neden eski 250 cc makineler üretilmiyor
Reklamlar
-
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
hemende yapıştırdın cevabı yani
kilot milot ne iş ülem alırım anahtarını bak
abi hemen kızma şimdi her rengin tonları olduğu gibi kırmızının da tonları var kırmızı olsun 5 euro fazla olsun yani
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Reklamlar
-
motorcu48 adlı üyeden alıntı
38 -39 hp gibi deli bi gücü vardı şuan japonyada hala satılıyor
Fazladan 8-9 HP eklemişsin motora.
-
memlekette ss hayranı ve alayım hız yapayım kızlar baksın kafasında bir çok insan olduğundan satılmıyor yoksa neden satılmasın
Tabi bunun yanında firmanın fiyatları makul tutması gerek ve 125 ve 150 cclik motosiklerle arasında uçurum fiyat farkı olmamalı örn (fiyatı sallıyorum) cbf150 4bin tl ise cbf250 max.8bin civarı olmalı ki insanlar teşvik olsun almaya Yoksa sen git 600lük makinayla arasına kuş kadar fark koy sonra neden satılmıyor deyip piyasadan çek çok saçma geliyor bana
-
Slayerrr adlı üyeden alıntı
harbiden öyleymiş ya kusura bakmayın aklımda böyle kalmış 32 hp miş
-
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Bir egzoza bakar o beygircikler.
-
ssczus adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir motor fakat o alttan sarkan? motor bloğu parçası gözü rahatsız ediyor. Keşke ülkemizde 600 cc altında naked modelleri görebilsek. İnsanlar hiç tarzı olmamasına rağmen mecburen supersport modellere bakar oldu.
bende tam onu dicektim asagidan otarafi yapmislarki ilk tumsekte butun yagi asfalta birak diye heralde :D
-
motorcu48 adlı üyeden alıntı
kardeş bundan bi kaç sene öncesine kadar tam senlik motor vtr250 satılıyodu ama fiyatından ve tipinden ötürü avrupadan honda çekti
38 -39 hp gibi deli bi gücü vardı şuan japonyada hala satılıyor
dilersen 2 elini bulabilirsin yakın bi tarihte sona ermişti
38-39bg deil 30 bg gücündeydi yanlız araştırabilirsiniz hata çok detaya girersem 29.9bg :D çok sewdiğim bi motordurda çok bakmışlığım var
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)