Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

4000 - 5000 TL ARASI MOTOR ÖNERİLERİNİZ ?

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda Cbr 125 r
    marmaris gibi küçük bir bölgede kullanacağım. Kesinlikle her hafta tüm bakımlarını yapacağım. Gerekirse her gün. 50-60 km hızı geçmeyeceğim. Bu durumda Tvs Apache beni 2 yıl idare eder mi ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Mondial aggressive al. Bir kimsede göremedim motoru çıldıracağım.Hem o paraya ondan çekici yok.Boy kaç?

quezzap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey QM 250
    Kardes bence git TVS al. Neden TVS diyorum ? Çünkü ; Sen bu motosikleti çok beğenmişsin. TVS kötü bir marka değil zaten. Japon motosikletler kadar iyi olmasada, gayet iyidir. Verdiğin paranın karşılığını verir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda Cbr 125 r
    benim boy 1,80

takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    iş gereği harici küçük cc vitesli motor almak yerine kaliteli 200-250 cc scooter almayı tercih ederdim...
    "Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
    "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda Cbr 125 r
    Alıntı takendy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iş gereği harici küçük cc vitesli motor almak yerine kaliteli 200-250 cc scooter almayı tercih ederdim...
    Önerilerin var mı ?

takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    joyride , X9
    "Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
    "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet

safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ozgurakman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    atma. tvs bir zamanlar suzukiye parça üretmiş hala üretiyor mu bilmiyorum. 150 cc bir motor, doğru devir aralığında kullanılan ve bakımlı bir ybrden az yakmaz. bu klasmanda abs gereksiz motor zaten 120 kilo ayrıca tvs hint malı, japon klasmanında değil.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:54 ----------

o zaman izin verdikleri modellerin karşılaştırmalarını oku, kafana yatanı al
    Yahu kendin diyorsun BİR ZAMANLAR SUZUKİYE PARçA ÜRETMİŞ DİYE burdan hala üretiyor anlamı çıkmaz bu 1, 2.si de arkadaş demiş ki tvs suzukiye üretiyor demiş. Suzuki tvs ye değil yani neyse beni alakadar etmiyor ben bildiğimi söylerim

buberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero
    Arkadaşım ben uzun süre cbf150, tvs apache düşündüm, aradım, baktım araştırdım. Özellikle tvs çok güzel bir motor ama özellikle forumda tanıştığım motorcu arkadaşlarında sözünü dinleyerek 250cc bir honda aldım. cbx250 (şimdiki adı cbf250) 2 haftayı geçti ve her bindiğimde iyiki bu motoru seçmişim diyorum. Yakıt performans eğrisi mükemmel. Tabiki 125cc ybr kadar az yakmıyor ama 10bg güç ile 24bg güç arasındaki farkı yolda kurye arkadaşlarla karşılaşınca anlıyorsun. 80-90 km hızlarda giderken motor hiç kendini kasmıyor ve sollama yapacağın anda 120-130 km hızlara ivmelenmesi tadmin edici. Ben şimdiden kaç kere ohh iyiki 125lik değil altımdaki diyerek trafikde otobüslerin kamyonların arasından gazı açarak sıyrıldım. Bu arada bende uzun zaman zor şartlarda 4000 tl biriktirip aldım. Nasıl olursa olsun insanın kendine ait bir motosikleti olması güzel bişey. Şimdi atlayacam işden eve (30km) gidecem mesela
    dolar 10 lirayı geçecekmiş.

Motosikleti
    şimdilik yok
    Alıntı ToLGa_09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Honda CBR 125 '2011
    Yada Honda Pcx
    like 125 neden tavsiye etmiyorsun???

ferhatkars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki SV 650 S.... Suzuki R-CG 250 melez kross
    al sana motor http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4285183/detay/

not: ilan sahibini tanımıyorum....honda iled e herhangi bir ilişkim yok

gökrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym gts250
    bence temiz bir hyosung gt 250 comet fiyatına göre iyi bir motor başlangıca orta seviyeye motorsiklet gezilerine herseye uyar yolda yormaz istediğin yere götürür getirir. düzenli bakımını yaparsan seni yormaz parçası bol ve ucuz yakıtı az .. daha saymama gerek yok sanırım..

Motosikleti
    KYMCO LİKE 125 cc '2011
    Alıntı barbistan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    like 125 neden tavsiye etmiyorsun???
    Hali hazırda 5000 liram olsa ve motorum olmasa CBR-PCX-HYOSUNG(2.el gtr-gt fiyatlarını tam bilmiyorum)-CBF öneririm.
    3000-4000 liram olsa yine sıfır Like alırım, tabi ne amaçla kullanılacağı da önemli, ben bu motorla(like 125) en fazla 25 km git + 25 km gel yaptım.
    Bana(bize) şehir içi fazlasıyla yetiyor. Bundan sonra motor(cbf-cbf) alırsam Like ı satmam asla mükemmmel bir scooter şehir için.
    [COLOR="DarkRed"][U][I][B]" ... [COLOR="Navy"]motosiklet[/COLOR] üstünde ölürsenizde her [COLOR="Black"]motosikletçi[/COLOR]'nin istediği gibi görevinizi tamamlamış olursunuz."[/B][/I][/U][/COLOR]

Motosikleti
    Tvs Apache
    Senin gibi kuruntulu bir arkadaşımızın her tıklayışında motosikletini servisine götüreceği için hiç tıklamayacak bir motosiklet önereyim Honda innova, sıcak havada aç depoyu terini akıt yol gitsin .)
    Elle tutulabilen , sessizlik vardır..

Motosikleti
    KYMCO LİKE 125 cc '2011
    Alıntı kh1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Senin gibi kuruntulu bir arkadaşımızın her tıklayışında motosikletini servisine götüreceği için hiç tıklamayacak bir motosiklet önereyim Honda innova, sıcak havada aç depoyu terini akıt yol gitsin .)
    Tekerleksiz bile gider
    [COLOR="DarkRed"][U][I][B]" ... [COLOR="Navy"]motosiklet[/COLOR] üstünde ölürsenizde her [COLOR="Black"]motosikletçi[/COLOR]'nin istediği gibi görevinizi tamamlamış olursunuz."[/B][/I][/U][/COLOR]

Motosikleti
    Tvs Apache
    Gerçekten gidebilirliği var. Son bir senedir motokurye olarak çalışıyorum bizim çalışma şartlarımız %50 usulü benzin bizden motosiklet bakımı bizden haliyle motosiklette bizden hertürlü motosikletle çalışanı gördüm. Innova ile çalışan kadar karlısı yoktur. Tek sorunu hafif olması. Patçalarınında pahalı olduğunu duydum ama tamire sokanıda görmedim haftalık yağ değiştiriyorlar .) frenleri sıkıyorlar yıkıyorlar filan sonra devam .) hani atikler iyide kaçıyorlar. Tam öğrenci işi ve ekonomik motosikletler.

Motosikleti
    HONDA CBR 125R
    Alıntı kh1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gerçekten gidebilirliği var. Son bir senedir motokurye olarak çalışıyorum bizim çalışma şartlarımız %50 usulü benzin bizden motosiklet bakımı bizden haliyle motosiklette bizden hertürlü motosikletle çalışanı gördüm. Innova ile çalışan kadar karlısı yoktur. Tek sorunu hafif olması. Patçalarınında pahalı olduğunu duydum ama tamire sokanıda görmedim haftalık yağ değiştiriyorlar .) frenleri sıkıyorlar yıkıyorlar filan sonra devam .) hani atikler iyide kaçıyorlar. Tam öğrenci işi ve ekonomik motosikletler.
    bu motorun yakıtı mükemmele yakın diyorlar 100 km de 2 litre yakıyor diye duydum nasıldır yakıt doğrumudur. Ve benim için önemli olan motora bindimmi molalı bir şekilde gün içinde yaklaşık 400- 500 km gidebilmemdir bu mümkünmüdür acaba innova da çünkü yola çıktımmı en kısa mesafem istanbul - karabük arası en uzunu ise istanbul samsun arasıdır not motorun bakımını eksik bırakmam herzman takip ederim.

Motosikleti
    Tvs Apache
    Alıntı MoBiLeHaCKaR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu motorun yakıtı mükemmele yakın diyorlar 100 km de 2 litre yakıyor diye duydum nasıldır yakıt doğrumudur. Ve benim için önemli olan motora bindimmi molalı bir şekilde gün içinde yaklaşık 400- 500 km gidebilmemdir bu mümkünmüdür acaba innova da çünkü yola çıktımmı en kısa mesafem istanbul - karabük arası en uzunu ise istanbul samsun arasıdır not motorun bakımını eksik bırakmam herzman takip ederim.
    Yakıt konusunda tvs ile kıyasla ki segmentte en az yakandır .) ondan dahada az yakar. Temiz bir innova 100 km 2.5 litre yakarı var buda üst sınır(trafikte) uzun yol deneme fırsatım hiç olmadı. Taş gibi sağlam bir motosiklet. Parasının hakkını sadece yakıtıyla 50 bin 60 bin kilometrede karşılayacağını düşünüyorum. Çalışan arkadaşlarım çok memnun bizim meslekte para kazandıran bir motosiklet. Iki sorun var parçası pahalı yukarıdada belirttim bozulmuyor .) ve 105 kilo oluşu hafif motosiklet uzun yolda pek iyi değildir diye düşündüm. Apachi ile Aydın-Didim e geldim. Yarın sabah dönüyorum rüzgar bayağı bir sallıyor.

Innova ileriki zamanlarda alacağım motosiklet. yinede kendi konusu içinde araştır bak bakalım innovayla mutsuz olan var mı .)

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)