Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

ÖNERİLERİNİZE İHTİYACIM VAR

REKLAM ALANI
    gökrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym gts250
    SEVGİLİ MT KULLANICILARI HERKESE SAYGILAR ÖNCELİKLE.. İSTANBUL İÇİNDE GÜNDE 30 KM KADAR YOL YAPIYORUM KÖPRÜYÜ GEÇ GEL VS. KIŞ KOŞULLARINDADA BENİ İDARE EDİCEK BİR MOTOR ARIYORUM KAFAMDA CROSS veya ENDURO MOTOR ALMAYI PLANLIYORUM şu an kanuni hussar 125 kullanıyorum ama kışın yetersiz kalıcaktır. max fiyatım 3000 tl. önerileriniz ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ediyorumm

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Herhangi bir motor neden kışın kullanılamasın?

Motosikleti
    ASYA AS 100 - 8
    Düşünüyorum ki daha az su sıçratsın yol tutuşu iyi olsun vb. gibi düşünüyor . Benim cup tam olarak kış şartlarına uygun motor değil . (:
    Belki de ilk önce yanlış insanlarla tanışmasaydık , doğru insanı bulduğumuzda onların değerini anlayamazdık ...

muratdirik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XVS 650 Dragstar
    CBF öneririm
    Murat DİRİK

Pozitif Kurye & Dağıtım & Reklam

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı muratdirik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    CBF öneririm
    cbf 150 ye bacaklar için kılıf ve sayre almasan yağmurlu havada 10km gezdikten sonra ayakabılarına bak şahsen ben baktığımda beyaz ayakkabılarım çamur içinde siyah renge dönüyor kılıflı kullanılacaksa eyvallah ama olede aşırı kurye havası oluyor kuryelerı kotulemek için sölemiyorum ama hususi kullanıcı gibi görünmüyor motor çamur atmıyan birtek schooter cinsi motorlar olabilir
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Motosikleti
    Sym gts250
    Alıntı Slayerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herhangi bir motor neden kışın kullanılamasın?
    küçük tekerlekli motorlar kış şartlarında güvenli yol tutuşü sağlayamıyor ve de maaalesef ayakların su alması büyük problem ben kanuni enduro 200 düşünüyorum aslında bu motorla ilgili söylemek istedikleriniz varsa veya baska motor önerileriniz beklerimm

farcob - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    kışın diz koruma,el koruma (kuryelerin kullandıklarından) olmadan gitmen
    çok zor arkadaşım.ben kaliteli bir diz koruma aldım modifiye ederek sert
    kalıp gibi durmasını sağladım ön koruma demirlerine bagaj lastiği ile
    bağladım.sanki diz koruma grenajı gibi oldu. ne ayaklarım ıslanıyor ne dizler donuyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı gökrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    küçük tekerlekli motorlar kış şartlarında güvenli yol tutuşü sağlayamıyor ve de maaalesef ayakların su alması büyük problem ben kanuni enduro 200 düşünüyorum aslında bu motorla ilgili söylemek istedikleriniz varsa veya baska motor önerileriniz beklerimm
    En az scooterla ıslanırsın. Scooter haricinde yaklaşık tüm motorlarda ıslanman aynı olacaktır. Ama bir yağmurluk takımı ve bot kılıfıyla beraber o sorun da ortadan kalkmış olur.

Motosikleti
    Sym gts250
    teşekkürler herkese galiba cbf 150 - kanuni enduro 200 ve asya 200gy arasında bi seçim yapmam gerekicek bu motorların titreşimleri nasıl acaba

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)