Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Africa Twin hakkındaki görüşleriniz.....

REKLAM ALANI
    iNfiNite - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    No Moto No Cry
    sevgili arkadaşlar bir dahaki yaza büyük bir motora binmeyi düşlüyorum ve kesinlikle HONDA olacak.....sebebi sadece HONDA olması

HORNET 900 ü düşlüyorum ama Africa Twin çocukluk aşkım büyünce bende endurocu olacağım diyordum .....

2003 model çok temiz Africa Twin 3000km de 12 milyara mevcut ne derseniz hakkımı hangi sahada kullanayım ben motorun kuvvetli olmasını isterim gazı açtığım zaman arabalarla muhattap olmak istemem uzamak isterim hotnet biraz racing tadında Africa Twin ise daha bir hadi gel heryere girelim der gibi duruyor

birde africa twin in üretimi durdumu durumlar nedir yardımcı olursanız kararsız başıma dert olanlara asygılar sunuyorum cevaplarınız bekliyorum

The Power of Dreams

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

motoru genelde nerede kullanıyorsun?yılın 11 ayı şehir içi asfaltta, 15 gün 1 ay dışarı gezmeye gidiyorsan enduro olayına hiç girme.bende seviyorum bu aletleri heybetli güzel aletler ama şehir içi için uygun değil.
    ben hornetten şaşma derim.

Motosikleti
    yamaha FZR '94
    bence on numara bi makina. dergilerde dikkat et büyük abilerimiz türkiye turlarında hep bu makinayı kullanır.. bence al ikinci elleri falan 10-11 milyar falan olması lazım..
    racing racing ve racing.............

hondacbr1100xx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Cbf 150
    Çok uygun hemen al derım.. Fakat kazası varmı iyi araştır..
    Çok iyi dedim çünkü 2001-2002 modellerıne ıstıyorlar aynı parayı
    Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..

Motosikleti
    yamaha FZR '94
    yani. zaten aşşağıdaki bakkala gitmek için bir alınan motor değildirafrica twin. kesin sahibi prof.tur gezmediği yer kalmamıştır. biraz haşattır bence...

swalbard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hornet 900 Siyah derim süper bir alet 900cc lik oldugunu unutmamak gerekir

Motosikleti
    yamaha FZR '94
    abi hornet güçlü de çok mahçup duruyo ya. twisterin abisi gibi. o paraya racing alınır ya.

Naked tarzı sevenler ıcın yapmıslar abii

powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    tenere 93 gördüm sanayide adam toplatıp satıyor motorları 5 milyar dedi boyası filan herşeyi dahil elinde gsr750 vardı antalyada draglara filan katılıyormuş 750 yazısına bakma motoru 900cc dedi o motorada 6 milyar istiyor adam 4-6 arası istediğin 2. el motoru alırız dedi.
    race sana hak veriyorum insan kafayı yiyor walla böyle olaylar olunca
    ERASER WİLL COME BACK

Motosikleti
    Kymco Agility City
    yaw baba öle bir şey dionki ikisi arasında bi ton fark var sen

ben uzun yolu severim diosan africa yı kap hiç durma arabalar la muhattab olamyım demişssin ben klr 650 le çoğu arabaya takıom sen africayla bayağı bi takarsın 180-190 görüo alet rahat

haa ben performans istiom seri ve hız yapıcak bir makine istiom diosanhornet al tabii bu sana kalmış
    ama ben bi enduro manyağı olarak tabiki africayı al derim
    :bestmt:

Motosikleti
    motor sporlari, muzik
    emekli değilsen hornet900(siyah) derim..Africa'nin resmini sen koymussun, bende hotnet'i koyayim, bilmeyen ve de internette aramaya usenenler için...

[url=http://www.steppenwolf.com/lyr/brntbwld.html]
    born to be wild[/url]
    :::mtnet4

hondacbr1100xx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Cbf 150
    Kniklipasa haklı aslında..
    Aralarında fazla bir fiyat farkı yok... Honda.com.tr de verilen fiyat listesine göre aralarında 1.227.000 fark var..[Senin almak istediğin Africa Twin ile 0 model Hornet arasında] Kat biraz daha para al bu canavarı.. Hemde sıfır..

Ama en önemlisi senin istediğin bir tip mi?
    Senin ihtiyacını zevkini karşılar mı?
    Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..

Motosikleti
    No Moto No Cry
    bugün yine çok sağlam çukura düştüm eminönü alt geçit aman dikkatli olun kanalizasyon kapaklarını skömüşler yarım yamalak bende 60-70 le gidiyordum ki motor parçalandı sandım farımın 1 tanesini aşırı sarsıntıdan patladı allah korudu uçmadım motorun üstünden ama lastikler kesin yarıldı dedim öyle bir ses geldiki tarifi mümkün değil kesin bişeyler olmuştır ben endoru alacağım sağlam süspansiyonlu hornette böle durumlarda yamulacak ben şöle engel tanımasın çukur kasis felan gibilerinden düşünüyorum

adaylarımı belirledim

bmw gs110-gs1150
    honda africa twin
    honda dominator
    kawasaki KLR 650 sonuçta kuvvetli enduro olacak ve japon olacak bmw hariç tabii 2.el ve cazip seçenekleri inceleyeceğim

gs1150 derim yolda bırakmaz BMW ye güvenirim

Motosikleti
    Kymco Agility City
    Bmw R 1150 GS Dur durak tanımıyan ve motoru gaddar olan bir alet. çift silindir boxer motora sahip.Ve en iyi uzun yol motorlarından biri Ayrıca süspansiyonları çok güzel kasis masis dinlemeden git.4 seçenekte en iyi olan motor bu.Ama yedek parçaları pahalı,diüerlerine göre daha fazla yakar (2silidnir olduğu için),bide 2000 yılında üretilmeye başladı bu motor ve 2000 modelleri 16-17 milyar civarıdna yane çok pahalı.

Nx 650 DominatorBuda çok sağlam güçlü bir makine ama bmw ve africa twin kadar rahat ve uzun yola elverişli değil.yarı ofroad bi makina
    ciğeri çok güçlü kolay kolay arıza yaptığını görmedim tek silindirli buda yol tutuşu fena diil rahat giriliyo virajlara ve 2000 modelleri 7 milyar civarı

KLR 650ewt KLR en çok sürdüüm motorlardan biri.tam dehşet bir makina.Hız yapıo yapmasına ama sakıncalı çünkü çamurluğu yüksek olduu için 120 yi geçince sanki havada gidiosun kafa sallamaya başlıyo.dediim gibi çamurluk yüksek olunca rüzgarı altına alıyo ve çok sarsıyo akselarasyonu çok iyi.torku çok yüksek.dağ tepe bayır binilecek motor tam offroad(ben bunla nerelere girdim çıktım) diğerlerine nazaran süspansiyonu çok yumuşak o yüzden zorlu koşullarda çok rahat kullanabilecek bir makina yol tutuşu iyi diil hızlı girilmiyo virajlara(özellikle otaban gibi düz asfaltta) kayıyo arkası dikkatli olmak lazım
    ama süspansiyon ayaqrı oluyo biras daha sertleştirisen daha rahat oluyo yol tutuşu.Uzun yol için lverişli diil çünkü çok yoruyo adamı ve bu 4 motor içinde en ucuz olanı sıfır 9,5 milyar 2000,2001 modelleri 6 -6,5milyar civarında

Africa Twinbuda çok güsel nede olsa honda motoru ölümsüz sanki sorun çıkratıını görmedim daha. gs1150 den sonra bu motorlar içerisnde uzun yol için en verimli olan motor bu da çift silidnir.Ve güsel yol tutuşuna sahip.ama motoru biras daha güçlü olabilridi.Yamaha nın var süper tenere africa twinle görüntüleri ve boyları hemen hemen aynı ama motoru çok gaddar ve çok daha güçlü tam 91 hp africa twin 71 hp mi ne tam hatırlıyamıyorum.Fakat dayanıklılık açısından africa twin tenereden çok daha iyi ve tabiki yol tutuşu fiatları ise 99-2000 modelleri 9-11 milyar arası

benden bu kadar bende bi endurocu olarak sana yardım etmeye çalıştım.
    maddi durumun elverişliyse bmw al derim onun yanında gerisini bosh ver derim

Motosikleti
    No Moto No Cry
    ne kadar teşekkür etsem az vakit ayırıp bana yardımcı olduğun için

öncelikle KLR 650 amcamın eski motoru 1996 ve anlata anlata bitiremiyor.....fiyatı ise çok iyi son sürat önemli değil uzaması önemli zaten klr 5 sanşye gibi bir sürede 100 km yi görüyor....buda yeterli africa twin ve dominatörü araştırdım africa twin çok harika dominator arada kalmış bir model BMW ler ise hiç bulaşılmaz deniyor (daytona motor 2003 model 300km de 1150 GS sahibinin boyu kısaymış ve 17 milyara satıyor üzarine daha poşetleri duruyor ama adam bulaşma dedi servisi can yakıyor dedi aşırı masraflı dedi eeee sonuçta BMW bence KLR ye binmeli sonrada GS1150 ye geçilmeli kaanatindeyim şuan

KLR yi sıfır almayı düşünüyorum.....veya aşırı çok az kullanılmış yüksek model 2.el (tabi olasılık zayıf sıır herzaman bambaşkadır)

sonra büyütürüz ama karar verdim ENDURO cu olacağım yaşam tarzımıza uygun olmalı

Motosikleti
    No Moto No Cry

powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    klr güzel seçim bence geçenlerde klr 250'lik sürdüm hızlanması filan çok güzel seri ama virajlarda çok kayıyor (düz yolda) en zevkli olan kısmı ise asfaltın bitdiği kısımlar ve freewindin dediği gibi uzun yolda hızlanınca sanki motor altınızdan kayacakmış gibi direksiyon hakimiyeti biraz zor hızlanınca
    ERASER WİLL COME BACK

YoL_GezeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 cc skygo
    Doğruyu söylemek gerekirse pek hoşuma gitmedi tekerler motora göre küçük gibime geldi tipsiz durmuş açıkçası

Motosikleti
    Kymco Agility City
    tekerler küçük diil motor çok yüksek sana öle gelmiştir

iNfiNite, kardeşim o senin resmini koymus olduun motor türkiyede satılmıyo
    türkiyedeki aha bu

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler