yıl zannederim 1996
babamın sıfır km mz almasından sonra mobilette bana kaldı..
hey gidi gözünü sevdiğim mobileti dağlardan geliyorum kocaman bir çoban köpeği birden köy yolunda arkama takıldı ben basıyorum o koşuyor yakaladı yakalayacak , ben basıyorum o koşuyor ve yolun bitiminde rampaya sarıyoruz köpekle beraber
ve benim zincir kopuyor sonraaa
köy meydanından geçiyorum yine rampa var tam rampaya sardığım anda motor stop ediyor aşağı doğru elimde çalıştırmaya pedal basmaya uğraşıyorum , ve kan ter içinde kalıyorum sinirleniyorum çünki bütün millet alaylı alaylı bana bakıyor , gülüşüyorlar,
tam kahvehanenin önünde parçalanmış odunların yanındaki baltaya gözüm ilişiyor kapıyorum elime mobileti gidonundan yere çarparcasına atıp baltayla düz ara giriyorum.. dakikalar içinde motor pert , o gün bu gündür mobilet konusu geçince bu yaşadıklarım aklıma gelir
anı mı derseniz ? öle olsun breeeee
birde honda cbf de başıma geldi gidonun sağ tarafındaki kırmızı stop düğmesini mahallenin meraklı veletleri kapatmış bas bas çalışmaz bas bas çalışmaz takımları çıkardım son dakika artık operasyon yapacam motora sonra birader işi uyandırdı derin nefes aldık
gerçiii alıştım artık çalışmadığı zaman direkt o kırmızı düğmeyi yokluyorum bu güne dek hiç kullanma gereği duymadım neden böle bişey koymuşlar anlamış değilim gerçi yeni kasalarda yok sanırım
anlamışlar gereksiz olduğunu