İtalyan Motorları. Gilera Piaggo Vs, Neden pahaLı Japon malları Ve Diğer ülkenin malları Daha Ekonomik ?
İtalyan Motorları. Gilera Piaggo Vs, Neden pahaLı Japon malları Ve Diğer ülkenin malları Daha Ekonomik ?
Hükmün Varsa Yargıla Paşam.
neden aynı keteni lc waikiki 20 tlye satarken dexter 120 tlye satıyor...
tamamen marka adı meselesi. belki az birşey kaliteli olabilir ama büyük pay üzerinde yazan isimde.
"Piaggo" =)
aslında kalitesini tam olarak bilmiyorum. ama bir vespa yada piaggo 50 yaşında bile çatur çutur çalışıyor. hondalar o kadar dğeil . hondada kalanlar var ama vespa kadar değil.
kesin olarak bilmediğim için yanıltmayim hangisi kaliteli diye ama bana göre aynen öyle.
biraz kaliteli ama ismi var
örneğe takılmış olacam ama eski lcw yok artık be eskiden lcw de lüx giyim kategorisine giriyordu hani dextera haksızlık yapmış oluruz,artık 8-10 liradan pazar malı kalitesinde tsörtleri veriyo piyasaya,giren 3-5 poşetle çıkıyo,italyan motorlarındaki şu az birşey olan kalite payını bence birazdaha arttıralım
DERBİ İTALJET Formula 125CC
DERBİ GP1 250
GİLERA Runner ST 200
GİLERA RUNNER VXR 200 4 ZAMANLI
HONDA DYLAN
1-2 Gün Sonra Kesin birşey ALACAĞIM Paraya Kıyıp. BABAYİĞİT Scoterler Tercihim. 700 800 TL Aylık Gelirim Var, Aylık 100 VEYA 200 Masrafı Geçmeyecek, HIZLI, ÖFKELİ, ÇOK KAÇAN, EN HIZLISI, EN ŞATAFATLISI, Sizce ??? Anketde OLarakda Anlayabilirsiniz bu Sorumu CevapLarınızı Merakla bekliyorum. Daha önce 100 Lük Scoter Deneyimim OLdu,
İtalyan motosikletleri pahalı değil yahu!!!
Sorun sizde.
Siz az kazanıyorsunuz.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
gilera st 200 önerebilirim,sitede arama yaptığında konularda detaylı bilgi edinebilirsin,hatırladığım kadarıyla yakıt tüketimide 4.5lt-100km civarınnda derby e görede parça sıkıntısı çekme ihtimalın daha düşük ama derby gp1 250 birazdaha atak,dylan diğeğrlerinin yanında birazdaha hafif kalıyor.. madem paraya kıyacaksın dylanı eleyebilirsin
Satış Fiyatı Runner ST 200
3.990€ Fiyatlarımıza plaka masrafı dahil değildir. 10 bin TL Ye Yakın 0 Modeli ? Bu ucuz ise Pahalı İtalyan motorlarını merak ediyorum
temiz olmak şartıyla 2.el düşünmende fayda var,madem okadar pahalı ve kaliteli bu italyan motorları,2. elde olsa kolay kolay kirlenmemiş olması lazım
bildiğim kadarıyla vrx 200ler st lerin eski versiyonu,st lerde euro3 sistemine geçilip ufak bir beygi gücü kaybı yaşanmış ama vrx e göre daha düşük km de ve daha temizini bulmanın daha kolay olacağını düşünüyorum,sıfırına 10bin vermekten iyidir bence
Evet vxr 200 Önceki Versiyonu Ve Çok hırpalanmış şişmiş Yorulmuş bezmiş bir havası var. Dış görünüşü temiz olsa bile.. En azından ST 200 Alırsam Hem 2008 2009 Model Yıpranmamış Yorulmamış, Km si Düşük, ST 200 De beygir gücü kaybı Hızını Düşürmüş mü peki. Eski versiyonu vxr den Dahamı yavaş ? ..
o konuda bilgim olduğunu söylyemem ama pek sanmıyorum,yeni sisteme geçip beygir gücünü düşürmüşlerse bile bi şekilde aynı performansı belkide fazlasını sağlamayı başarmışlardır.. öyle olmasa bile 2beygirlik bir kayıptan bahsediyoruz,ama bu kayıp 11bg den 9bg ye düşüş gibi bi kayıp değil,21 bg gibi bi rakamdan 2bg düşüşünden bahsediyoruz
hocam yok ya şu an maxi alacak olsam hiçbir şekilde burgman yerine piaggo tercih edeceğimi sanmıyorum. eskide kalmış kalite scooter lar çabuk bozulduğu için jağonlar commuter e yönelmiş vespa piaggo felan da scooter üretmiş o zamandan kalmış. ama şimdi aralarında öyle ahım şahım fark yok. en azından bir çinle ile bir japon arasındaki fark kadar fark yok :D
coğul olarakta söyleyebılırız sizler az kazanıyorsunuz çünki büyük coğunluğumuz malesef az kazanıyor masrafalar ve gıderler büyük arkadaşın vermış olduğu kazançla bence ıtalyan motosıklet hele hele sıfırı alınmaz ikincı elı bile zor alınır şimdi ıtalyan modellerı burda anılırken onada çin malı tavsıye etmek ne kadar doğru olur bılınmez ama bence adres çin malı olacaktır
İLK Tecrübesizliğim Çin malını alarak başlamıştı. 8 Ay bindim 2 Sefer kaza yaptım Hayır gelmez artık bundan diye Sattım. YBR ESD 2011 Alıcaktım Ama Vitesli Motor Kullanıcısı ve Canavarı Kurdu değiLim.
Daha önce vitesli motor sürmüşlüğüm var ama öğrenemessem okadar parayı verip 0 ybr aldıgıma yanarım. dediğim Gibi Runner ST 200 2.EL 6 BİNE Almayı Düşünüyorum Yarın. Veya Runner VXR 200
Sonuçta her motor masraf çıkarır her motorun parçası Az çok Tuzludur İşciliğiyle Birlikte .. Çin malı Almayın Yarı Yolda kalmayın Diyorum ben
Kalite tabi
[COLOR="DarkRed"][U][I][B]" ... [COLOR="Navy"]motosiklet[/COLOR] üstünde ölürsenizde her [COLOR="Black"]motosikletçi[/COLOR]'nin istediği gibi görevinizi tamamlamış olursunuz."[/B][/I][/U][/COLOR]
bende aynen senin gibi çinli ile üzerimdeki acemiliği attım daha önceden çok motosiklet kullandım ama talihsiz bi kaza sonuçu 9yıl motosiklete binmedim çinli ile başladım yolda bırakmadı ama ona güvenipte çok ta uzağa gitmedim bende 2.el alacağım büyük ihtimalle ybr olacak kymco yamaha sym gibi markaların scooter larına baktım ama yakıtları vitesliye göre fazla o yüzden manuel vitesliye döndüm sonuç ta ben motosikleti araç zevk her türlü amaca uygun kullanacağım için ekonomik yakıtlı olması en büyük tercihimdi o yüzden manuel bakıyorum sende bence manuel kullanmaktan bu kadar korkma üzerine bindiğinde ilk 10 km de kullan sanki 10 yıldan beri o nun üzerindemişsin gibi hissedersin benden demesi hayat cesaretten ibarettir bence
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)