Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Nasıl Para Biriktiriyorsunuz ?

REKLAM ALANI

stajerlikden memurluğa terfi olursun sonra bi yılda Allah ne verdiyse

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Okan Sinan Ocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1200GT (Helga) BMW S1000XR M Sport
    Moralini bozmak istemem ama , hayalimdeki motora 15 seneden sonra binebildim ondan öncekilerin hepsini çok sevdim ama asıl hayalime kavuşmam bu kadar zaman aldı. Bence sahip olduğun her motordan keyif almaya bak sabırlı ol yavaş yavaş büyütürsün.

Sevgiler
    DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR

Motosikleti
    Suzuki Marauder 800
    Alıntı oocan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Moralini bozmak istemem ama , hayalimdeki motora 15 seneden sonra binebildim ondan öncekilerin hepsini çok sevdim ama asıl hayalime kavuşmam bu kadar zaman aldı. Bence sahip olduğun her motordan keyif almaya bak sabırlı ol yavaş yavaş büyütürsün.

Sevgiler
    En güzel cevabı hocam verdi..Üstüne olduğun motordan zevk almasını bilecen....İlgi alakanı gösterirsen her motor hakkını verir..

Motosikleti
    nx4 falkon
    Evet doğru elinde olanla yetinmeye çalış.Borca girip krediye bulaşma.Hem gelirin azsa gösterişli bi makina zaten senin için zaten çok masraflı olacak yakıtıydı bakımıydı yedek parçasıydı vs.Bu düşüncenin sonu yok kardeş bugün hyo alsan seneye sıkılıp 30000 liralık makinalara bakmaya başlarsın.Nefsine hakim olmalı gücün neyse ona göre yaşamalısın.

Motosikleti
    Suzuki Marauder 800
    Aynen motor tutkusu öyle bişeyki elinde birlik bişey olsun mesela insan oğludur 3lüğünü ister...topici açan arkadaş yanlış anlamasın sakın. bu bende bile böyle. elimde regal var. daha büyüğünü arıyorum messela :D

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Alıntı McWarnaly adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Su Belcika ya gelene kadar biriktiremiyordum.Gerci burda da cok buyuk miktar biriktiremiyorum ama COK SUKUR.....
    Eskidendi yurt dışında çalışanların para kazanıp Türkiye'ye gönderdiği günler. Şimdi buradan Almanya'ya para gidiyor. Avrupa'daki Türklerin çoğu yıllardır işsiz, yabancılar artık uyandılar işsizlik parasını da ağır şartlara bağladılar. Sen kazanabiliyorsan haline şükretmelisin, kazanamayan çok gurbetçi var.

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Alıntı kurubuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eskidendi yurt dışında çalışanların para kazanıp Türkiye'ye gönderdiği günler. Şimdi buradan Almanya'ya para gidiyor. Avrupa'daki Türklerin çoğu yıllardır işsiz, yabancılar artık uyandılar işsizlik parasını da ağır şartlara bağladılar. Sen kazanabiliyorsan haline şükretmelisin, kazanamayan çok gurbetçi var.

Onu nerden çikardin yahu?
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    Alıntı oocan adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Sevgiler
    hacı abi senin hayaline de değer yani 15 sene
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Tiger250
    cesaret.. ^^

McWarnaly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia AF1+FZR 1000+YZFR6
    Alıntı kurubuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Haklisin dostum burada cook issiz insan goruyorum.Herkese oturum vermiyorlar,devlet sana maas bagliyor ama oda ancak burada gecinebilecegin kadar.Dedigim gibi ben halimden cok memnunum Cok Sukur..
    RIDE or DIE

semihg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Windy's 125-Honda PCX 125- X-max 250-CBF 150
    Alıntı safakk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sigarayı azaltın mümkünse bırakın günde 1 paket parasından bakarsanız kafadan aylık 150 tl gibi bir mebla ıvır zıvırı kesin aylık 100 tl dışarıda yemeyin mümkünse evden götürün 1 öğün için düşünürsen 300 tl yol parasını mümkün olduğunca kısın taksi yerine dolmuş dolmuş yerine otobüs kullanın ve kullanacağınız kadar akbil doldurun minibüse binmek zorundaysanız mümkünse fiyat farkı olacak semtden binmeye bakın 120tl biriktirdiğiniz parayı altına çevirin özellikle şu dönemde aylık çok rahat 50 60 kazancınız olur kimseye borç vermeyin mümkünse (motosiklet almaya yakın) siz borçlanın ek iş yapın aylık yada daha kısa süreli size kalmış 500 600 tl

Kısaca kendinizi kısmak sizin elinizde bu ve daha çoğunu bende motosiklet alırken uyguladım ve 1 sene boyunca uygulayınca insanın üzerine yapışıyor bu durum ve aslında olmamız gereken tutumlu insan modelinin üzerinde bir hayat yaşamaya başlıyorsunuz ilk 1 ay ciddi bir işkence sigara yok alkol yok öğlen yemek yok bol bol işte çalışma ve yetmezmiş gibi yol parası vermemek için eve kadar yürümek sonradan alışıyor insan ve yemek yemeyi bile garipser oluyorsunuz

Ama tabi işin sonu hayalinizdeki motosiklet olunca katlanıyorsunuz
    Bende bunun harfiyen aynısı yaptım motorumu aldım,ondan sonrada benzin parası koymaya başladı :D

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)