100 km ile bariyere çarpmak
Reklamlar
-
Çok güzel ve gerçekçi bir anlatım, geçmiş olsun. Böyle sarsıcı anlatımlar, here zaman temkinli kullanmak konusunda foruma çok iyi geliyor.
Not: Motorun modelini soranlar için zaten anlatım içerisinde "Kawasaki Versys" olduğu yazılmış. (Versys, Fazer-transalp arası bir motordur. Fazer'a yakın cadde performansı, transalp'e yakın enduro performansı sunar. Onlar kadar değil yakın)
Reklamlar
-
Değerli kardeşiç geçmiş olsun. Yaşama dair sorun olmamasına çok sevindim ama çok sevdiğin motosikletin adınada çok üzüldüm. Tekrar geçmiş olsun.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
-
Geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim tekrar. Soran arkadaşlar için, motor yeni kasa Kawasaki Versys idi arkadaşlar. İyi yatan bir motor olmasa daha dik çarpabilir ve kazadan daha acı sonuçlarla çıkabilirdim.
vıceroy adlı üyeden alıntı
Değerli kardeşiç geçmiş olsun. Yaşama dair sorun olmamasına çok sevindim ama çok sevdiğin motosikletin adınada çok üzüldüm. Tekrar geçmiş olsun.
Ayağa kalkınca motor umrumda bile olmadı ama zamanla insan motora da üzülüyor tabi.. Dün bir scooter'a baktım, yok abi ya eğer yine birşeyler alırsam 600-650 cc olacak gibi..
Ever tried, ever failed..No matter, try again, fail again, fail better
-
Allah kimseye yaşatmasın böyle kazaları
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)