delirdim!!!!! bilgisi olan varsa bana yardım edebilirmi?
Reklamlar
-
slm motosiklet.net ailesi bilgilerinize şimdiden teşekkür ederim ..cbr 600f kullanıcısıyım akşam gezerken birden haraletin 123 lere cıktığını gördüm fan açmadı sandım durdum ve biraz soğumasını bekldim gene olmadı ertesi gün motoru çalıştırır çalıştırmaz 5dakka gecmeden gene 120 lere cıktı hatta şimdi kendi kendine rolantisi de yükseldi yardımlarınızı bekliyorum
Reklamlar
-
klasik soru: motorda su varmı ?
-
MaxiBoost adlı üyeden alıntı
klasik soru: motorda su varmı ?
Selamun aleyküm kardeşim su varmı doğru soru ama niye hemen bir tamirciye gitmiyorsunuz onu anlamış değilim benimde başıma gelmişti xx te allahtan gezideki arkadaşlar hemen yardım ettiler benimde su azalmış , ekledik ve bir gün boyunca motoru arkadaşım inceledi ve kaçak bulamadı ama su bir şekilde azalmıştı..
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
-
su var hatta cok varmış birazını aldım
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:50 ----------
ben sadece motorun neden böyle yaptığını anlamak istiyorum gittiğimde motorcular onu deyiştir bunu deyiştir gibi laflardan sıkıldım ...
-
SECEM adlı üyeden alıntı
su var hatta cok varmış birazını aldım
Oda sıkıntı zaten fazla oluncada iş görmiyor....harareti arttırıyor kardeşim ustaya göster topiklerde herşeyin doğru cevabını bulamayabilirsin ama usta tavsiyesi istersen verebilirim....
-
tavsiyelerinize ihtiyacım var zaten birazbilgi edinmek istiyorum
-
SECEM adlı üyeden alıntı
tavsiyelerinize ihtiyacım var zaten birazbilgi edinmek istiyorum
özelden mesaj attım kardeşim...
-
Devridaim motorunda sıkıntı olabilir, fan müşüründe sıkıntı olabilir, termostatta sıkıntı olabilir olabilir de olabilir. Servise gitmen de fayda var
YOU WILL NEVER WALK ALONE
-
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
Bunlari okuyunca neden hava sogutmali motorlari sevdigimi daha iyi anliyorum, umarim cozumu en kisa ve en ucuz yoldan bulursun.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
zeda3000 adlı üyeden alıntı
Bunlari okuyunca neden hava sogutmali motorlari sevdigimi daha iyi anliyorum, umarim cozumu en kisa ve en ucuz yoldan bulursun.
allah iyiliğini versin güleceğimi tahmin etmezdim (=
-
hepiinize teşekkür ederim en azından kafamda cözümler oldu tekrar hepinize teşekkür ederim
-
SECEM adlı üyeden alıntı
hepiinize teşekkür ederim en azından kafamda cözümler oldu tekrar hepinize teşekkür ederim
önemli değil en azından önündeki olabilecek sorunları görmüş oldun.
problemin çok büyük ihtimal müşürden kaynaklanıyor termostat bozulduğunda çoğu zaman açılmıyor kilitli kalıyor çünkü. sıvında eksik olabilir tabi buna çok dikkat et.
he birde eğer müşürün bozuksa ve benim gibi düğme ekleme yoluna gidersen uzun süreli açık bırakma trafikte hep. bu konjektörün yorulması ve akünün zayıflamasına sebep oluyor düşük devirlerde kalmandan dolayı. belli bir ısıya düştükten sonra kapatıp yine belirlediğin ısıda fanı açabilirsin.
-
ilkay cok teşekkür ederim radyatörü temizledik antifiriz ve suyunu koyduk yağ belki ısınmadan yıpranmış olabilir diya düşünerek deyiştirdik şu an cok şükür on numara herkeze teşekkür ederim
-
Atahualpa adlı üyeden alıntı
Devridaim motorunda sıkıntı olabilir, fan müşüründe sıkıntı olabilir, termostatta sıkıntı olabilir olabilir de olabilir. Servise gitmen de fayda var
bunlar olabileceği gibi benim başıma gelen alakasız şeyde olabilir....
benimkinde de hararet sona dayanıyordu..hemen durup bakıyor ama fanın açmadığını görüp dahada telaşlanıyordum...
sonra farları açınca hararetin sona dayandığını ama motorun aslında soğuk sayılabilecek durumda olduğunu farkettim...
sonra kısa bir araştırma ile km saati soketinin hafiften oksitlendiğini ve km saati aydınlatmasınında yanmadığını ve müşürden şase aldığını tesbit ettim....
soketi temizleyince sorun çözüldü....
dikkate almakta fayda olabilir...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)