Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

ucuz atlattım

REKLAM ALANI
    anaconda84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    herkese iyi geceler diliyorum. bugün akşam işten çıkmışım evime doğru gidiyorum motorumla önümde birtane peugeot marka otomobil partner olması lazım doblo tarzı bişeydi. sinyalimi verdim tam adamı sollayacağım birden adam sola döndü ne sinyal nede bişey Allah'tan yavaştım hemen frenlere asıldım. adama bağırdım tabi o anda sinirlenince adam camı açtı nediyon sen dedi neden sinyal vermiyon lan dedim bende üstüme çıkacaksın ne yapıyorsun dedi ben yine sinyalini sordum neden sinyal vermiyon lan sinyalsiz köyden mi çıktın salak adam dedim. adam hala ne diyon sen diyip duruyor bastım küfrü bende gazladım gittim. akşam adamın arabasının kapılarını filan yamultmaya gidecektim ama sonradan vazgeçtim. çünkü sitenin kameraları vardı kameralar beni görebilirdi :D ama olsun bende adama bol bol saydırdım adamın mötü baya kaşınmıştır
    TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    onlar her zaman doğru ama hep biz yanlışız dersek daha doğrusu herzaman görünmez olduğumuzu hatırlarsak daha sorunsuz hareket ederız .yinede gecmiş olsun

Motosikleti
    Hayat[H]onda
    geçmiş olsun...bazen öyle salaklar çıkıyorki trafikte geçende benim başıma geldi,150 mt ilerde kavşakta kırmızı ışık yandı,sol şerit boş olduğu için sola geçtim tın tın ışıklara yaklaşıyorum,arkadan öküzün biri öyle bir asılıyorki kornaya yavaşladım yanıma gelmesini bekledim,hayırdır noluyor dedim? adam;niye yol vermiyorsun lan? deyince,indim motordan açtım şoför kapısını gel aşağıya lanı göstereyim sana der demez bastı gaza kaçtı

bY_aLp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XMAX250 ABS
    aman hacım adult konuşma banlanma boşver biz hergün yapıyoruz o işi bugun işe gelirken ışıklarda dangalağın biride soldan sağa geçerken benide yoldan çıkartıyordu son anda fren korna yaptım mal mal bakındı durdu
    bu kawasaki bir başka dostummm

safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ucuz atlatmışsınız geçmiş olsun bende bugün yolumda giderken ters yönden ana yola çıkmaya çalışan bir manyakla karşılaştım adama korna çalıyorum hala ana yola çıkma derdinde şeytan diyor bas gaza yetiş arkasından patlat ufak camını kaç nasılsa ara sokaklarada giremez ama işte onu yapmayada gönlüm elvermiyor

Motosikleti
    kawasaki eleminator 125
    geçmiş olsun ...hergün acayip acayip şeylerle karşılaşıyorum bomboş yolda dibime kadar girip kornaya basanlar, dikiz aynasına bakmadan geri gelenler,bana yeşil yanarken çocuklarıyla sahil yoluna fırlayalanlar, ne kadar dikkat edersen millet öküz haa bi de arabanın hiçbir aynası kulanmayan teyzeler , saymakla bitmez.

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    herkese teşekkür ederim. askon hocam sizde haklısınız biz hep haksızız görünmüyoruz çünkü ne yazıkki adamada öyle dedim zaten motorcuları hep görmezden geliyorsunuz bizi araç yerine koymuyorsunuz dedim mal gibi kaldı sonra

jackonbir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    beat-cbf150-apache-cbf150-NC700-XMAX-DJANGO-ACTIVA
    aslında hiç saydırmadan şöyle kafanı hafifçe çevirip tüm sülalesine saydırıyormuş gibi sessiz sessiz baksaydın daha ürkütücü olurdu
    harley is making love with davidson

Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    zaten adamın olduğu yerden 2 - 3 defa geçtim adam almıştır mesajı heralde gözünün içine bakaka geçtim. bir arabasına bir kendisine baktım geçerken

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)