Arkadaşlar bugün Tvs Apache almaya gittim. Elimde param hazırdı fakat Honda Cbr 125 r ' nin 2011 modelini gördüm. 6000 Tl civarında. Gerçekten çok hoşuma gitti. Markası sonuçta honda. Sizce yarın 6000 TL ye Cbr 125 r almalı mıyım ?
Arkadaşlar bugün Tvs Apache almaya gittim. Elimde param hazırdı fakat Honda Cbr 125 r ' nin 2011 modelini gördüm. 6000 Tl civarında. Gerçekten çok hoşuma gitti. Markası sonuçta honda. Sizce yarın 6000 TL ye Cbr 125 r almalı mıyım ?
yeni kasasını görmüssün sanırım.Eski kasası ile motor yapısı olarak farkı yok sadece görüntüsü var.Bence görüntü içinde extra 2-,2.5 bin tl fazladan verilmez.Uzun süre kullanıcam dersen 125 cc bir süre sonra tatmin etmez.Bana sorarsan apache ybr cbf gibi birsey al (:
cbr 125 den 150 km ibre görürsün düz yolda
yenı kasasıyla eskı arasında pek bı fark yok demıs arkadaş ama eskı kasanın tekerlekler bısıklet tekerı gıbı yenı kasada her 2 tekerde eskısıne oranla daha kalın ve eskı motora oranla yenı kasa daha kaslı duruyor...
yahu arkadaş motor alda kurtulalım :S
neyse buluttan alma bak marmariste yaşıyon benım sözümü dinle git kalite yerden bi motor al
kendine apachi dedirttirme git yeni kasa cbr al
tekerlek konusunda bu yeni kasaların tekerleklerini kalınlaştırmaları dezavantaj olarak görenlere bizzat ben inceledim ve görüşlerim
eskiki bisiklet gibi olduğundan ınce yapılıp sürtünmeden kaynaklı daha iyi hızlanabilirdi ancak bununsa tabanı kalın olduğundan yatışı ,yol tutuşu daha iyi ve en önemlisi damak kalınlığı eklemişler bakın buna kimse dikkat etmedi
eskisiyle yenisi arasında en önemli fark kalın fakat damak kalınlığı ekleyip lastik daha yüksek kalmış yani bir inç daha büyük gibi düşünün
Mustafa Kemal Atatürk
e ben sana okadar yazdım ve dikkat ettiysen hepte muğla ili çevresinde olanlara bilgi veriyorum dinliyen dinliyor dinlemiyen sonradan yanıyor.daha ucuz yırtmışın asıl sıkıntı motoru sattıktan sonra servisiyle parçalarında
çok canı yanan arkadaşlarım var 15 yaşından beri aynı hikayeyi dinliyorum
hondada sütten çıkmış akkaşık değil ama gel genede cbr al yolda görüşürüz belki selamlaşırız o kadar güzel başlangıç motoru almak varken..
Mustafa Kemal Atatürk
Sen ne tavsiye ediyorsun ?
dostum bak bu renginden başka rengi güzel değil en güzel rengi bu
alcaksan bunu sipariş et
Mustafa Kemal Atatürk
bak resımdekı motorun aynısı bende bi içim su :D çalıştıgım yerdekı butun guvenlıkcı bayanlar hepsı bakar oldu bana :D
Bende bunu düşünüyordum Kaç basıyor bunlar ?
git motorunu al da kurtulalım ya. valla sırf siteyi işgal etmek için üyelik aldın diye düşünmeye başladım hiç bitmiyor "yarın"ların.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
yukarda arkadaş sana ileride yetmez demiş sen yanlış anlamışssın yani demek istediği apache veya ybr cbf cbr den hızlı demek istememiş 6000 tl verdikten sonra o hız yetmez demiş. bu arada biz 2006 cbr ile denedik 2 km yolda aynı gidiyo kalkışta tvs alıyo. cbr uzun ve rüzgarsız yolda 150 der anca.kapanırsan o da. SEN YARIN GİT CBR AL BİDE Bİ DAHA ŞUNU ALAYIM YARIN YARIN DEYİP DURMA. DİYELİMKİ DEDİN BARİ HANGİ RENK DEME ARKADAŞ.
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
Bu renk nasıl ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)