Moto taksi kuracam istanbul içi çok sayıda destek arıyorum
Reklamlar
-
08 Ağustos 2017, 20:55
Ne ala bir necromancer örneği olmuş.
Neyse bir kaç önce çalışmaya başladı bu sistem hatta bizzat denedim. Olmuş bu dedirtti Belki motosiklet farkındalığı bile yaratır hani. Ama artıçısı olduğum arkadaşın söylediğine göre genelde halihazırda zaten motosiklet kullanıcısı arkadaşlar kullanıyormuş sistemi. Eh bu da bir başlangıç.
http://www.milliyet.com.tr/-isinla-b...27/default.htm
Reklamlar
-
08 Ağustos 2017, 21:41
Bir kargo firmasının motor kuryresi olarak çalışıyorum....
Şehir içi acil önemli öncelikli evrak ufak paket makine parçası numune (500,Gr ma kadar) motokargo iş yapabilir..
Sabahtan verilen gün içi
Öğleden sonra teslim edilen ertesi gün teslim olur...
Ayrıca takip sistemi olur bir ofis etiket basılır çıkan numara kuyeye sms ile bildirilir gerekirse firmaya da..
Ama en önemlisi motosikletler kaliteli 150-200-250cc adı belli motorlar olmalı..5000tl lik değil
Ücret 5tl ama hizmet kalitesi takip kodu SMS ile gönderene bilgi vb...tercih ederler
-
08 Ağustos 2017, 21:52
ibo8316 adlı üyeden alıntı
Bir kargo firmasının motor kuryresi olarak çalışıyorum....
Şehir içi acil önemli öncelikli evrak ufak paket makine parçası numune (500,Gr ma kadar) motokargo iş yapabilir..
Sabahtan verilen gün içi
Öğleden sonra teslim edilen ertesi gün teslim olur...
Ayrıca takip sistemi olur bir ofis etiket basılır çıkan numara kuyeye sms ile bildirilir gerekirse firmaya da..
Ama en önemlisi motosikletler kaliteli 150-200-250cc adı belli motorlar olmalı..5000tl lik değil
Ücret 5tl ama hizmet kalitesi takip kodu SMS ile gönderene bilgi vb...tercih ederler
Bildiğim kadarıyla motorlu kuryeler konuda bahsedilen moto taksi işini zaten yasa dışı olarak yapıyormuş. Doğru mu?
-
08 Ağustos 2017, 22:02
Muzdarip adlı üyeden alıntı
Bildiğim kadarıyla motorlu kuryeler konuda bahsedilen moto taksi işini zaten yasa dışı olarak yapıyormuş. Doğru mu?
Ben yapmıyorum..arkama kimse bindirmek istemiyorum en son annem'in ani manevrası nedeniyle 150cc Scooter ile çukura girip düştük !!
Ama şu var bazı firmalar yan firmaya kargo yolluyor veya bir ufak parça malzeme makinenin çalışmasını sağlayacak çok acil teslimat istiyorlar genelde kargo ücreti+8tl ertesi sabah erken teslim diyoruz 9-10arası teslim oluyor..
#Ben kurye şirketine bağlı değilim kargo elemanıyım..
-
08 Ağustos 2017, 22:16
3-4 gündür sağda solda bu scotty'nin reklamını haberini bir şeyini görüyorum. Şimdi başlığın hortlaması ne anlama geliyor dersiniz?
-
08 Ağustos 2017, 22:29
xealous adlı üyeden alıntı
3-4 gündür sağda solda bu scotty'nin reklamını haberini bir şeyini görüyorum. Şimdi başlığın hortlaması ne anlama geliyor dersiniz?
Reklam dahi olsa fena mı? Ben de istemsiz reklam yapmış oldum, destekliyorum
-
Vay be, arkadaş yıllar önce Scooty benzeri bir proje yapmış, destek oşanda olmuş, köstek olanda. Öngörülü adammış, tebrikler.
-
14 Haziran 2018, 23:56
2011 de fikir benden geldi ama scotty 2017 de bu fikrimi uyguladı bu duruma sevindim 😊
-
15 Haziran 2018, 00:24
militan61 adlı üyeden alıntı
2011 de fikir benden geldi ama scotty 2017 de bu fikrimi uyguladı bu duruma sevindim
uyguladıda ne oldu bi ton ceza yediler , hem kullananlar hem sürücüler , birde motorları trafikten iki ay men edildi..
-
15 Haziran 2018, 00:26
Yaşasın scotty
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:25 ----------
Evet öylede bir rezillik oldu hep bu taksicilerin yüzünden
-
15 Haziran 2018, 00:31
mahir_61 adlı üyeden alıntı
Yaşasın scotty
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:25 ----------
Evet öylede bir rezillik oldu hep bu taksicilerin yüzünden
taksicilerin kesilen cezalarla ilgisi nedir ? illegal bir girişim nereye kadar sürdürülebilirdi.. taksicilerin kusuru kendi içindeki çürük elmaları ayıklayamamaları olabilir o ayrı konu.
-
15 Haziran 2018, 15:56
Taksicilerle ilgisi çok uber yasal olduda ne oldu aynı şekilde scottyi şikayet eden yine taksiciler piyasa serbest piyasa izin versinler ubere scottye herkes rekabet pazarından payını alsın
-
15 Haziran 2018, 16:28
Scoty var iste yukle onu yap taksiciligini. Snrada ceza ye.
-
15 Haziran 2018, 22:15
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
illegal bir girişim nereye kadar sürdürülebilirdi..
Halkın tepkisini alana kadar devam edebilirdi. Birçok ülke veya eyalette UBER yasak. Çünkü halk taksilerden memnun ve paranın yurtdışına gitmesini istemiyor. Fakat bizdeki durumda taksiler hem pahalı hem kötü.
-
sana soracak değilim hangi konuyu hortlatıp hortlatmıcağımı
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:13 ----------
Muzdarip adlı üyeden alıntı
Hayrola Akp senin mafyanı mı batırdı? Ne bu şiddet bu celal? Taa 2011 deki konuyu hortlatmışsın.
Ayrıca bu hizmet yıllardır veriliyor zaten. Herhangi bir kurye firmasını çagırın, sizi en civcivli trafikte bile gideceğiniz yere götürsün.
sen kimsin sanane hangi konuyu hortlatıp hortlatmıcamı sanamı sorucam yaşın kaç senin bana akıl veriyosun ayrıca 2011 dediğin olayların aynısı bugün yaşanıyor önce bi üyeliğe bak sonra bana akıl ver
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)