böyle düşünme bence her türlü alışırsın ben hiç vitesli motor kullanmamışken ilk kaldırışta söndürdüm ikinci sefer kaldırdıktan sonra kavradım olayı. sende eminim daha bindiğin 2ci günden alışacaksın eğer binersen. 2 haftaya kalmazda acemiliği atarsın. ama ön frene dikkat et scooter gibi değil hafif bir şekilde kırılsa bile gidon frene basınca direk yere atıyor.
bir şeyede değinmeden edemeyeceğim malum bende muhalefetlik var bir arkadaşım anlatıyordu. motordan ses geliyor diye. ilk başta tık tık diye geldi ses. baktılar motor yürüyor göstermediler tamirciye. ses arttı ama ses dışında hiçbir sorun yok. 3 gün sonra motor kitledi. egzantrik zinciri ses yapıyormuş. 40 tl yerine 300 tl ödediler. bu arkadaşım 1.5 yıl içinde bi kaç kez yolda kaldı. bende de aynı motor vardı; 2 yıl içinde hiç yolda kalmadım. toplam 3 yılda bir defa bahçe yollarında lastik patlaması haricinde hiç yolda kalmadım. ve bindiğim tüm motorlar çin malı. sözümün özü eğer bakılıyorsa hiçbir motor yolda bırakmaz. prc bile olsa.