Sadece paylaşmak istedim...!
Reklamlar
-
1980 doğumlu kendi halinde bir motorcuyum. Konuya nerden gireceğimi bilmiyorum.
Ama şunu söyliyim benim çocukluğumda hiç bisikletim olmadı. Babam bana bisiklet almadı ve şöyle söyledi. BEN AĞLAYACAĞIMA SEN AĞLA. ( Yani ben sana bisiklet almam çünkü başına bir şey gelmesinden korkarım dedi. ) Ama benim için o zamanlar kaldıramayacağım bir laftı. Neyse o dönem öyle geçti gitti. Aradan yıllar geçti ve ben evlendim. Dolayısı ile kendi özgür hayatıma geçtiğimi umarak direkt ilk motorumu aldım. Fakat babama nasıl söyleyeceğimi bilmiyordum. Bir gün pat diye söyledim ve şöyle bir cevap aldım. DEMEK Kİ ÖNÜNE GEÇİLMİYORMUŞ ( O ne demek yahu... dedim içimden ) ÖN TEKER NERDEN GİDERSE ARKA TEKER ORADAN GİDİYORMUŞ dedi. Ben hala anlamamışken babam gençliğinde eskittiği motosikletleri anlatmaya başladı. Hayatımda yaşadığım tarif edilemez bir duygu biraz rahatlama, biraz gurur, birazda boşa geçen yıllardan ötürü kızgınlık...
Dediğim gibi sadece paylaşmak istedim.
Reklamlar
-
Peki babanız motoru ne sebeple bırakmış? belkide kötü bi kaza geçirmiştir o yüzden sizi uzak tutmak istemiştir..
-
hep aynı laf ben ağlayacağıma sen ağla..her defasında da sanki dünya üzerinde ilk defa söyleniyormuş gibi özel vurgularla söylemezler mi
-
Abi 1000'lik mi bu ?
-
-
Valla benzer durumdayım.1977 liyim Eşimden gizli aldım arkadaşından duydu, Annem Babam kimden duyar bilmem Gerçi babam gençliğinde İzmirde motor
kullanmış ama şimdi bana biraz da annemin tesiriyle alma diyordu.Ben her şeyin bir zamanı olduğuna inanırım. 60-70 bin km otomobil tecrübemin trafikte faydalı
olacağını düşünüyorum mesela.Yaşın ve sorumluluklarımın farkında olarak kullanmaya çalışıyorum.Belki daha önce kullanmaya başlasaydım çok daha farklı olabilirdi
bilmiyorum. İçimde duran bu sevda bir gün ama bir gün mutlaka derken niye bekeyeyim diye aldım motoru. Allah kötü yazılar yazmamış olsun. İnsanın başına illa
motorda birşey gelecek diye bir şey yok bunun çok çeşitleri var
Diş Fırçam Bile Motorlu :cherry:
-
Bababm eski insan ekonomi ve şartlar onu şu anki durumuna sürüklemiş ama benim zarar görmemi istememiş fakat önüne geçilmiyor yaşanacak olan yine yaşanıyor kader kısacası
-
motorcu bir babanın oğluyum... benim oğlumda motorcu olacaktır...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
genel bir senaryo ama tabii insanın kendisi yaşayınca sanki evrenin hiç bir yerinde olmayan birşeyle karşılaşmış gibi oluyor neyse ki hayallerinizi gerçekleştirmişsiniz kazasız belasız kullanmanız dileği ile
-
Bu ülkede insanlar kaldırımda yürürken ölüyor motosiklet tehlikeli olsa ne olur.Ölüm geldimi her türlü gelir.Tehlikeli diye birşey yapmayalım bu hayatta o zaman.
-
"motorcu bir babanın oğluyum... benim oğlumda motorcu olacaktır..." al benden de o kadar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)