Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
Al artık şu motosikleti
Gerçi motosikleti aldıktan sonra da her parçası için ayrı başlık açarsın
Bitsin artık bu kabus
Ee öyle olacak . Ben motosiklet veya başka araçları sade severim. :S
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:57 ----------
Hangisi ? Gerçekten acemiyim beyler. Bana ait ilk motorum olacak. Çok yazdım fakat. Henüz lise 3 e gidiyorum ve motorun fiyatı 6000 TL :S
Siyah da fena değil gibi ?
:D al birini gitsin
Kardeş motosiklet ve arabada siyah renk risktir çünkü kendini göstermesine izin vermez.Benim tavsiyem turuncu,sarı ya da kırmızı renklerden herhangi biri ya da birkaçının bulunduğu renkte alman yönünde.
Hem lise 3 öğrencisisin,siyah renk aldın diyelim sürekli parlak olsun diye sıkıntı yaşayacaksın,derslerini ihmal edeceksin.Siyah hevesini söndürür.Bakma sen fotoğraf çekimlerine.
Gözlemlediğim kadarıyla kırmızı çok tercih sebebi çünkü motosiklet ben buradayım diyor kirli de olsa temiz de olsa.
Senin yerinde olsam inan bana tüm samimiyetimle yazıyorum alırım bir tane Mondial 100 UKH (Hem plaka derdi de yok Bir yıl binerim,üniversiteye giderken cc yükseltirim.
Rengini bile millete soruyorsun, biraz kararli ol be kardesim, yarin buyudugunde is guc sahibi oldugunda herseyi baskasina mi danisacaksin. Kendi kararlarini verme yaşın gelmiş, geçiyor hatta.
o zaman sana en ıyı cbr 1000 fireblade yakısır bınerken kendını blade filmindeki wesley snipes gibi hissedersin
Korkarim arkadasa kiz istemeye de beraber gidecegiz.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Şimdi kardeşim. Acemilik başka sorumluluk başka. Eğer birşeyi bilmiyorum bilmiyorumdur. Bir motorda Siyah ile Beyaz arasında çok fark varmış. Normalde renkten ibaret sanıyordum fakat öyle değil işte. Siyah küçük gösterir ve çabuk kirlenir. Beyaz daha iri ve her zaman temiz gösterir. Do you understand me ?
bence renk seçimi için çekiliş yapmalısın küçük kağıtlara yaz renkleri annene ver karsın sonra içinden bi tane kağıt seç doğru honda bayiine git elindeki kağıdı adama ver alıyorum de bitsin gitsin hayır seni görende devlet meselesi hakkında karar veriyor sanar yahu !
Bende diyorum turuncu. Arkadaşlar diyor ki siyah kötü diğer olsun Gelde çelişki içinde kalma arkadaş xxD
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Bence turuncu rengi gayet güzel ve dikkat çekici. Üstelik Cbr125 in yeni kasası çok güzel. O motora 6000tl fiyat verilir.
aynen öyle gerçekten çok ilgi çekici. İlk görüşte aşk yaşadım resmen
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)