ben er 5 te en son 310 km hız gördüm,biraz daha gideri vardı ama artçım agırdı tıkandı garibim
ben er 5 te en son 310 km hız gördüm,biraz daha gideri vardı ama artçım agırdı tıkandı garibim
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
100cc yuki 100-7 paşa ile düz yolda 100 km akhisar gelenbe rampası aşağı inerken 110 km :D
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
Bu genç 299 yaparsa o motorla ben de helva tarifi yaparım. Aha da burda...
Tencereye tereyağını koyunuz. Hafif kızınca, elenmiş unu da katıp, devamlı karıştırarak unu, esmer bir renk alıncaya kadar 30-40 dakika hafif ateşte kavurunuz. Bu arada, bir başka tencereye suyla şekeri koyunuz. Bir taşım kaynatarak şurubu hazırlayınız. Un esmerleşince üzerine şurubu dökünüz. Hepsini iyice karıştırdıktan sonra tencerenin kapağını kapatıp helvayı çok hafif ateşte demlenmeye bırakınız. Sonra ateşten indirip bir saat kadar dinlendiriniz. Sonra kaşık kaşık alıp aynı şekli bozmadan tabağa boşaltınız. Üstünü tarçınla süsleyip, servis yapınız. Afiyet olsun.
ne diyim canım bu saatte bi un helvası çekti,yaww nerden çıktı un helvası şimdi,ben çıkıyorum tatlı araştırmaya bakayım mutfakta neler varmış
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:06 ----------
ahanda buldum dadlıları bayramdan kalma 1 tepsi baklava saklamış evdekiler,define bulmuş gibiyim kurldum pc nin başına baklava tepsisi önümde,kolamıda açmışım 299 km hızla indiriyorum mideye
afiyet olsun kardşime dikkat et fazla kaçırma tatlıyı sonra duvara tırmanmayasın 299km hız ile
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
aman arkadaşım istemem kalsın başkasının helvasını,ben şiştim iicene dirisinden fayda gelmeyenin helvasını küpekler yesin ama harbiden tarifin mükemmel elinden helva yemek isterim
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:25 ----------
son anda gördüm uyarını,fren yapmak zorunda kaldım kardeşim aman zaten ramazanda baya bi kimyam bozuldu,üzerine birde tatlı patinajı çekmeyelim dimi
Şeker hastasıyım lenn bennn vicdansızzzlarrrrrr :( :( :(
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
Bu hızlı arkadaşlar dikkat etsin bence Onlara yapar yoksa helvayı
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
Kendi motorumdan baska bir motor tanimadigim icin ülem bu R6 neyin nesidir deyip bir baktim..
Sadece R6 deseniz yamaha oldugunu bile bilmeyecegim...
Bende durum okadar vahim yani..
Verilere baktim biraz...
Bu makina 299 u rüyasinda görür..
Benim motorun kafa kagidinda son sürat 228 km/h yaziyor..
Ne yapsam ne etsemde son gördügüm 240 ti..
Kullanici hatasindan kaynaklaniyor sanirim..
Yoksa 300 falan yaptirir yurdum insani benim motora kesin...
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
yurdum insanı cbf150 ye 140 ı geçirmiş r6 yada yokuş aşa vurdular mı yola bak sen dijitalin beynine noluyo :D
Mustafa Kemal Atatürk
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)