ÖNERİLERİNİZE İHTİYACIM VAR
Reklamlar
-
SEVGİLİ MT KULLANICILARI HERKESE SAYGILAR ÖNCELİKLE.. İSTANBUL İÇİNDE GÜNDE 30 KM KADAR YOL YAPIYORUM KÖPRÜYÜ GEÇ GEL VS. KIŞ KOŞULLARINDADA BENİ İDARE EDİCEK BİR MOTOR ARIYORUM KAFAMDA CROSS veya ENDURO MOTOR ALMAYI PLANLIYORUM şu an kanuni hussar 125 kullanıyorum ama kışın yetersiz kalıcaktır. max fiyatım 3000 tl. önerileriniz ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ediyorumm
Reklamlar
-
Herhangi bir motor neden kışın kullanılamasın?
-
Düşünüyorum ki daha az su sıçratsın yol tutuşu iyi olsun vb. gibi düşünüyor . Benim cup tam olarak kış şartlarına uygun motor değil . (:
Belki de ilk önce yanlış insanlarla tanışmasaydık , doğru insanı bulduğumuzda onların değerini anlayamazdık ...
-
-
muratdirik adlı üyeden alıntı
CBF öneririm
cbf 150 ye bacaklar için kılıf ve sayre almasan yağmurlu havada 10km gezdikten sonra ayakabılarına bak şahsen ben baktığımda beyaz ayakkabılarım çamur içinde siyah renge dönüyor kılıflı kullanılacaksa eyvallah ama olede aşırı kurye havası oluyor kuryelerı kotulemek için sölemiyorum ama hususi kullanıcı gibi görünmüyor motor çamur atmıyan birtek schooter cinsi motorlar olabilir
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Herhangi bir motor neden kışın kullanılamasın?
küçük tekerlekli motorlar kış şartlarında güvenli yol tutuşü sağlayamıyor ve de maaalesef ayakların su alması büyük problem ben kanuni enduro 200 düşünüyorum aslında bu motorla ilgili söylemek istedikleriniz varsa veya baska motor önerileriniz beklerimm
-
kışın diz koruma,el koruma (kuryelerin kullandıklarından) olmadan gitmen
çok zor arkadaşım.ben kaliteli bir diz koruma aldım modifiye ederek sert
kalıp gibi durmasını sağladım ön koruma demirlerine bagaj lastiği ile
bağladım.sanki diz koruma grenajı gibi oldu. ne ayaklarım ıslanıyor ne dizler donuyor
-
gökrider adlı üyeden alıntı
küçük tekerlekli motorlar kış şartlarında güvenli yol tutuşü sağlayamıyor ve de maaalesef ayakların su alması büyük problem ben kanuni enduro 200 düşünüyorum aslında bu motorla ilgili söylemek istedikleriniz varsa veya baska motor önerileriniz beklerimm
En az scooterla ıslanırsın. Scooter haricinde yaklaşık tüm motorlarda ıslanman aynı olacaktır. Ama bir yağmurluk takımı ve bot kılıfıyla beraber o sorun da ortadan kalkmış olur.
-
teşekkürler herkese galiba cbf 150 - kanuni enduro 200 ve asya 200gy arasında bi seçim yapmam gerekicek bu motorların titreşimleri nasıl acaba
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)