Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Moto taksi kuracam istanbul içi çok sayıda destek arıyorum

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Ne ala bir necromancer örneği olmuş.

Neyse bir kaç önce çalışmaya başladı bu sistem hatta bizzat denedim. Olmuş bu dedirtti Belki motosiklet farkındalığı bile yaratır hani. Ama artıçısı olduğum arkadaşın söylediğine göre genelde halihazırda zaten motosiklet kullanıcısı arkadaşlar kullanıyormuş sistemi. Eh bu da bir başlangıç.

http://www.milliyet.com.tr/-isinla-b...27/default.htm

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ibo8316 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cb 125e
    Bir kargo firmasının motor kuryresi olarak çalışıyorum....

Şehir içi acil önemli öncelikli evrak ufak paket makine parçası numune (500,Gr ma kadar) motokargo iş yapabilir..

Sabahtan verilen gün içi
    Öğleden sonra teslim edilen ertesi gün teslim olur...

Ayrıca takip sistemi olur bir ofis etiket basılır çıkan numara kuyeye sms ile bildirilir gerekirse firmaya da..

Ama en önemlisi motosikletler kaliteli 150-200-250cc adı belli motorlar olmalı..5000tl lik değil
    Ücret 5tl ama hizmet kalitesi takip kodu SMS ile gönderene bilgi vb...tercih ederler

Alıntı ibo8316 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir kargo firmasının motor kuryresi olarak çalışıyorum....

Şehir içi acil önemli öncelikli evrak ufak paket makine parçası numune (500,Gr ma kadar) motokargo iş yapabilir..

Sabahtan verilen gün içi
    Öğleden sonra teslim edilen ertesi gün teslim olur...

Ayrıca takip sistemi olur bir ofis etiket basılır çıkan numara kuyeye sms ile bildirilir gerekirse firmaya da..

Ama en önemlisi motosikletler kaliteli 150-200-250cc adı belli motorlar olmalı..5000tl lik değil
    Ücret 5tl ama hizmet kalitesi takip kodu SMS ile gönderene bilgi vb...tercih ederler
    Bildiğim kadarıyla motorlu kuryeler konuda bahsedilen moto taksi işini zaten yasa dışı olarak yapıyormuş. Doğru mu?

ibo8316 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cb 125e
    Alıntı Muzdarip adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bildiğim kadarıyla motorlu kuryeler konuda bahsedilen moto taksi işini zaten yasa dışı olarak yapıyormuş. Doğru mu?
    Ben yapmıyorum..arkama kimse bindirmek istemiyorum en son annem'in ani manevrası nedeniyle 150cc Scooter ile çukura girip düştük !!

Ama şu var bazı firmalar yan firmaya kargo yolluyor veya bir ufak parça malzeme makinenin çalışmasını sağlayacak çok acil teslimat istiyorlar genelde kargo ücreti+8tl ertesi sabah erken teslim diyoruz 9-10arası teslim oluyor..
    #Ben kurye şirketine bağlı değilim kargo elemanıyım..

xealous - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda msx 125
    3-4 gündür sağda solda bu scotty'nin reklamını haberini bir şeyini görüyorum. Şimdi başlığın hortlaması ne anlama geliyor dersiniz?

Reşit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı xealous adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    3-4 gündür sağda solda bu scotty'nin reklamını haberini bir şeyini görüyorum. Şimdi başlığın hortlaması ne anlama geliyor dersiniz?
    Reklam dahi olsa fena mı? Ben de istemsiz reklam yapmış oldum, destekliyorum

Silverwing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Vay be, arkadaş yıllar önce Scooty benzeri bir proje yapmış, destek oşanda olmuş, köstek olanda. Öngörülü adammış, tebrikler.

2011 de fikir benden geldi ama scotty 2017 de bu fikrimi uyguladı bu duruma sevindim 😊

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Alıntı militan61 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2011 de fikir benden geldi ama scotty 2017 de bu fikrimi uyguladı bu duruma sevindim ��
    uyguladıda ne oldu bi ton ceza yediler , hem kullananlar hem sürücüler , birde motorları trafikten iki ay men edildi..

Yaşasın scotty

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:25 ----------

Evet öylede bir rezillik oldu hep bu taksicilerin yüzünden

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Alıntı mahir_61 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaşasın scotty

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:25 ----------

Evet öylede bir rezillik oldu hep bu taksicilerin yüzünden
    taksicilerin kesilen cezalarla ilgisi nedir ? illegal bir girişim nereye kadar sürdürülebilirdi.. taksicilerin kusuru kendi içindeki çürük elmaları ayıklayamamaları olabilir o ayrı konu.

Taksicilerle ilgisi çok uber yasal olduda ne oldu aynı şekilde scottyi şikayet eden yine taksiciler piyasa serbest piyasa izin versinler ubere scottye herkes rekabet pazarından payını alsın

Scoty var iste yukle onu yap taksiciligini. Snrada ceza ye.

tyrung - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Monster 696, Vespa Primavera
    Alıntı Nikkfurie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    illegal bir girişim nereye kadar sürdürülebilirdi..
    Halkın tepkisini alana kadar devam edebilirdi. Birçok ülke veya eyalette UBER yasak. Çünkü halk taksilerden memnun ve paranın yurtdışına gitmesini istemiyor. Fakat bizdeki durumda taksiler hem pahalı hem kötü.

Moto43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ---
    sana soracak değilim hangi konuyu hortlatıp hortlatmıcağımı

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:13 ----------

Alıntı Muzdarip adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayrola Akp senin mafyanı mı batırdı? Ne bu şiddet bu celal? Taa 2011 deki konuyu hortlatmışsın.

Ayrıca bu hizmet yıllardır veriliyor zaten. Herhangi bir kurye firmasını çagırın, sizi en civcivli trafikte bile gideceğiniz yere götürsün.
    sen kimsin sanane hangi konuyu hortlatıp hortlatmıcamı sanamı sorucam yaşın kaç senin bana akıl veriyosun ayrıca 2011 dediğin olayların aynısı bugün yaşanıyor önce bi üyeliğe bak sonra bana akıl ver
    ...

5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)