Shell Advance VSX 10W-40 Sizce nasıl
Reklamlar
-
Evet arkadaşlar "ozgurakman" nickli arkadaşın uyarısı üzerine 500 km yaptığım diesel yağı değişticem. Shell Advance VSX 10W-40(tam sentetik) almayı düşündüm. Yağı satan adam sentetik kullanman gereksiz dedi. Advance SX 15-50 verelim dedi.
sizce bu yağların hangisi daha iyidir ? , Sentetik Kullanmak gereksizmi ? Sentetik Yağda Bretonda sorun yaşar mıyım?
Şimdiden Teşekkürler...
Ben Yaşadıkça Sen ÇıLdIrAcAksIn!!!
Kanuni Breton _Mavi Ejder_
Vedalar Zamansız olur...
Reklamlar
-
Bende geçen hafta yola cıkmadan değiştirdim yagı. Kitapçıkta shell advance vsx 15w-50 kullanın yazıyodu...kötü olsa ducati tavsiye etmez.. ben shell istasyonundan litresini 17.5 tl ye aldım.Bilgin olsun..
JAWA = ilk aşk , Monster696 = hala kalbimde , hypermotard 1100 = unutulmaz , MT07 = Mantık evliliği , XV950 = güzel ama kesmiyor
-
peki bu yapların hangisi benim motosiklete uygun olur ?
Ben Yaşadıkça Sen ÇıLdIrAcAksIn!!!
Kanuni Breton _Mavi Ejder_
Vedalar Zamansız olur...
-
Motosikletinized mineral olan yağdanda (SX), Sentetik olandanda (VSX) kullanabilirsiniz.İkiside uygundur.VSX SX e göre daha kalitelidir.Daha ısıya dayanıklıdır.Bütçenize göre ikisinden birini seçebilirsiniz.SX 12 lira vsx 20 lira civarı olması lazım.Aradaki 8 lira önemli değil derseniz vsx alın.
-
Tamam, peki vsx (sentetik) alınca yağı yine 1000 km de mi değiştireceğim?
-
ben yazları 15/ 50 sx kullanıyorum 2000 2500 de bir değişiyorum. 1000 km de değişmek gereksiz bence.
-
bence 2500 de gereksiz..benim motorda 12000 km de degiştirin yaziyor..
JAWA = ilk aşk , Monster696 = hala kalbimde , hypermotard 1100 = unutulmaz , MT07 = Mantık evliliği , XV950 = güzel ama kesmiyor
-
arifziyaar adlı üyeden alıntı
benim motorumun kataloğunda ve yetkili servisin söylediğine göre 3000 km diyor. sanırım küçük hacimli ve sadece 1 litre yağ sürekli dolaştığı için değişim süreleri bu kadar kısa.
-
evet mantıklı benimki 3.1 litre alıyor.. 3000x 3.1 desek 9100 km eder zaten düz mantık
-
arifziyaar adlı üyeden alıntı
Bende de 10000 km veya 1 yıl diyor ama 5000 i geçirmem.
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
-
Dostlar yağı aldım, Castrol rx diesel plus XD. Şaka bi yana shell advance vsx 10w 40 aldım. Cevaplarınız için teşekkür ederim. Karbüratörte bugün yarın gelir artık. Malum çinli kullanıyoruz. Sürekli bakım gerektiriyor. Hepinize iyi forumlar ...
---------- Post added at 23:31 ---------- Previous post was at 23:29 ----------
Bu arada akıllandık bundan sonra diesel yağ yok ;-)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)