Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

İtalyan Motorları ?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    125CC
    Alıntı dj_karizma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İLK Tecrübesizliğim Çin malını alarak başlamıştı. 8 Ay bindim 2 Sefer kaza yaptım Hayır gelmez artık bundan diye Sattım. YBR ESD 2011 Alıcaktım Ama Vitesli Motor Kullanıcısı ve Canavarı Kurdu değiLim.
    Daha önce vitesli motor sürmüşlüğüm var ama öğrenemessem okadar parayı verip 0 ybr aldıgıma yanarım. dediğim Gibi Runner ST 200 2.EL 6 BİNE Almayı Düşünüyorum Yarın. Veya Runner VXR 200
    Sonuçta her motor masraf çıkarır her motorun parçası Az çok Tuzludur İşciliğiyle Birlikte .. Çin malı Almayın Yarı Yolda kalmayın Diyorum ben

böyle düşünme bence her türlü alışırsın ben hiç vitesli motor kullanmamışken ilk kaldırışta söndürdüm ikinci sefer kaldırdıktan sonra kavradım olayı. sende eminim daha bindiğin 2ci günden alışacaksın eğer binersen. 2 haftaya kalmazda acemiliği atarsın. ama ön frene dikkat et scooter gibi değil hafif bir şekilde kırılsa bile gidon frene basınca direk yere atıyor.

bir şeyede değinmeden edemeyeceğim malum bende muhalefetlik var bir arkadaşım anlatıyordu. motordan ses geliyor diye. ilk başta tık tık diye geldi ses. baktılar motor yürüyor göstermediler tamirciye. ses arttı ama ses dışında hiçbir sorun yok. 3 gün sonra motor kitledi. egzantrik zinciri ses yapıyormuş. 40 tl yerine 300 tl ödediler. bu arkadaşım 1.5 yıl içinde bi kaç kez yolda kaldı. bende de aynı motor vardı; 2 yıl içinde hiç yolda kalmadım. toplam 3 yılda bir defa bahçe yollarında lastik patlaması haricinde hiç yolda kalmadım. ve bindiğim tüm motorlar çin malı. sözümün özü eğer bakılıyorsa hiçbir motor yolda bırakmaz. prc bile olsa.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    excavatus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 ST
    Alıntı coq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İtalyan motosikletleri pahalı değil yahu!!!
    Sorun sizde.
    Siz az kazanıyorsunuz.
    PRICELESSS!!!
    HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...

dj_karizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda DyLan
    Evet arkadaşlar biraz kalın kafalı olsamda ßazı konularda Çok geç Kavrıyorum İşi. Ama İLk vitesli deneyimimi RX 115 İLe yapmıştım düşünün hiç bişey bilmeden öLüm makinesine bindim arkadaşında cesaret vermesi ile ilk ÖNCE Kaldırışta motoru istop ediyordum hemen debriyajdan elimi çekmeyeceğimi söyledi arkadaşım, 3,4, Vitese kadar attırdım arkadaş bile korktu :D 2, VİTESLİ Deneyimim Ybr eski kasası iLe yola çıktım arkadaşın motoruydu ybr de. Kaçıncı vitesteyim Kaça attırdım VİTES Nasıl kücültücem ßöyle sorularla karşılaştım motor üstündeyken. he bide Kazalarda hep Vitesli motorları görüyorum Scotere göre VİTESLİ Motor daha tehlikeli diye düşünüyorum.
    Hükmün Varsa Yargıla Paşam.

Motosikleti
    Honda DyLan
    Runner ST 200 Hakkında Çoğu Tamirciye teknik servise ve satan mağazasına Sordum Önermeyen yok Motoru , Hatta VXR 200 DEN Daha hızlı OLdugunu söylediler..

---------- Post added 03-09-2011 at 01:04 ---------- Previous post was 02-09-2011 at 23:13 ----------

Renkleri, Beyaz, kırmızı , gri , siyah
    Beyaz rengi çok hoşuma gitti sizce ?

Motosikleti
    Honda DyLan
    Arkadaşlar St 200 ün 2.Elini Almak Rahat ettirmiyo benİ sizce ne yapsam TEmizini mi arasam ? Ayrıca sahibinden.com da Antalyadan satan 1 Tane St 200 Var oda hosuma gitmedi

CrosseR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    neden rahat ettirmiyo onu anlamadım,st 200lerin çok km yapmamışlarını rahat bulabilirsin ve sahibinden olduğundan emin olduktan sonra ustayada gösterip kazasızsa gönül rahatlığıyla binebilirsin..

adam ilk sahibi,gitmiş daha ucuz olan japon motorları yerine fazladan milyarlar sayıp italyan kalitesine güvenerek runner almış,altındaki çin motoruymuş gibi hor kullanıp her motorcuya anahtar değdircek hali yok ya(çin motoru olan arkadaşlar alınmasın bende 5kat fazla para versem daha itinalı kullanırdım)..

kazasız olduğundanda emin olduktan sonra hele bide servis bakımlı olduğunu ispatlyacak belgeleri varsa senden rahatı olmaması lazım servis bakım belgeleri yoksada yukarda dediğim şeyler geçerli..

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)