Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

acil yardim

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Hyosung GT250R '11-Vespa ET4 '01-Mondial 150ZC '09
    Motosikletime zincir temizleme almaya gittim balata temizleme spreyi verdiler ayni ise yariyomus tum hondalara filan bunu veriyolarmis ayni ise yariyomus zarar vermiyomus o ringlere anes motordan hep alisveris yaparim guvenilir yer diye bende direk aldim sizce bi zarari varmi kullaniyim mi mxs markasi ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Balata spreyi oringli zincirde kullanılmaz. Hatta bir çoğunun üzerinde lastik ve plastik yüzeylerde kullanmayın diye uyarı bile vardır. Forumun sponsorlarından Anes motor buradan cevap verebilir. Ben de merak ettim.

Motosikleti
    honda cbf 150
    oringli zincire balata spreyi sıkma.

Motosikleti

Motosikleti
    nx4 falkon
    Balta spreyi selülozik malzemedir yani tam uçucu hatta plastik aksamlarada zararlıdır.Bu sayede balatadaki herşeyi yıkayıp döker kendide uçar yağı kalmaz.Yağ bırakmadan yokolan bi ürün oringli zincir için zararlıdır benzin bile ondan yararlıdır hiç olmazsa bi miktar yağ kalır.Gazyağı veya mazot kullanın.

Motosikleti
    Evet arkadaslar gittim yeni zincir temizleme spreyi aldim guvenemedim yorumlardan sonra beyaz zincir spreyiyle yagliyim dedim ama kar spreyi gibi biseymis :D cok rezil

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)