Africa Twin hakkındaki görüşleriniz.....
Reklamlar
-
sevgili arkadaşlar bir dahaki yaza büyük bir motora binmeyi düşlüyorum ve kesinlikle HONDA olacak.....sebebi sadece HONDA olması
HORNET 900 ü düşlüyorum ama Africa Twin çocukluk aşkım büyünce bende endurocu olacağım diyordum .....
2003 model çok temiz Africa Twin 3000km de 12 milyara mevcut ne derseniz hakkımı hangi sahada kullanayım ben motorun kuvvetli olmasını isterim gazı açtığım zaman arabalarla muhattap olmak istemem uzamak isterim hotnet biraz racing tadında Africa Twin ise daha bir hadi gel heryere girelim der gibi duruyor
birde africa twin in üretimi durdumu durumlar nedir yardımcı olursanız kararsız başıma dert olanlara asygılar sunuyorum cevaplarınız bekliyorum
Reklamlar
-
motoru genelde nerede kullanıyorsun?yılın 11 ayı şehir içi asfaltta, 15 gün 1 ay dışarı gezmeye gidiyorsan enduro olayına hiç girme.bende seviyorum bu aletleri heybetli güzel aletler ama şehir içi için uygun değil.
ben hornetten şaşma derim.
-
bence on numara bi makina. dergilerde dikkat et büyük abilerimiz türkiye turlarında hep bu makinayı kullanır.. bence al ikinci elleri falan 10-11 milyar falan olması lazım..
racing racing ve racing.............
-
Çok uygun hemen al derım.. Fakat kazası varmı iyi araştır..
Çok iyi dedim çünkü 2001-2002 modellerıne ıstıyorlar aynı parayı
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
-
yani. zaten aşşağıdaki bakkala gitmek için bir alınan motor değildirafrica twin. kesin sahibi prof.tur gezmediği yer kalmamıştır. biraz haşattır bence...
-
-
abi hornet güçlü de çok mahçup duruyo ya. twisterin abisi gibi. o paraya racing alınır ya.
-
Naked tarzı sevenler ıcın yapmıslar abii
-
tenere 93 gördüm sanayide adam toplatıp satıyor motorları 5 milyar dedi boyası filan herşeyi dahil elinde gsr750 vardı antalyada draglara filan katılıyormuş 750 yazısına bakma motoru 900cc dedi o motorada 6 milyar istiyor adam 4-6 arası istediğin 2. el motoru alırız dedi.
race sana hak veriyorum insan kafayı yiyor walla böyle olaylar olunca
-
yaw baba öle bir şey dionki ikisi arasında bi ton fark var sen
ben uzun yolu severim diosan africa yı kap hiç durma arabalar la muhattab olamyım demişssin ben klr 650 le çoğu arabaya takıom sen africayla bayağı bi takarsın 180-190 görüo alet rahat
haa ben performans istiom seri ve hız yapıcak bir makine istiom diosanhornet al tabii bu sana kalmış
ama ben bi enduro manyağı olarak tabiki africayı al derim
-
emekli değilsen hornet900(siyah) derim..Africa'nin resmini sen koymussun, bende hotnet'i koyayim, bilmeyen ve de internette aramaya usenenler için...
[url=http://www.steppenwolf.com/lyr/brntbwld.html]
born to be wild[/url]
:::mtnet4
-
Kniklipasa haklı aslında..
Aralarında fazla bir fiyat farkı yok... Honda.com.tr de verilen fiyat listesine göre aralarında 1.227.000 fark var..[Senin almak istediğin Africa Twin ile 0 model Hornet arasında] Kat biraz daha para al bu canavarı.. Hemde sıfır..
Ama en önemlisi senin istediğin bir tip mi?
Senin ihtiyacını zevkini karşılar mı?
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
-
bugün yine çok sağlam çukura düştüm eminönü alt geçit aman dikkatli olun kanalizasyon kapaklarını skömüşler yarım yamalak bende 60-70 le gidiyordum ki motor parçalandı sandım farımın 1 tanesini aşırı sarsıntıdan patladı allah korudu uçmadım motorun üstünden ama lastikler kesin yarıldı dedim öyle bir ses geldiki tarifi mümkün değil kesin bişeyler olmuştır ben endoru alacağım sağlam süspansiyonlu hornette böle durumlarda yamulacak ben şöle engel tanımasın çukur kasis felan gibilerinden düşünüyorum
adaylarımı belirledim
bmw gs110-gs1150
honda africa twin
honda dominator
kawasaki KLR 650 sonuçta kuvvetli enduro olacak ve japon olacak bmw hariç tabii 2.el ve cazip seçenekleri inceleyeceğim
-
gs1150 derim yolda bırakmaz BMW ye güvenirim
-
-
ne kadar teşekkür etsem az vakit ayırıp bana yardımcı olduğun için
öncelikle KLR 650 amcamın eski motoru 1996 ve anlata anlata bitiremiyor.....fiyatı ise çok iyi son sürat önemli değil uzaması önemli zaten klr 5 sanşye gibi bir sürede 100 km yi görüyor....buda yeterli africa twin ve dominatörü araştırdım africa twin çok harika dominator arada kalmış bir model BMW ler ise hiç bulaşılmaz deniyor (daytona motor 2003 model 300km de 1150 GS sahibinin boyu kısaymış ve 17 milyara satıyor üzarine daha poşetleri duruyor ama adam bulaşma dedi servisi can yakıyor dedi aşırı masraflı dedi eeee sonuçta BMW bence KLR ye binmeli sonrada GS1150 ye geçilmeli kaanatindeyim şuan
KLR yi sıfır almayı düşünüyorum.....veya aşırı çok az kullanılmış yüksek model 2.el (tabi olasılık zayıf sıır herzaman bambaşkadır)
sonra büyütürüz ama karar verdim ENDURO cu olacağım yaşam tarzımıza uygun olmalı
-
-
klr güzel seçim bence geçenlerde klr 250'lik sürdüm hızlanması filan çok güzel seri ama virajlarda çok kayıyor (düz yolda) en zevkli olan kısmı ise asfaltın bitdiği kısımlar ve freewindin dediği gibi uzun yolda hızlanınca sanki motor altınızdan kayacakmış gibi direksiyon hakimiyeti biraz zor hızlanınca
-
Doğruyu söylemek gerekirse pek hoşuma gitmedi tekerler motora göre küçük gibime geldi tipsiz durmuş açıkçası
-
tekerler küçük diil motor çok yüksek sana öle gelmiştir
iNfiNite, kardeşim o senin resmini koymus olduun motor türkiyede satılmıyo
türkiyedeki aha bu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler