Sizce Bu Motor Antalyadan Eskişehire Girdermi?
-
Arkadaşım merhaba ben geçen hafta YBR 125 ile Balıkesir den Muğla ya gittim.400 Km.yol. Balıkesir-Akisar (85Km.) 1 saat,10 Dk.Çay molası Akisar_İzmir Kipa önü 1.20 saat.20 Dk mola.İzmir-Aydın otobandan 1 saat.20 Dk.mola.Aydın-Çine 45 Dk.30 Dk.Yemek ve ihtiyaç molası.Çine-Muğla 1saat eve varış.Eğer iki veya daha fazla motor olsaydı çok daha zevkli olurdu ama benim için yinede çok zevkliydi.Dolayısıyla çok rahat gidersin.Bakımları yaptır,sıkı giyin,çık yola.Allah kaza bela vermesin.Hayırlı yolculuklar.
Bozkurt
250E-9
R&R
Reklamlar
-
okadar yolu hiç dinlenmeden gitmen,hem senin için hem de motorunun için çok yorucu olur.yol durumuna göre molanı verirsin,yağmurmu olcak,karmı olcak,fırtınamı çıkacak bunlara hiç belli olmaz ve bu olaylar yolculuğu zorlandıran en önemli etkenlerdir bu işler öyle sözle olmaz...
-
arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürler.ayrıca Fahri_07 öyle sözle olan şey değil bu olacak gerçek birşey yorumların için teşekkürler de bende yeni motorcu değilim çocukluğumdan beri motor tepesindeyim ben giderim sadece motor gidermi diye sordum.DİĞER ARKADAŞLAR LÜTFEN ÜZERİNİZE ALINMAYIN SADECE Fahri_07 arkadaşın yorumuna cevaptı
[B][CENTER]MoToRiZe 07 Antalya[/CENTER][/B]
[CENTER]HIZLI YAŞA GENÇ ÖL Kİ CESEDİN YAKIŞIKLI OLSUN[/CENTER]
-
giderde dönerde adamlar pisikletle dünyayı dolaşıyo
niye gitmesin çinde olsa japonda olsa gider.
trafik kurallarına uy yeter
\'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE\'
İ.E.T.T GERİ DÖNDÜ,YAŞASIN AKBİL
-
gayet rahat gider.mola konusunda ise bence kendini hiç kasma rahat ol.istediğin zaman mola verebilirsin bence.şu kadar zamanda illa mola vericem diye bişey olmaz o motorda.
zaten şu mola kısmı benim bayaa bir kafamı karıştırıyor.neden derseniz daha önce bahsetmişimdir.125cc scooter ile ist-bodrum-ist yaptım.sabaha doğru saat 4 de yola çıktım ve ilk molamı(feribot kullanmadım) saat 10:30 da balıkesir sındırgı tabelası önünde vermiştim ve o ana dek motor tıkır tıkır işlemişti.yani hiiiç bana mola verdir diye fısıldamadı bile bana.halbuki forumda okuyorum.250cc ve altı hava soğutmalı her motor için bir " illaki, en fazla 1 2 saatte bir mola vermen gerekir" olayı var.haa, tamam sen yorulur da mola verirsin istersen ama motor için gerek olduğunu düşünmüyorum ben...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
melbur dostum gider merak etme sana tavsiyem yola cıkmadan once ıyı bı uyu dınlen yorgun olarak cıkma ısparta yolu uzerınden afyon ve seyıtgazı yolundan eskısehır ;) bu arada yaz olsaydı weya suan ımkanım olsa bende gelırdım mumkun oldugu kadar mola wer yolda umarım zevkli geçer sana şimdiden hayırlı yolculuklar dilerim
''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
AB RH (+)
-
Canını seviyorsan sık sık mola ver kardeş. Çocukluğundan beri motorun tepesinde olduğuna göre o motorun o yolu gidip gitmeyeceğini anlaman lazım... Hayırlı yolculuklar..
Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...
-
DOSTUM ESKİŞEHİRE GELDİĞİNDE BANA UGRASANA MOTORUNU MERAK EDİYORUM
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
-
sevgili arkadaşım ben 125 cc kros motorla geçen sene 7000 km yol yaptım bunun en uzun olanı 2000 km idi.yanlız çok uzun süreli motor kullanırken selen rahat değilse dinlene dinlene gitmeni tavsiyte ederim.hatta bu motorla azmedersen dünya turu bile yapabilirsin.java ile ingiltereye gittikten sonra.450 km yolmu
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
-
gider arkadaşım gider ama fazla zorlama motorda vibrasyon yaratmadan yani vites limitlerini aşmamalısın çok rahat dinlenerek git hem azyakıt yakarsın hemde motoru üzmessin hayırlı yolculuklar.
-
melbur kardeş senin motorun aynısından adanada arkadaşımda var yazın 19 saatte bodrumdan adanaya geldi hiç durmadan sadece yakıt ikmali için durarak yemek bile yemeden ben hayran oldum.Sen çok rahat gidersin ama yanına yedek buji al nolur nolmaz
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
arkadaşlar peki bu yola cbf 250 ile gidilirmi??sadece merak ettiğimden soruyorum.
-
Antalya dan Eskişehir e gider ama Eskişehir den Antalya ya gitmez...
Ben de karıştırdım...
-
hemde nasıl gelır bu motor ara ara dınlene dınlene gelırsın ıste kardes
-
-
Rahat Rahat gidersin eldivenin belligin ve kaskin tam olsun. Ayakkabilarini yari bot veya yumusak olarak sec. Hic yorma burda millet ybr ile adana - antalya yapiyor sen niye yapamiyasinki.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
gitmemi!!! ben aralık ayının son haftasında bolu dağını aştım ybr'mle sen ne diyon,yürü git arkana bile bakma ama sağlam giyin kuşan,ii yolculuklar...
FARIN DA AÇIK OLSUN YOLUNDA...
-
-
melbur, sen bir ara finike'de değilmiydin?
-
rutti adlı üyeden alıntı
melbur, sen bir ara finike'de değilmiydin?
hayır dostum karıştırdın heralde
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler