Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

honda cbr 125 r ''2011''

REKLAM ALANI
    djan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr250r
    Do you understand me ? dur aklını karıştarıyım senin..
    Tvs apache 150 rtr eskidi gir bak hindistan sitesine 160 rtr(15 ps),180 rtr ve 180 rtr hemde abs'lisi var büyük ihtimalle gelecektir hepsi.*
    Honda cbr 125 demişsin hatta renk istemişsin.Honda'da bugun zam geldi 5800 oldu çıplak fiyatı.6000 i geçecektir plaka dahil aksesuarsız fiyatı bi de aksesuar alayım dersen vay haline.125 lik motor seni seneye kesmeyecek ben buna mı bu kadar para verdim diyip, zarar edip satacaksın.*
    Honda cbf 150 desen bile 4200 oldu fiyatı plaka dahil o da istanbul'da.çanta,koruma demiri derken,5000 e gelecek yine ne yaptım ben diyeceksin ve birkaç ay sonra cbf 125 gelince yolda alıp sürenlere imrenerek bakacaksın.*
    Yamaha yzf r125 istesen o da senin bütçeni aşacak. Sadece iç çekeceksin.
    Bence en iyisi sen çin malı scooter veya cub tarzında bir motor al biraz takıl bağ bahçede,sonra biraz daha büyüdüğünde daha iyi karar verirsin (ya da istersin)
    Bağ bahçe diyorum 16 yaşındasın ve ehliyetin yok. (Baban nasıl izin verdi hatta destek çıktı şaştım doğrusu)
    Şimdi düşünmeye ve forumda yeni konular açmaya 0'dan başlayabilirsin.

*Yukarıda saydığım motosikletleri kullanan arkadaşları tenzih ediyorum..
    Saygılar
    Çoğunluğun yaptığı şey daima yanlıştır.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı franscin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende diyorum turuncu. Arkadaşlar diyor ki siyah kötü diğer olsun Gelde çelişki içinde kalma arkadaş xxD
    Arkadaşım motoru kendine mi alcaksın arkadaşına mı ? Bi tuhafsın.Tamam bende bu motoru alırken çok heycanlıydımda biraz kararlı ol.Daha 16 Yaşındayım diyosun.Ehliyetin var mı ? Rengi bu kadar düşündüğün kadar korumalıklarını düşündün mü ?

safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı djan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Do you understand me ? dur aklını karıştarıyım senin..
    Tvs apache 150 rtr eskidi gir bak hindistan sitesine 160 rtr(15 ps),180 rtr ve 180 rtr hemde abs'lisi var büyük ihtimalle gelecektir hepsi.*
    Honda cbr 125 demişsin hatta renk istemişsin.Honda'da bugun zam geldi 5800 oldu çıplak fiyatı.6000 i geçecektir plaka dahil aksesuarsız fiyatı bi de aksesuar alayım dersen vay haline.125 lik motor seni seneye kesmeyecek ben buna mı bu kadar para verdim diyip, zarar edip satacaksın.*
    Honda cbf 150 desen bile 4200 oldu fiyatı plaka dahil o da istanbul'da.çanta,koruma demiri derken,5000 e gelecek yine ne yaptım ben diyeceksin ve birkaç ay sonra cbf 125 gelince yolda alıp sürenlere imrenerek bakacaksın.*
    Yamaha yzf r125 istesen o da senin bütçeni aşacak. Sadece iç çekeceksin.
    Bence en iyisi sen çin malı scooter veya cub tarzında bir motor al biraz takıl bağ bahçede,sonra biraz daha büyüdüğünde daha iyi karar verirsin (ya da istersin)
    Bağ bahçe diyorum 16 yaşındasın ve ehliyetin yok. (Baban nasıl izin verdi hatta destek çıktı şaştım doğrusu)
    Şimdi düşünmeye ve forumda yeni konular açmaya 0'dan başlayabilirsin.

*Yukarıda saydığım motosikletleri kullanan arkadaşları tenzih ediyorum..
    Saygılar
    Ne yaptınız hocam moto sohbet tvs mi çinli mi honda mı konularından ne yaparız biz sonra

bence yöneticilerimiz bir tercih robotu oluşturmalı insanlar bütçelerini alacakları motosikletin menşeini vs girsinler hoop karşılarına sıralama çıkarsın bu işi ancak öyle bi sistem çözer

maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    Alıntı safakk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne yaptınız hocam moto sohbet tvs mi çinli mi honda mı konularından ne yaparız biz sonra

bence yöneticilerimiz bir tercih robotu oluşturmalı insanlar bütçelerini alacakları motosikletin menşeini vs girsinler hoop karşılarına sıralama çıkarsın bu işi ancak öyle bi sistem çözer
    challenge accepted!

Ne oldu aldınmı motoru kardeş hayırlı olsun diyelimmi?Hala renk için ikilemde isen beyaz renkli olan gerçekten şık bence onu al.

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    cbr 125 2 kişi 142 meğim aşada olsa yapmış :D
    Mustafa Kemal Atatürk

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    ya admin bu konuyu kitle nolurya motoru sordu rengini soruyor yarın motoru alıncada vurdurmaylamı el marsıylamı çalıstırıyım diye sorucak cbr 125 hangi renk laırsan al zararını gormesın zevk meselesi ben kırmızı cbf150 aldım siyahı beyensem onu alırdım zevk ya zevk herkezin farklı
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda Cbr 125 r
    Alıntı apachee97152 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne oldu aldınmı motoru kardeş hayırlı olsun diyelimmi?Hala renk için ikilemde isen beyaz renkli olan gerçekten şık bence onu al.
    Aldım kardeşim. Teşekkür ederim. Fakat yoğun ilgi var. En erken 2 hafta içinde gelecek. Turuncu beyaz olanı aldım. Plaka dahil 6000 TL ve yeni kasası gayet güzel.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:26 ----------

Alıntı Zippo's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım motoru kendine mi alcaksın arkadaşına mı ? Bi tuhafsın.Tamam bende bu motoru alırken çok heycanlıydımda biraz kararlı ol.Daha 16 Yaşındayım diyosun.Ehliyetin var mı ? Rengi bu kadar düşündüğün kadar korumalıklarını düşündün mü ?
    Ehliyeti 3 ay sonra alıyorum. 3 ay boyunca yakın çevrede düşük hız limitinde süreceğim. Korumalıkları düşündüm. Racing motorda korumalık biraz garip olur. Sağlam bir ceket ve kask alacağım. Teşekkür ederim düşüncen için

Motosikleti
    takoz taktırcan zaten
    Mustafa Kemal Atatürk

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    siyah cbr gerisi hikaye bence
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda Cbr 125 r
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaş kafamı karıştırıyorsunuz

farcob - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    franscin arkadaş motorunu almış tüm mt ailesine geçmiş olsun

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Arkadaş kafamı karıştırıyorsunuz
    karışacak bir durum yok suzuki olsa mavi beyaz derim yamaha olsa kırmızı beyaz derim honda nın da bence en güzel rengi siyah olanı olsa kırmızı derdim ama kırmızı yok tr de
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

teknoali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tudey Gsr pcx
    Alıntı Konuray adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şuan rodajında oldugum ıcın 70 uzerını gormedım ama vıdeolarda 146yı 148i gorenler var... napacan hızını kenan sofuoğuluylamı kapışacan ayagını yerden kessin yeter...
    o 148 gören benim

her gün düzde 140 görüyorum uzun mesafede :d ama düz yolda aniden çıkabileceği hiz 110 , gerisi yola göre değişiyor.

ben de siyah aldım 1 ay sonra sattım tricolor aldım

ayrıca ön çamurlugu beyaz yaptım.

ön amartisörlerde 3 santim civarı aşağıda ..
    08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda Cbr 125 r
    karışacak bir durum yok suzuki olsa mavi beyaz derim yamaha olsa kırmızı beyaz derim honda nın da bence en güzel rengi siyah olanı olsa kırmızı derdim ama kırmızı yok tr de
    Arkadaş nakit param hazır. Yİne de türkiye'de hiç bir bayi de ellerined kalmamış. Sipariş almıyoruz diyorlar. Önümüzde ki ay gelecekmiş :S

Motosikleti
    Alıntı teknoali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o 148 gören benim

her gün düzde 140 görüyorum uzun mesafede :d ama düz yolda aniden çıkabileceği hiz 110 , gerisi yola göre değişiyor.

ben de siyah aldım 1 ay sonra sattım tricolor aldım

ayrıca ön çamurlugu beyaz yaptım.

ön amartisörlerde 3 santim civarı aşağıda ..

dostum aman diyim youtubede videolarını izledim muğladan aşağıya inişte bası bası vermişsin inan ben orda korkuyorum basmaya çok tehlikeli dikkat et
    Mustafa Kemal Atatürk

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda Cbr 125 r
    Beyler honda cbr 125 dengi, Kawasaki veya Suzuki de motor var mı ?

teknoali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tudey Gsr pcx
    Alıntı motorcu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum aman diyim youtubede videolarını izledim muğladan aşağıya inişte bası bası vermişsin inan ben orda korkuyorum basmaya çok tehlikeli dikkat et
    haklısın tehlikeli yollar ama orda 150 yaptım videoya cekmedim
    08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beyler honda cbr 125 dengi, Kawasaki veya Suzuki de motor var mı ?
    Kawasaki'nin D-Tracker modeli var.

Uploaded with ImageShack.us

Motosikleti
    yapmasına yapılırda tehlikeli işte
    bende bi aralar arkadaşla sakardan marmaris dört yola inilen yerden basıyoduk hemde taaa akyaka kavşağından basmaya başlıyoduk o zamanki motor sym euro mix 125 diye bi motordu iki kişiyle scooter 130 görmüştü sonrada indiğimizde lastik indi noldu filan dedik meğer lastik önceden çivi almış yoldada genleşmişmi nolmuş canta oturdu ya 130 dayken inseydi hala allah korumuş diyorum:D
    Mustafa Kemal Atatürk

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)