Yine kötü şekilde haber olduk
Reklamlar
-
Gün geçmiyorki biz motosiklet kullanıcıları adına kötü bir haber çıkmasın.
Bu haberdeki arkadaşı kınamak istiyorum. :(
Yolla değil, SMS'le ilgilendi
TEM (O-1) Otoyolu’nda seyir halindeki bir motosiklet sürücüsü diğer araç sürücülerine korku dolu anlar yaşattı.
Gaziosmanpaşa mevkiinde yolun sağ tarafından hızlı bir şekilde giden sürücü sağ eliyle motosikleti kullanırken sol eliyle de elindeki cep telefonundan kısa mesaj (sms) yazıyordu. Motosiklet sürücüsü yanından geçen otomobillerin uyarı amaçlı çaldıkları klaksonlara aldırmadan hem yoluna hem de mesaj çekmeye devam ettiği görüldü. Motosiklet sürücüsünün kazaya davetiye çıkaran bu hatalı davranışları diğer sürücülerin yüreğini ağzına getirdi.
http://gundem.milliyet.com.tr/yolla-...46/default.htm
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Reklamlar
-
ben hiç telefona bakmadan mesaj yazabilen insan denilen makineleşmiş varlıkları gördüğüm için çok da ilginç gelmedi bu haber
harley is making love with
davidson
-
Ben arabada bile telefon kullanmazken bu kardeşimin yaptığı nasıl bir cesaret (başka şekilde de tanımlanabilir.)
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
-
bende telefona bakmadan mesaj yazabiliyorum ama motosiklet üzerinde hiç denemedim...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
daha bu neki neler var. adamin teki otobanda gaz kolunu iple baglamis hizini da 100 km-h sabitlemis. artci kismina oturmus ayaklarini da koruma demirine uzatmis, elinde telefonla birseyler yapiyordu. ben de motosikletimle gidiyordum, kötü örnek olmamak icin fotografini giderken cekemedim. durup cekmeye kalksam yetisemezdim.
-
evet bende yokuş aşağı 175 gördüm
-
bence bu cesaret olamaz bu ahmak lık! yani
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
yakın zamanda yazamaz olduğu haberi gelir , kötü haber dosyasına bir haber daha eklenir.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
-
aynını bende yapıyorum :D
-
işte ben buna kızarım arkadaş bu ıyı bır örnek değil ama daha dün gece sınyalsız orta şerıde gecen bır halk otobüsü ben anı uyanmamla bırlıkte sola kaydım da kurtuldum bır de baktım elınde cep tlf aynaya bıle bakmıyor bunlardan yüzlerce bınlerce var ama haber olmuyor motosıkletlı haber oluyor vet onun yaptığıda doğru değil ama doğru olmayanlar cok var bu memlekette
-
geçenlerde bir harley üzerindeki sürücüde 2 elini bırakıp telefonla uğraşıyordu sürerken bağdat caddesinde görüdm bende.
bir günde iyi şekilde anılalım yahu
-
İyi güzel de araba sürücüleride telefonlar sms çekiyor konuşuyor vs. onlar neden haberlere çıkmıyor ??
[B][COLOR="#696969"]Mondial RS 151 - 2008 / 2011[/COLOR][HR][/HR] [COLOR="#FF0000"]Honda Titan - 2011 / ?[/COLOR][HR][/HR] :bestmt:[/B]
-
arabada mesaj yazmak kolay iş adam kaza yapsa bile kaza anında mesaj yazdığını kimse görmüyo ayrıca ölümlü kaza olmayabiliyo
motorsiklet ise dah atehlikeli bi araç ve zaten sevilmiyoruz bu da açık kollamak gibi birşey hemen yüzümüze vuruyolar
gel gör ki araba sürücüleri daha beter şeylerle de meşgul olabiliyolar maalesef
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Araba sürücülerinin yaptığı trafik kuralı ihlalı bunun yanında devede kulak kalır. Yine de hoş bir görüntü değil.
-
Tamam araba sürücüleri kaza yapsada onlara bişey olmaz ama onların yüzünden birimize çarpabilirler.. Bu benim başıma çok geldi adam telefonla konuşurken yola çıkıyor korna olmasa beni ne görcek nede duycak... Umarım arkadaşda kendisini görünce belki bi daha yapmaz..
[B][COLOR="#696969"]Mondial RS 151 - 2008 / 2011[/COLOR][HR][/HR] [COLOR="#FF0000"]Honda Titan - 2011 / ?[/COLOR][HR][/HR] :bestmt:[/B]
-
ohoo o da bişeymi!
geçen yıl show tv de ana haberde izledim, videoyu gözümle görmesem inanmazdım
elaman bir comuter üstünde ayaklarını gidona atmış (en az 80le gidiyor) sırtını topcase e dayamış seyir halinde elinde telefonla sms yazıyordu
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
motorcu48 adlı üyeden alıntı
aynını bende yapıyorum :D
bravo.
Ben arabada telefonu elime almıyorum pek. Bluetooth kulaklık kullanırım hep. Ki o bile bazen dikkat dağıtıyor önemli bi mevzu konuşurken falan..
Bu arkadaş eşşeğin kulağını zorlamış iyice..
"Güzel günler göreceğiz çocuklar, motorları maviliklere süreceğiz.."
-
niye kızıyorsunuz tedbirini almış kaskını takmış..
-
hastaneye kaldırılıp kendine geldikten sonra sms yazacak kollarından birinin eksilebileceğini düşünmesi gerek
Kontrolsüz hız,hız değildir
-
haber olması çok ilginç! her sokak başında böylelerini görmek mümkün. çok genel bir durum
Kahya Motorumu Hazırla Çıkıyorum!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)