Honda Cbf 150 mi ? TVS Apache 150 mi ?
Reklamlar
-
30 Ağustos 2011, 19:06
Arkadaşlar, Yarın motor alıyorum. Bu motor Honda Cbf 150 veya Tvs Apache 150 olacak. Ben Apache'yi seviyorum. Fakat sizce hangi seçimi yapmalıyım. Marmaris gibi küçük bir yerde yaşıyorum. Günlük en fazla 5 km yol yapacağım. Motorumun tüm bakımlarını eksiksiz yapabilirim. Yardımlarınızı bekliyorum.
Reklamlar
-
30 Ağustos 2011, 19:11
bu kawasaki bir başka dostummm
-
30 Ağustos 2011, 19:15
Honda yılların markası. Tvs yeni yeni duyuluyor. Riske girme. Honda al.
-
30 Ağustos 2011, 19:19
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
-
30 Ağustos 2011, 20:02
cbf 150 favori motorumdur. konfor,titreşim,ses açısından tvs den çok daha rahattır. ama sen diyorsun ki günde yapcağım 5-10km bsey,tvs almanda uygun olur,daha atak ve hızlı,kısa mesafelerde yorulmadan tadını çıkarırsın..
-
30 Ağustos 2011, 20:06
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
30 Ağustos 2011, 20:06
-
30 Ağustos 2011, 20:37
Bence Scooter al, Honda PCX öneririm
[COLOR="DarkRed"][U][I][B]" ... [COLOR="Navy"]motosiklet[/COLOR] üstünde ölürsenizde her [COLOR="Black"]motosikletçi[/COLOR]'nin istediği gibi görevinizi tamamlamış olursunuz."[/B][/I][/U][/COLOR]
-
30 Ağustos 2011, 20:53
daha seri, daha az yakar, en önemlisi abssi var.
apache derim ben
edit : tvsnin motoru hondadan 2 yıl önce kurulan suzukiye aittir. motor tam olarak honda nın dengi kalitesinde. klasik çin yada taiwan malları gibi değil sadece ucuz olsun diye işçiliği hindistan diye hatırlıyorum.
-
30 Ağustos 2011, 21:18
babaçi adlı üyeden alıntı
yine mi ya,yine mi?
franscin ben kimseye karışmadım bu forum da ama bu kaçıncı.neyse sustum ben.
Hakkında hayırlısı
Çoğunluğun yaptığı şey
daima yanlıştır.
-
30 Ağustos 2011, 21:40
-
31 Ağustos 2011, 00:33
gokmenkurt adlı üyeden alıntı
daha seri, daha az yakar, en önemlisi abssi var.
apache derim ben
edit : tvsnin motoru hondadan 2 yıl önce kurulan suzukiye aittir. motor tam olarak honda nın dengi kalitesinde. klasik çin yada taiwan malları gibi değil sadece ucuz olsun diye işçiliği hindistan diye hatırlıyorum.
seni biri kandırmış arkadaşım sende inanmışsın abs die bişey apachede yok en azından türkiyedekilerde yok hindistanı bilmiyorum
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
31 Ağustos 2011, 00:47
ixeywent adlı üyeden alıntı
bu konuyu daha öncede açmıştın.
bu konu kapanmaz birader, her seferinde yine açılır ve yine aynı tartışmalar yaşanır, bir iki sürtüşme de olur, forum yerinde sayar durur. Genel yorum yapmak gerekirse, commuter sınıfında mükemmeli bulamazsın, hiç bir zaman da tam tatmin olamazsın, bu yüzden araştır ve kafana yatanı al gitsin. Yine mi karar veremedin, rengini beğendiğini seç, yanlış karar vermiş olmazsın...
[B][I][COLOR="Black"]Hayat ya 2 kişi yaşanır, ya da 2 teker üstünde yaşanır![/COLOR][/I][/B]
-
31 Ağustos 2011, 10:43
Kapanmaz bilader kapanmaz. Bugün TVS APACHE RTR 150 2011 modelini alıyorum. Acemi ve öğrenci bir insan yanlış karar vermeyi istemez. Birde bu yönden bakın.
-
31 Ağustos 2011, 11:55
yaşadığın yerde yakınında, aldığın motorun servisi varmı,yedek parçası ucuzmu kısa sürede temin edilebiliyormu
bu çok önemli.burada istanbulda servis bana 1km.yarım saat-2 saat arası bekliyorum motoruma [cbf 150] binip
geliyorum.yedek parçalarım var ve ucuz. 40-50 km gidip motoru bırakıp yayan dönüp 3-5-10 gün sonra gidip
motor almayı düşünemiyorum bile
-
31 Ağustos 2011, 12:53
buda marmariste bulut motor kazığı yicek xD
bulutun eline düşen çok ah çekiyo sonradan:D
prensip satana kadar hahah:D
-
31 Ağustos 2011, 13:43
alper150zc adlı üyeden alıntı
seni biri kandırmış arkadaşım sende inanmışsın abs die bişey apachede yok en azından türkiyedekilerde yok hindistanı bilmiyorum
ben sürdüm ve tanıtım videolarınıda izledim. istediğin kadar aban kitlemiyor ama benim motordan daha rahat duruyor artçı ile birlikte bastığında arçtı sğalam tutunmuşsa arka tarafın hafifleştiğini hissediyorsun resmen + abs düğmesi var motorun üstünde kapatınca kitliyor frenleri..
-
31 Ağustos 2011, 13:45
abov neymiş bu apache cbr250 ye bile o tuşu koymamışlarya
-
31 Ağustos 2011, 13:56
2010 tarihine kadar çıkan iki makinayıda kullandım. Parça olarak tvs daha pahalıdır. Daha yorucudur. Kurye arkadaşlarımın apache seçme sebebi az yakması, şase kısa oluşu ve olduğu yerde daha turlu olması. CBF kullanan arkadaşlar konforundan bahseder parçalarınıın ucuz olduğunu dile getirir aslında bir honda takıntısı vardır gizlemezlerde. Kesinlikle honda Türkiye'de tutan servisi parçası bulunan bir markadır.
2011 Model Apache ve CBF kullanma fırsatım oldu ama tam yorum yapamam 1. olarak Apachede vibrasyon daha önceki modellerine göre yok gibi geldi.(Artık mondiallerde de olmadığını söylüyorlar) Şahsi kullanımlarda bilemem ama kurye arkadaşlarımında ortak fikri dijital gösterge hoş ama bize gelmez demeleri. CBF 150 ise bazı parçalarında fiyat farklılığı olduğunu gördüm. Kullanım yakıt pek farklı değil.
Not: 2008 Apache ile istanbuldan didim'e ailemin yanına geldim. Yolda tek düşündüğüm şey keşke arkadaşımın CBF alsaydım oldu.
Diyeceğim şu o 5 km gezilerin 10 20 30 40 olur artar. 80 ile giderim bana yeter demeler yetmez insan hız ve yol ister.
Elle tutulabilen , sessizlik vardır..
-
31 Ağustos 2011, 14:14
gokmenkurt adlı üyeden alıntı
ben sürdüm ve tanıtım videolarınıda izledim. istediğin kadar aban kitlemiyor ama benim motordan daha rahat duruyor artçı ile birlikte bastığında arçtı sğalam tutunmuşsa arka tarafın hafifleştiğini hissediyorsun resmen + abs düğmesi var motorun üstünde kapatınca kitliyor frenleri..
üzerinde abs düğmesi var vs.. dediğiniz model rtr 180 abs modelidir bildiğim kadarıyla türkiyede yok.Bu abs olayını videoda görüp söylüyorsanız farklı modelden bahsediyorsunuz.Ama
sürdüğünüz motorun freninin kilitlenmemesine güvenerek söylüyorsanız motorun sahibine söyleyin servise gitsin frenleri iyi tutmuyor demektir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)