toprak yol için,motosıklet tavsiyesi
Reklamlar
-
stabilize toprak yollarda ,yayla yollarında çamurlu ve yamaç yerlerde kullanabileğim 4 bin tl geçmeyen motosıklet önerebilirmisiniz.
ilk motoran 125 ile gittim zevk vermedi,sonra yamaha ybr125 denedim iki kişi ile yokuşlarda bayılma oldu,ramzey150 cros aldım ilk seyahatimde her yeri oynadı arka çamurluk koptu ve güçlüde değildi ybr kadar bile yokuş çıkamadı.zaten güçlü bir cros alsamda boyum 170 ayak yere basmıyor binmekte zorlanıyorum.
deneyimlerim bunlar.sonuçta yolsuz yerde binmem cros yapmam ,yol ama bozuk ve taşlı yollarda bineceğim
Allah rahmandır rahimdir, ama arpa ekene buğday vermez
Reklamlar
-
sürekli olarak toprak taş ise enduro lara bakacaksınız. arka dişli oranı büyük olursa yokuşları zorlanmadan çıkar.
peki 4000 tlye 0 mı alacaksınız kullanılmış mı ? belirtmemişsiniz.
-
planet 5 senin işini görür.
-
O tarz yollarda Çinliler çok dayanmaz ve o bütçeyle kaliteli birşey bulmak zor biraz.Kanımca bütçeyi biraz daha büyütmeli ve 2. el cross motor bakmalı.
-
öyle bir motor alacaksan xt660 al derim ama 4bin lirayı geçmeyecek demişsin bilemiyecem
-
[/COLOR]
Soykan67 adlı üyeden alıntı
O tarz yollarda Çinliler çok dayanmaz ve o bütçeyle kaliteli birşey bulmak zor biraz.Kanımca bütçeyi biraz daha büyütmeli ve 2. el cross motor bakmalı.
..crosları kullanmakta zorlandım kardeş ayak yere iyi basamıyor hafif yamaçta motorun altında kalıyorum nedense.uzun boylu olmak lazım yada genç.bendeniz yaş 42 boy 170..
yamyamaha adlı üyeden alıntı
planet 5 senin işini görür.
bunlar iki zamanlı arabadan çok yakar kardeş .
gokmenkurt adlı üyeden alıntı
sürekli olarak toprak taş ise enduro lara bakacaksınız. arka dişli oranı büyük olursa yokuşları zorlanmadan çıkar.
peki 4000 tlye 0 mı alacaksınız kullanılmış mı ? belirtmemişsiniz.
ya sıfır çinli yada ikinci el japon olabilir
halepli adlı üyeden alıntı
öyle bir motor alacaksan xt660 al derim ama 4bin lirayı geçmeyecek demişsin bilemiyecem
bu benim erişilmeyecek hayalim .ah keşkem ahkeşkem
...............
tıkandı baba gibi adamım hiç bi motosıklet beğenemedim ya nasip...
Allah rahmandır rahimdir, ama arpa ekene buğday vermez
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)