Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

honda cbr 125 r ''2011''

REKLAM ALANI
    djan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr250r
    Beyler kaçın adam motoru almamış

---------- Post added at 21:57 ---------- Previous post was at 21:54 ----------

blöf yapmış ağabey
    Çoğunluğun yaptığı şey daima yanlıştır.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda Cbr 125 r
    Alıntı djan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyler kaçın adam motoru almamış

---------- Post added at 21:57 ---------- Previous post was at 21:54 ----------

blöf yapmış ağabey
    Blöf değil. Siparişi verdik. Kapora vereceğiz yarın sabah. Fakat :S :S. Koca honda bayilerinde istanbul'dakiler de dahil cbr yok

chemical - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    mont kask falan aldınmı zaten ehlıyet yok bare motorun gelmeden onları al...
    bu arada onlar ıcınde anket beklıyoruz hangı mont-kask hangi renk uyumu olmak uzere 2 baslık beklıyoruz senden...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda Cbr 125 r
    Alıntı chemical adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mont kask falan aldınmı zaten ehlıyet yok bare motorun gelmeden onları al...
    bu arada onlar ıcınde anket beklıyoruz hangı mont-kask hangi renk uyumu olmak uzere 2 baslık beklıyoruz senden...
    Acelesi yok. Motoru alayım zaten şap diye görürsünüz başlığı. Kocaman HOnda bayisi diyorum ki para hazır. Nakit vereyim. Diyor ki sipariş almıyorum. Ne ukala bir hareket bu. Sipariş almıyorum da ne demek oluyor arkadaş :S

ixeywent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache (Kırmızı.08) (SATTI)
    Alıntı motorcu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yapmasına yapılırda tehlikeli işte
    bende bi aralar arkadaşla sakardan marmaris dört yola inilen yerden basıyoduk hemde taaa akyaka kavşağından basmaya başlıyoduk o zamanki motor sym euro mix 125 diye bi motordu iki kişiyle scooter 130 görmüştü sonrada indiğimizde lastik indi noldu filan dedik meğer lastik önceden çivi almış yoldada genleşmişmi nolmuş canta oturdu ya 130 dayken inseydi hala allah korumuş diyorum:D
    ewt akyaka kavşağından marmaris fethiye dörtyoluna giden yol güzel motor orda sağlam açılıyo =) devrantta iyi muğlaya inerken ama orası rüzgarlı oluyo. bi kere denedim orda çift kişi 135 dedi.
    Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    bende o muğlaya inerken polis radarı olmadığı için bi deneyim dedim ama muğla üni kavşağından o yola gecmek için olan kavşaktan itiberen bastım motor 125 çıktı bıraktım basmasına iyi basılıyoda hatta belkide 140 kadar yolu var ölümüne basmayı göze almışsan:D da ben alamadım

tecrubelerime dayanarak söylüyorum arkadaşlar inanın 150 cc motorla ibre sonuna dayayarak gitmek 600 cc de bi anda 170 km ye çıkmaktan daha tehlikeli!!!
    neden diye sorucak olursanız bu motorların hızı dikkate alınarak fren sistemi ve yapısı buna göre düşünülmüş ve 600 makina diyelim 100 mtrede o hızı görüp fişek gibi gidip ona göre sağlam frenle birden 70 iniceğine bizse 2 kilometre sürekli 100 un üzerinde diğer araçların direksiyon kırmasına aldırmadan hızımızı korumak için basıp duruyoruz

tehlikeli işte bu yuzden
    Mustafa Kemal Atatürk

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)