiz Var Peki Nasıl Para Biriktiriyorsunuz Yada kredimi Kullanıyorsunuz ?
19 Yaşındayım 3-4000TL Ancak Biriktirebiliyorum Sonra Dayanamayıp Hemen Motor Aliyorum Hedefim 6000TL Biriktirip Hyo 250R Almak. Aylık Gelirim 600TL ... Harçlıklarımı Babam Veriyor Genelde Kendi Para pek Dokunmuyorum Ama Kısın Gelirim Biraz Düşüyor Ögrenci Oldugum İçin .
nasıl Para Biriktirebilirim Sizler Nasıl Para Biriktiriyorsunuz.
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Reklamlar
-
-
Haklısınız ama garantili bir iş degil bizimkide danscıyım heran sezon kapanıp maaslar aksamaya başlıyabiliyor.
-
kujumax adlı üyeden alıntı
Haklısınız ama garantili bir iş degil bizimkide danscıyım heran sezon kapanıp maaslar aksamaya başlıyabiliyor.
O zaman Şu Ata Sözünü sana armağan ediyorum. Ayağını Yorganına göre uzat
-
İŞte Onu Yapmaya calisiyorum allah razı olsun annemden maasımı direk alıyor benden biriktiriyorum seneye yaza kadar umarım biriktiririm.
-
Zor soru kardeşim Şahsen şuanki motorumu almak için okulda 1 sene boyunca 1 kez bile yemek yemedim.Günde okul için 10 lira alıyodum,eve gelince yiyordum.Okuldan geldikten sonrada sigara parası diye 10 lira alıyordum sigara almıyordum.Öyle öyle 1 sene sabrettim
-
her ay bi yada 2 tane çeyrek altınnn yastıkk altıı
-
3Y'yi uyguluyorum evdekiler paran varmi diyince Yok diyorum, Yemiyorum, Yuruyorum.
-
-
-
23 yaşında cbf aldığımda bekardım 7 ayda yemedim içmedim helal parayla peşin 2011 cbf sahibi oldum allaha şükür bankadan işim olmaz
-
tosbağa adlı üyeden alıntı
3Y'yi uyguluyorum evdekiler paran varmi diyince Yok diyorum, Yemiyorum, Yuruyorum.
Resmine ve ismine tam uymuş 3Y kuralı
-
Tayfun abi Kuşadası şartlarında para biriktirmek zor tabi
Aynen 3Y kuralı.
Maaşı daha iyi bir işe de girebilirsin.
[COLOR="DarkRed"][U][I][B]" ... [COLOR="Navy"]motosiklet[/COLOR] üstünde ölürsenizde her [COLOR="Black"]motosikletçi[/COLOR]'nin istediği gibi görevinizi tamamlamış olursunuz."[/B][/I][/U][/COLOR]
-
Bence sorulması gereken doğru soru "Nasıl para kazanıyorsunuz" olmalıydı. Bu sorunun yanıtını ben de merak ediyorum
-
-
Moderatör
Konuyu siyasete cekmek adina degil de, cevap niteliginde bir fikra geldi aklima.
İngiltere, Almanya ve Turkiye basbakanlari bir toplanti sirasinda ekonomik durumlarini tartisiyorlar. İngiliz basbakani, bizim ulkemizde standart hayat sartlari 2000 pound gerektirir, biz asgari 3000 pound veririz ki geri kalan 1000 pound u ne yaptiklarini sormayiz bile. Almanya basbakani, bizde standart bir ailenin yeme, icme, kira, otomobil kredisi, ogrenim vb. gibi ihtiyaclari aylik 2500 euro dur. Biz 3000 euro veririz, geri kalan 500 euro yu sormayiz.
Turk Basbakani, bizde 4 kisilik bir ailenin aclik siniri 1500 lira, biz 700 lira veririz, geri kalan 800 lirayi nereden bulduklarini sormayiz.
-
Lucas Süper Bi Yazı
Sigaram Yok Tek Masrafım Gündüzleri kafede Çok Takiliyorum Gizli Gizli Para Biriktirme Zamanı geldi Sanırım
-
ne güzel apaçık yazmış hangi bankaya nekadar borcum var yazmayayım fabrikada çalışıp (düşük ücretle) kenara para koymak çok zor birşeylerden fedakarlık ederek olur anca 44 yaşına geldim dağa para biriktiremedim
-
bende biraz para vardı biraz da eş dosttan alıyorum faizsiz ufak uafak ödeyeceğim ne yapalım ne babam zengin nede kendi işim var ama allaha şükür çakı gibi adamım çalışır yerim biriktirmeyi aklımdan bile geçirmem çünkü imkansız maaş asgari ücret
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Komünist düzende olmadığımıza göre çok mantıksız bir soru. Kimsi cbf150 almak için 1 yıl çalışır para biriktirir, kimsi 1 aylık maaşıyla 2 tane alır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)