ağa seninde benimde totoya sele falan dayanmaz.... Güzel olmuş fotolardan bakıldığı kadarıyla...
ağa seninde benimde totoya sele falan dayanmaz.... Güzel olmuş fotolardan bakıldığı kadarıyla...
senin totoş la alakası yok abi... tamamen motorun selesiyle alakalı...
benim totoş ufak 20 ye yakın değişik motora bindim....japon çin alaman kendini belli ediyor...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:15 ----------
motorun resimlerine dikkat ettim de...ortadan aşağı doğru esneme var gibi...
depo kılıfını 100 metre ötedeki otoseverde 60 liraya takıyorlar. bence iyi fiyata takmışsın mete abi
Bursada sele kaplama ısı yapan yer bılenınız varmı
Depo kılıfı yakışmış cubufuna. Bugün saat 14.00 sularında beyazıtta park halinde bir cubuf gördüm seninkine çok benziyordu, acaba senin mi diye düşünmedim değil.
takım taklavat her şey güzel de, ayaktakiler terlik mi?
[COLOR="DarkRed"][U][I][B]" ... [COLOR="Navy"]motosiklet[/COLOR] üstünde ölürsenizde her [COLOR="Black"]motosikletçi[/COLOR]'nin istediği gibi görevinizi tamamlamış olursunuz."[/B][/I][/U][/COLOR]
Tam aradığım tarzda bir yermiş, temiz ve güzel iş çıkarıyorlar belli, ancak İstanbul'da. İzmir çevresinde bu tarz bir sele kaplama işiyle uğraşan böyle profesyonel bir yer var mı acaba? Benim Scarabeo'nun koltuğu baya bir sert ve selenin desen çizgileri, neredeyse arkamda baskı olarak çıkıyor uzun yola gidince.
sadece koltuk kaplama fiyatı 25 tl ise pahalı =)
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
beyler bu konumu unutmuşum cevap yazamadım kusura bakmayın...
sandaletlerim onurlu bir devrimci şoferin pati izlerini taşır...
25 bana bedava geldi tabi ANadoluda daha ucuzdur muhtemelen...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Motosay gerçekten bi çok ihtiyacımızı uygun fiyata gideriyor. (çantalar deri bakımından) fiyatları da gerçekten piyasaya göre uygun... Totoş mevzusuna gelince totoş büyük koltuk küçük olunca gerçekten ağrı oluyo yaaa.
vay görgüsüz, kilometre saatinin laylonunu sökmemiş daha!
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
macırlık vardır belki elleşme toprağıma
ANGARAJ
aga sele kaplama 20 kılıf 30..50 gayme diyelim..
kendilerini az tanıtsalar var ya süper olacak...bu adamdan alınan mallar iki katına başka yerlerde satılıyor ben motorcuyu düşünüyorum..ilk elden alsınlar maksat...fotolarım yalan olmuş bu arada...lanet fotobucket...
o benim namusum aga...
beni Tokyoya gömünüz...vasiyetimdir...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
1000 kişiye sorduk bu depo kılıfı ne renktir diye . en popüler 5 cevabı arıyoruz ...
1- %99 kişi kırmızı dedi
2- %0,50 kişi al (eski türkçede kırmızı demek)dedi
3-%0,40 kişi kan rengi dedi
4-%0,09 kişi ferrari kırmızısı dedi
5-%0,01 kişi vişne çürüğü olduğunu iddaa etti )
ülem birincisi o renk kırmızının dik alası ...
vişne çürüğü yaz google görsellere arat ..
en iyi örnek şu
http://www.koltukortusual.com/image/...-1000x1000.jpg
şimdi senin motorun depo kılıfı ile bu rengin alakası varmı..
gelelim 2. seçeneğe depo kılıfı motoru ucuz göstermiş .. oldu olacak tekerlere mavi led taktır tam olsun ..
ayrıca kullanılan vinleksin metresi kaça .. sen diyon 15 dakkada yaptı diye 25 lira çok çok ucuz bir rakam değil ..
bu ağlak esnaf ağzını bırakalım .. reklam kokan hareketler bunlar ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
olm nası döşiycen bana ya etin ne budun ne çakçiki Niyazi...
abi iyice çamura bağladın ya...nası bi tezgahdır bu...nası bi üyeye baskı karalama ve sindirme politikasıdır...
gariban üyene sahip çık ey MT...
denize 150 km mesafedeki oteli bize kaktır sonra bana dütle olmuyo ama şekerparem...
dış cephe boyası..depo kılıfı ve kask üçgeninde ki renk kombinasyonunu nasıl görmezsin bre münafık..
ya abi vişne çürüğü değilde tanımlanamayan bir cisim gibin renk kartelasında o rengin bi karşılığı var...ama kırmızıyla alakası yok...turuncunun bir farklı tonu galiba...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)