3km farkla ilk trafik cezamı yedim ama ...
Reklamlar
-
bayramda marmaristen ürkmeze gitmek için gece nöbetim bittiğinde yola çıktım gerek uykusuzluk gerek sabah kahvaltı yapmamış olduğumdan aydın çinede bi mola verdim. bişeyler yedikten birazda dinlendikten sonra tekrar yola çıktım. 2 motorcu arkadaş ta eşlerini veyahut kız arkadaşlarını almışlar aynı güzergahta ilerliyoruz hız 90-95 duble yol. yorgunluk vurmadan en azından güzel yolları biraz seri geçeyimde selçuk- ürkmez yolunda trafiğin yoğun yol durumununda iyi olmamasından dolayı yavaşlarım diye sol şerite geçtim. önümdeki motorcu arkadaşlarında hızı 95 civarı olunca sol şeriti fazla meşgul etmemek için biraz hızlandım. arkadaşları geçtim sinyal verip sağ şerite girdim 100 mt gitmedim ekip çevirdi. 102 ile radara girmişim 90 km hız hakkı %10 hata payı 99 la geçsek sıkıntı yok 3 km için 140 lira ceza ilk yediğim cezanın oluş şekli zoruma gitti be. 120-130 la girsek tamamda 3 km farkla acıdı valla
Reklamlar
-
enteresan aynı olay benmde başıma geldi 102 ile girdiğim söylendi acaba gerçekten 102 ilemi giriyoruz radara?
bu kawasaki bir başka dostummm
-
yapacak bişey yok... türkiye burası sabit radarlar la dolu... bir daha aynı yerde aynı cezayı yemezsin.... erken ödeyip indirim alabilirsin...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Ya bu yollardaki tek taraflı kameralar bizi görmüyor diyorlar. Hergün arabalar 70km giderken aralardan kaçıyoz ama içimede bi kurt düşüyor...
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
-
65 le radara giren var mı
-
Eskişehir yolundakilerden bahsetmiyorsundur umarım hergün yardıra yardıra geçiyom arkadan gelmesin cezalar..
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
-
ceza yediğim de o radarlar yoktu...hız sınırı 50 idi...
arkadaşımın gsxr1000 ile girmiştim.... radarı fark ettim ama ancak o hıza kadar düşebildim napıyım
-
ferhatkars adlı üyeden alıntı
65 le radara giren var mı
64 le girdim bi abimin arabası onun ehliyete el koymuşlar dı ben kullanıyordum yıllık izine yeni çıkmıştım inan o yıllık izin zehir oldu ceza yı ben ödemedim ama genede koydu yani köy yolları hız limiti 50km/h
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
maltepe sahil de 96 km ile 265 tl giydirdiler 80 km imiş sınır
şehir için de her türlü kuralsızlığı yaparlar bakan olmaz
-
otobana 10 km bir sabit radar koy tüm belediye araçlarının yakıtları bedavaya çıkar... ama trafiğin hali ne olur bilemem....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
otobana 10 km bir sabit radar koy tüm belediye araçlarının yakıtları bedavaya çıkar... ama trafiğin hali ne olur bilemem....
vay vicdansız ramo insanlar kanı arabasıyla mı gezsin onu mu istiyorsun yani amacın ne ramo?
-
F54 adlı üyeden alıntı
vay vicdansız ramo insanlar kanı arabasıyla mı gezsin onu mu istiyorsun yani amacın ne ramo?
ağa o cezayı önce ben yerim biliyorsun şöförüm..... akşam sabah kadar direksiyon salladım... otobüs şöförleri 130+ ile zor geçiyordum.... en az bu şekil 150 araba geçtim.... yani hepsine 200 lira ceza olsa ne büyük bir rakam döner düşünsene....
-
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
ağa o cezayı önce ben yerim biliyorsun şöförüm..... akşam sabah kadar direksiyon salladım... otobüs şöförleri 130+ ile zor geçiyordum.... en az bu şekil 150 araba geçtim.... yani hepsine 200 lira ceza olsa ne büyük bir rakam döner düşünsene....
sen nediyorsun paralar cukka o zaman ama zaten devlet yeterince vergi alıyor biraz da ceza yazarlarsa köşeyi döneriz ülke olarak
-
duble yolda hız sınırı 110 değilmi?
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
-
ixeywent adlı üyeden alıntı
duble yolda hız sınırı 110 değilmi?
o araba için değilmi?
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
-
bana kalırsa itiraz etmelisin sonuçta o hıza sollama yapmak amaçlı çıkmışsın ve sollama amaçlı hız sınırlarının aşılması durumunda ceza yazılmıyor bildiğim kadarıyla
-
Tundzhay adlı üyeden alıntı
o araba için değilmi?
ne bileyim aynıdır sanıyordum ben. motoru neden dışlıyorlar yahu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:37 ----------
safakk adlı üyeden alıntı
bana kalırsa itiraz etmelisin sonuçta o hıza sollama yapmak amaçlı çıkmışsın ve sollama amaçlı hız sınırlarının aşılması durumunda ceza yazılmıyor bildiğim kadarıyla
o %10 opsiyon zaten araba falan sollarken ayak gaza değerse vs için yapılıyo 90 + %10 u = 99 u geçtiği an ceza. bende 107 ile arabada ceza yemiştim abi dedim ayağım gaza dokunmuş fren yokmu ona niye dokunmuyo dedi
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
-
ne bileyim aynıdır sanıyordum ben. motoru neden dışlıyorlar yahu.[COLOR="Silver"]
kamyonların altında ezilip neslimizin tükenmesi için
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
ne bileyim aynıdır sanıyordum ben. motoru neden dışlıyorlar yahu.
Dostum sen ehliyet aldın deme?
http://www.kgm.gov.tr/Sayfalar/KGM/S...Sinirlari.aspx
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
-
Tundzhay adlı üyeden alıntı
bu hız sınırlamasıyla herkez ceza yer
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)