Adama bi soru sordum anında ortadan kayboldu
Adama bi soru sordum anında ortadan kayboldu
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Şöyle bir parça vardı;
Lay lay Lom galiba sana göre sevmeler,
Hopaşinanay galiba sana göre sevilmeler.....
Sana kolay gelsin ama zor iŞ!! ...
[QUOTE=poyraz;2437366]Belli ki saat 12 den sonra akla gelen bir fikir..
Avrupada bile benzeri olmıyan bir fikir..
NEDEN OLMASIN!!![/QUOT
Tanımadığım birisini motorumda taşımak hele hele istanbulda hele hele 12 den sonra
ben bangkok'da 6 ay kaldım, orada vızır vızır her yerde varlardı, sürücülerin üzerinde yelekleri vardı, onları genelde sabit bir konumda müşteri beklerken görürdüm, gezerken müşteri arama olayı pek yoktu, hepsi 125-150cc scooter sürüyorlardı, öğrenciler ya da kendini genç hissedenler müşteri oluyordu, bayan öğrenciler etekleriyle yan oturarak biniyorlardı, müşterisi arkasında apaçilik yapan yoktu, pilot bir bölgede denemeler yapılabilir ama yasal olmayıp olay sokağa inmezse bence müşterisi az olur, kimse telefon edip çağırmaz diye düşünüyorum ...sonuçta faydalıydı, tl olarak yaklaşık 50 kuruşa kısa mesafeler arası çalışıyorlardı, herkes onlardan memnundu ki müşterileri vardı ...
mesela pilot bölge olarak beşiktaş-sarıyer sahil yolu olsa orada keyif için binen bile olabilir ...gerçi trafik tıkanınca gene akrobasi karşı şeride geçip gelen araçların üzerine yardırmak mecburen olacak, binen de bir daha binmeyecek ama normal saatlerde süper olur ....
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
sürücüleri bayan olursa mototaksi bizim ülkemizde iyi iş yapar
şaka bir yana çok zor bir iş,normalde zaten motosiklet sürücüsünü büyük bir kitle kabul etmiyor ve sevmiyor birde mototaksi olayı devreye girdigini düşünün vay diger motosiklet sürücülerinin.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
anca beylik düzünde 3 transalp gibi motor olursa, durakları olursa bu iş olur. trafiğe takılmadan merkeze kısa sürede akmak ancak böyle olur.
düşün arkadaşım kaza yaptin sen kurtuldun adam öldü motor perte cikti napcan _? senden kaynaklanmadi ama karşi taraftan kaynaklanan bir kaza ve yolcun öldü ailesine nedicen ??
Bahsettiğiniz olay yıllardır Hatay merkezde yapılmaktadır. Ancak yasal mevzuatını, nasıl yaptıklarını bilmiyorm
bu konuda haklısın taksiye binince müşteri sigortalı gibi bişey oluyor masrafları sigirta şirketi düyor ama motosiklette nasıl olacak ?
Hızlı Yaşa Genç Öl Cesedin Yakışıklı Olsn...
Ben varım Hemşo beni yaz.. motordan korkan binmesin kardeşim.. ama Trfikte hava alanına yetişmek zorunda olan bir adam için mototaksi bulunmaz nimet..
İstanbulda bu iş olmaz. Dünyanın en tehlikeli trafiklerinden birinde kimse tanımadığı bi şahsa canını teslim etmez. Taksi değil dolmuş gibi çalışırsa belli güzaergahlarda o zaman olabilir.
En mantıklısı devletin normal bişiklet erine elektrikli bisiklet kiralaması belli bölgelerde insan kendi sürmeli sonra vardığı semteki en yakın park(sarj) yerine teslim etmesi.
Bütün her seyın olduğunu varsayalım .
Müşteri beklerken hop şirketten tlf. geldı filanca adreste müşterı var diye sizde bastınız marşa gittiniz evetttt müşterı köşede beklıyor her sey güzel genc bır arkadaş ve size dedıkı kız arkadaşımla buluşmaya gıdeceğim cek BAKIRKÖYE sizde devam ettınız .
ve bakırköye geldınız neresı arkadaşım adres tam olarak neresı
müşterınız devam et abı buralarda bır yerde idi falan dedı .Siz ağır ağır devam ederken müşteri bır anda yürüyen bır bayanın cantasına el attı bıryandanda diğer eli ile sırtınıza dayalı bıçak BAS GAZAAAAAA BAAASSSS diye bağıran bır ses
vay halımıza olduk şimdi gaspçı hiç bır yasal durumumuzda yok ben bu gencı müşterı olarak aldım desek kım ınanır bıze
ama şöyle bır iş var bir şırketten arkadaşıma bırılerını aracılığı ile motosıkletli istenıyor dıyorlar benım arkadaşımı yönlendırıyorlar adam akşam 19 00 kadar dolaştırıyor bır orası bır burası şirketlerde işlerı oluyormuş bızım motosıkletçı arkadaş kapıda onu 1 saat bekledığı bıle olmuş sonunda akşam iş bıtınce adam teşekkür etmiş ne vereceğiz demiş bızım motosıkletçi arkadaşımız bır sey diyememiş o an adam cebınden 200 tl bütün cıkarmış yetermı demiş bu gün senı cok koşturduk deyıp teşekkür etmiş böyle işlerde denk gelebılıyor.
o işi belediye akp mafyası sana bana bırakmaz işin ucu para koktumu ağaç deniz sahil yeşillik demeden katlederler demek istediğim sana bana yedirmezler o parayı
Geçmişten gelen konu
(1996) Coba 175 > (2007) Yuki YK250 > (2013) Hyosung GT250R > (2014) Yamaha XJ6 Diversion F > (2014) Yamaha YZF R1 > (2015) Mondial Drift 125 > (2016) Mondial Cup 100 > (2016) Mondial RX3İ EVO
Valla belediye ve devlet o işi öyle bedavaya bırakmaz adama..
2.5 milyon olmuş taksi plakası...
Yapılmışı var. Adı taksi uygulaması değil ama kullanım amacına baktığımızda öyle
https://www.usescotty.com/
Iyi bir fikir degil. Motosiklete aşina insanlar bile pek tercih etmez bence nebileyim.
Ben binmezdim. Yüzlerce insanin giydigi kaski boneyle bile takmam. :D Ayrica tek ekipman kask mi olacak?
Bence tehlikeli, bu sekilde binmek akıl işi degil. Motosiklet bu sonucta guvenip herkese artci olunmaz, guvenip herkes artci alinmaz. Benim fikrim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)