bu kez ben de yardım istıyorum
Reklamlar
-
arkadaşlar nedense motosıkletım için ve keseme uygun lastık tipi bulmaya çalışıyorum .Rica etsem sizlerden marka model sıralaması yaparmısınız ve hangı adreste bulabıleceğimi de yazarsanız sevınırım .ben sitelerde araştırma yaptım ama lastık buldum fıyatını bulamadım lastık buldum fıyatları cok cok pahalı en sonunda dedım sevgılı mt .üyelerınden bu kez de ben yardım istıyeyım .Hadi bir el atın arkadaşlar .işte motosıkletımın resmı .
Reklamlar
-
Sevgili adaşım Sinan abi
Başlığı görünce senin çinli canavara nazar değdi zannettim..
Yanılttın beni...
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
SinanAksu adlı üyeden alıntı
Sevgili adaşım Sinan abi
Başlığı görünce senin çinli canavara nazar değdi zannettim..
Yanılttın beni...
vallahı sinan kardeşim bu gün nazar değdi motosıklet en kücük oğlumun üzerıne düştü yanı yan yattı .ufaklğa bır sey olmadı hatta korkarak kaçtı .ama motosıkletın sol aynası kırıldı neyse canı sağ olsun ama lastık konusunda gercekten yardıma ihtıyacım var .
-
üzerinde orjinal fabrika çıkışlı lastiklermi var....
-
abicim senin motorla aşırı sürat yaptığın veya aşırı süratte kullanacağın bi fren ihtiyacın yok piyasada 60,70 liralara çin malı lastikler yoğunlukta,
eğer az daha kalıtelı olsun dersen en azından pirelli işini görebilir,
fakat DURO'yu tavsiye etmiyorum,
lastik uzun yıllar erimiyor,
çünki LASTİK DEĞİL GİBİ BİŞİY
gaz veriyorsun kayıyor fren yapıyorsun kayıyor
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
Ahmet N. adlı üyeden alıntı
üzerinde orjinal fabrika çıkışlı lastiklermi var....
evet orjınal naylon yazan fabrıka cıkışlı lastıkler var
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:11 ----------
serkanADH13 adlı üyeden alıntı
abicim senin motorla aşırı sürat yaptığın veya aşırı süratte kullanacağın bi fren ihtiyacın yok piyasada 60,70 liralara çin malı lastikler yoğunlukta,
çünki
LASTİK DEĞİL GİBİ BİŞİY
serkan kardeşim merhaba ben öncelıkle yağmurlu havada kaymayacak lastık arıyorum .üzerındekı lastıkler asfalta su dökseler kayıyor kaydırak gıbı
-
askon adlı üyeden alıntı
fiyat olarak uygun iyide bişey olsun dersen ön arka irc taktır,2 si 150 tl civarı...en azından üzerndeki çin lastiklerden daha iyidir...fakat yok daha iyisini istersen pirelli ve michelin e bak derim,ama fiyatları çifti 250 tl yi bulur galiba.
-
irc nin lastıkleri senin motora gider fiyatlarıda ekonomik. bir çok çinli lastiktende kaliteli.
http://www.anlas.com.tr/index/
kış lastiğide var muhum olan jant ölçüsü
ben mesajı okuyup yazasıya pişti olmuşum.
-
serkanADH13 adlı üyeden alıntı
çünki
LASTİK DEĞİL GİBİ BİŞİY
benim orjinal arka lastiği söktüğümde bi göstereydim sana neye benziyordu bildiğin beton yahu,elimde bastırıyorum esnemiyor bile,janttan bile zor çıktı...yıkamacıda elimle götürüyorum motoru ön lastik suyu görünce motor yanyan kayıyor,viraja girilmez,ıslak zeminde sabun gibi kayar,düz pürüzsüz yolda motorun arka tango yapıyor resmen ön için,gidon zor döner,titreme yapar daha neler neler saysam bitmez...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:23 ----------
askon adlı üyeden alıntı
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:11 ----------
serkan kardeşim merhaba ben öncelıkle yağmurlu havada kaymayacak lastık arıyorum .üzerındekı lastıkler asfalta su dökseler kayıyor kaydırak gıbı
daha fazla lastik değişimini erteleme bence üzerindeki lastikler resmen asena gibi dans ettiriyor motora
-
Askon usta senin canavara aslında iyi lastik tak diyecegim ama,sen fazla kötü yollara düşüyorsun,kaldırımlara tırmanıyorsun yazık olur verdigin maniciklere
en güzeli orta halli lastik seçmek
ya usta senin motora göre lastik bulmakta amma zormuş,adam gibi ölçü neden bulmazlar
http://www.motoek.com/17-10080-17-MC...NT,PR-760.html
http://www.rialli.com/urunler/293_mo...et-lastikleri/
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
askon adlı üyeden alıntı
metzelerin su kanallı enduro tipi lastiğini kullanıyorum....hem frenleme de hem de yagmurda daha iyi oluyor...75 tl ön lastık...gecen son baharda almıstım...
-
ferhatkars adlı üyeden alıntı
metzelerin su kanallı enduro tipi lastiğini kullanıyorum....hem frenleme de hem de yagmurda daha iyi oluyor...75 tl ön lastık...gecen son baharda almıstım...
arka ne kadar..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:30 ----------
Arjantinli69 adlı üyeden alıntı
CST Nasıl bir markadır? fiyatıda bayağı ucuzmuş.
-
Arjantinli69 adlı üyeden alıntı
Askon usta senin canavara aslında iyi lastik tak diyecegim ama,sen fazla kötü yollara düşüyorsun,kaldırımlara tırmanıyorsun yazık olur verdigin maniciklere
en güzeli orta halli lastik seçmek
ya usta senin motora göre lastik bulmakta amma zormuş,adam gibi ölçü neden bulmazlar
[url]http://www.motoek.com/17-10080-17-MC-52S-TL-SH-INDEX-FRONT,PR-760.html[/url
http://www.rialli.com/urunler/293_mo...et-lastikleri/
usta yarın bu işi halletmem lazım bu lastıklerın altında yazan fıyatlar teki içinmi çifti içinmı anlayamadım benım 800 tl bütcem var yetermı bide motosıkletım 140 km hızı gecmıyor bu lastıklerı takarsam 180 i vururmu
-
sizin motorun lastık ebatlarını bilmiyorum...benim motorun arka lastık 130-70-18 ebatlarında....ön 90-90-18 yoksa 100 müydü...dur bi bakıp geleyim...
-
-
Ahmet N. adlı üyeden alıntı
abiciğim 800 tl ye ön-arka 10 lastik alırsın,ne yaptın sen yaaa
o makinayla 180 ini vurup neyapacaksın ,azraille arkadaş mı olmak istiyorsun
yol tutuşunu arttırsın,sürüş konforu sağlasın,birde frenleme mesafesini kısaltsın,virajda,yağmurda kaydırmadımı al öp başına koy....
sevgili kardeşim sözlerım işin şakası tabıi senın son sözlerın öpüpte başıma koyacaklarım aynen doğrudur
-
bırazdan sirkecıye ineceğim orda nasıl olsa bır model bulur pazarlık yapar alırım stelerden aldığım fıyat larda bana fıkır oldu. Dediğiniz gıbı orta hallı bır lastık motosıkletıme yeter METZELER MESELA
-
bence irc senin işini fazlasıyla görecektir....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
bence irc senin işini fazlasıyla görecektir....
2 sene irc kullandım hemde en pis yollarda gayet ıyı di lastıkler ama nedense bu sefer farklı bır sey alayım dedım .döndük dolaştık galıba yıne irc alacağız
-
askon adlı üyeden alıntı
2 sene irc kullandım hemde en pis yollarda gayet ıyı di lastıkler ama nedense bu sefer farklı bır sey alayım dedım .döndük dolaştık galıba yıne irc alacağız
al da sen de kurtul bizde
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)