Bugün 19:00 da bostancıda araca çarptım suçlu benim ancak sorum şu:
1-Trafik sigortası karşı tarafın masrafını karşılarmı?
2-Belli karşılıcak bütçesi varmı?
Lütfen yardım edin moralim çok bozuk :(
Bugün 19:00 da bostancıda araca çarptım suçlu benim ancak sorum şu:
1-Trafik sigortası karşı tarafın masrafını karşılarmı?
2-Belli karşılıcak bütçesi varmı?
Lütfen yardım edin moralim çok bozuk :(
Abi eminmisin?
karşılar kardeş...
ben 2 ay önce 2011 model c180 e arkadan çarptım....bıraz hasarı vardı ... orda tutanak tuttuk imzaladık o yoluna ben yoluma...
hatalı sen isen trafik sigortan karsı tarafın hasarını karsılar, hatalı karsı taraf ise senin masrafın karsılanır.
trafik sigortalarının yükümlülüğünü 20 000 tl ye kadar diye hatırlıyorum ama hatalı olabilir.
1 yılda 20.000 tl kesin kardeşim
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
Geçmiş olsun öncelikle. Sigorta kağıdında belirtilmiştir. Ne kadar bedel diye.
geçmiş olsun sana birşey olmasın arkadaş bırak adamın arabasını zorunlu trafik sigortası düşünsün
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
trafik kazalarında zorunlu trafik sigortası karşı tarafın hasarını karşılar. senin hasarınıda vurdugun aracın sigortası karşılar. ancak buradaki ayrıntı hata oranı kadar hasar karşılanmakta. yüzde yüz sen suçlu isen karşı tarafın hasarı karşılanır ancak senin hasarını karşı tarafın sigortası karşılamaz.
Geçmiş olsun.
[COLOR="DarkRed"][U][I][B]" ... [COLOR="Navy"]motosiklet[/COLOR] üstünde ölürsenizde her [COLOR="Black"]motosikletçi[/COLOR]'nin istediği gibi görevinizi tamamlamış olursunuz."[/B][/I][/U][/COLOR]
Allah razı olsun hepinizden.
Rahatlattınız beni.Benim sağ bacağımda biraz ezilme var birde sol yüzük parmağımda var.tam korumaydım allahtan...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)