Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

honda cbr 125 r ''2011''

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda Cbr 125 r
    Arkadaşlar bugün Tvs Apache almaya gittim. Elimde param hazırdı fakat Honda Cbr 125 r ' nin 2011 modelini gördüm. 6000 Tl civarında. Gerçekten çok hoşuma gitti. Markası sonuçta honda. Sizce yarın 6000 TL ye Cbr 125 r almalı mıyım ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    rapsy_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yeni kasasını görmüssün sanırım.Eski kasası ile motor yapısı olarak farkı yok sadece görüntüsü var.Bence görüntü içinde extra 2-,2.5 bin tl fazladan verilmez.Uzun süre kullanıcam dersen 125 cc bir süre sonra tatmin etmez.Bana sorarsan apache ybr cbf gibi birsey al (:

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda Cbr 125 r
    Alıntı rapsy_09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yeni kasasını görmüssün sanırım.Eski kasası ile motor yapısı olarak farkı yok sadece görüntüsü var.Bence görüntü içinde extra 2-,2.5 bin tl fazladan verilmez.Uzun süre kullanıcam dersen 125 cc bir süre sonra tatmin etmez.Bana sorarsan apache ybr cbf gibi birsey al (:
    Hız bakımından yanlışın var. Cbf, tvs, ybr den daha kuvvetli

halepli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha cygnus l
    cbr 125 den 150 km ibre görürsün düz yolda

Motosikleti
    Honda CBR 125R 2011
    yenı kasasıyla eskı arasında pek bı fark yok demıs arkadaş ama eskı kasanın tekerlekler bısıklet tekerı gıbı yenı kasada her 2 tekerde eskısıne oranla daha kalın ve eskı motora oranla yenı kasa daha kaslı duruyor...

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    yahu arkadaş motor alda kurtulalım :S
    neyse buluttan alma bak marmariste yaşıyon benım sözümü dinle git kalite yerden bi motor al
    kendine apachi dedirttirme git yeni kasa cbr al

tekerlek konusunda bu yeni kasaların tekerleklerini kalınlaştırmaları dezavantaj olarak görenlere bizzat ben inceledim ve görüşlerim

eskiki bisiklet gibi olduğundan ınce yapılıp sürtünmeden kaynaklı daha iyi hızlanabilirdi ancak bununsa tabanı kalın olduğundan yatışı ,yol tutuşu daha iyi ve en önemlisi damak kalınlığı eklemişler bakın buna kimse dikkat etmedi

eskisiyle yenisi arasında en önemli fark kalın fakat damak kalınlığı ekleyip lastik daha yüksek kalmış yani bir inç daha büyük gibi düşünün
    Mustafa Kemal Atatürk

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda Cbr 125 r
    Alıntı motorcu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yahu arkadaş motor alda kurtulalım :S
    neyse buluttan alma bak marmariste yaşıyon benım sözümü dinle git kalite yerden bi motor al
    kendine apachi dedirttirme git yeni kasa cbr al

tekerlek konusunda bu yeni kasaların tekerleklerini kalınlaştırmaları dezavantaj olarak görenlere bizzat ben inceledim ve görüşlerim

eskiki bisiklet gibi olduğundan ınce yapılıp sürtünmeden kaynaklı daha iyi hızlanabilirdi ancak bununsa tabanı kalın olduğundan yatışı ,yol tutuşu daha iyi ve en önemlisi damak kalınlığı eklemişler bakın buna kimse dikkat etmedi

eskisiyle yenisi arasında en önemli fark kalın fakat damak kalınlığı ekleyip lastik daha yüksek kalmış yani bir inç daha büyük gibi düşünün
    Tam bir üç kağıtçı çıktı zaten bu bulut motor. Honda bayisine gittim orada gördüm Cbr 125 r ' yi. 6000 TL. Peki renk olarak ne tavsiye edersiniz ?

Motosikleti
    e ben sana okadar yazdım ve dikkat ettiysen hepte muğla ili çevresinde olanlara bilgi veriyorum dinliyen dinliyor dinlemiyen sonradan yanıyor.daha ucuz yırtmışın asıl sıkıntı motoru sattıktan sonra servisiyle parçalarında

çok canı yanan arkadaşlarım var 15 yaşından beri aynı hikayeyi dinliyorum

hondada sütten çıkmış akkaşık değil ama gel genede cbr al yolda görüşürüz belki selamlaşırız o kadar güzel başlangıç motoru almak varken..
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    Honda CBR 125R 2011
    Alıntı franscin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tam bir üç kağıtçı çıktı zaten bu bulut motor. Honda bayisine gittim orada gördüm Cbr 125 r ' yi. 6000 TL. Peki renk olarak ne tavsiye edersiniz ?
    Orasınıda sen dusun hangısını begenıyorsan onu al...renkler ve zevkler tartısılmaz...bunu bızlere soruyorsunda sonucta sen kendın begendıgını alacaksın ..onun ıcın bu soruyu sorman yersiz :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda Cbr 125 r
    Sen ne tavsiye ediyorsun ?

Motosikleti
    Honda CBR 125R 2011
    Sen ne tavsiye ediyorsun ?
    Benım motorum tri color....bana gore sıyah sankı daha clız gıbı gozukuyor turuncu desen sadece jantlar turuncu motor grı en guzelı trıcolor bana gore ama repsol bulabılırsen onu dusunmenı tavsıye ederım ama yoksa bana gore trıcolor....repsol bulsaydım onu alırdım..

Motosikleti

dostum bak bu renginden başka rengi güzel değil en güzel rengi bu
    alcaksan bunu sipariş et
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    Honda CBR 125R 2011
    bak resımdekı motorun aynısı bende bi içim su :D çalıştıgım yerdekı butun guvenlıkcı bayanlar hepsı bakar oldu bana :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda Cbr 125 r
    Bende bunu düşünüyordum Kaç basıyor bunlar ?

ozgurakman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer 98Hp (isviçre çakısı)
    git motorunu al da kurtulalım ya. valla sırf siteyi işgal etmek için üyelik aldın diye düşünmeye başladım hiç bitmiyor "yarın"ların.
    "DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.

Motosikleti
    Honda CBR 125R 2011
    Bende bunu düşünüyordum Kaç basıyor bunlar ?
    şuan rodajında oldugum ıcın 70 uzerını gormedım ama vıdeolarda 146yı 148i gorenler var... napacan hızını kenan sofuoğuluylamı kapışacan ayagını yerden kessin yeter...

Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Alıntı Konuray adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şuan rodajında oldugum ıcın 70 uzerını gormedım ama vıdeolarda 146yı 148i gorenler var... napacan hızını kenan sofuoğuluylamı kapışacan ayagını yerden kessin yeter...
    Öenmli olan asla ve asla hız değil, önemli olan sen o hıza ne kadar zamanda çıkabiliyorsun ve o hızda giderken güvende hissediyor musun frene basınca durabiliyor musun ...
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda Cbr 125 r
    Alıntı ozgurakman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    git motorunu al da kurtulalım ya. valla sırf siteyi işgal etmek için üyelik aldın diye düşünmeye başladım hiç bitmiyor "yarın"ların.
    Ah bir bilsen durumumu. Ama yarın veya en geç öbür gün kesin alıyorum. %100

ixeywent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache (Kırmızı.08) (SATTI)
    yukarda arkadaş sana ileride yetmez demiş sen yanlış anlamışssın yani demek istediği apache veya ybr cbf cbr den hızlı demek istememiş 6000 tl verdikten sonra o hız yetmez demiş. bu arada biz 2006 cbr ile denedik 2 km yolda aynı gidiyo kalkışta tvs alıyo. cbr uzun ve rüzgarsız yolda 150 der anca.kapanırsan o da. SEN YARIN GİT CBR AL BİDE Bİ DAHA ŞUNU ALAYIM YARIN YARIN DEYİP DURMA. DİYELİMKİ DEDİN BARİ HANGİ RENK DEME ARKADAŞ.
    Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda Cbr 125 r
    Bu renk nasıl ?

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)