Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

ARKDAŞLAR BURGMAN 400 KAZA YAPTI

REKLAM ALANI
    askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    geçmiş olsun burukman için burkulmasın sakın üzme kendını şimdi arkadaşlar sana yardımcı olurlar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    bende artniyetli bir akıl vereyim...illegal ama sigorta şirketlerine ne kadar kitleseniz azdır...bir kaza raporu düzenleyin ve servise verin...bu kadar basit...kazanın oluşumunu...arşı tarafdaki hasarı...herşeyi hayatın olağan akışına aykırı olmayacak şekilde yaparsanız sıkıntı kalmayacaktır...raporu düzenleyeceğiniz karşı taraf kankanız olacak ama malumunuz...

şimdi biri bana dürüst vatandaş hak hukuk iman vicdan edebiyatı yapmaz inşallah...böyle kapitalist düzene böyle muamele...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    09YBR125, 08DYLAN
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende artniyetli bir akıl vereyim...illegal ama sigorta şirketlerine ne kadar kitleseniz azdır...bir kaza raporu düzenleyin ve servise verin...bu kadar basit...kazanın oluşumunu...arşı tarafdaki hasarı...herşeyi hayatın olağan akışına aykırı olmayacak şekilde yaparsanız sıkıntı kalmayacaktır...raporu düzenleyeceğiniz karşı taraf kankanız olacak ama malumunuz...

şimdi biri bana dürüst vatandaş hak hukuk iman vicdan edebiyatı yapmaz inşallah...böyle kapitalist düzene böyle muamele...
    ramazan ayı geçti nasılsa.

aslında sigorta şirketlerine ne yapılsa azdır.

kardeşimin kullandıgı 2006 bir scooter vardı. motor 2 sene yattı haliyle sigortada yaptırmadım. geçen sene sigorta yaptırayım dedim o zaman 1 yıllık sigorta ücreti 35 liraydı tabi bizim 2 yıllık gecikme oluna faiziyle 84 lira ödedim.

şubat ayında aldıgım cbf 500 için sigorta yaptırdım 53 liraya mart ayında scooterin sigortası yine geldi gittim yaptırmaya 150 lira istediler. dedim ne yapıyorsunuz ben geçen ay kendi motoruma 53 liraya yaptırdım. sonra başka şirketleride araştırdılar birisi sıkı durun 600 lira çıkardı( motoru satsam o kadar etmez) neyse en düşük 95 liraya yaptırdım. fiyatın fazla olmasının sebebi cezalı düzenlenen poliçeden sonra indirim son düzenlenen poliçeye göre düzenleniyormuş. ben zaten cezamı ödemişim neden bir daha cezalandırıyorsunuz.

destekliyorum seni ve fikirlerini metehandro dinsizin hakkından imansız gelir. benden fazladan kestikleri para burunlarından gelsin.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Aga inan hepsi hırsız bu firmaların...serviste canı yanmış kazazedelerin motorlarına gavur malı gibi bakıp onu silip bunu silip mağduruiyet yaratır denyo ekspertizler...iş bilmiyorlar Allahın şabanları......
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)