Arkadaşlar bu ikisinden birini alıcam fakat karar veremiyorum sizce en mantıklı seçim hangisi birde eski cbr 125 ler yuksek devirde titreme yapıyomuş yenısındede aynı sıkıntı varmıdır bılen varmı?
Arkadaşlar bu ikisinden birini alıcam fakat karar veremiyorum sizce en mantıklı seçim hangisi birde eski cbr 125 ler yuksek devirde titreme yapıyomuş yenısındede aynı sıkıntı varmıdır bılen varmı?
eğer imkanın varza yamaha al tip olarak ta performans olarakta bildiğim kadarıyla CBR 125 den üstün bir motor ve görünüm itibari ile baya kaslı bir motor he ikisinde yok diyorsan benim NSR 125 i satim sana 125 motorla gazla gazlayabildiğin kadar 200 e kadar yolu var
Şerbeti mayhoştur beyinleri bulandırır, tutsak eder.Lisanı umumi küfürdür lakin mahyalarda yanıp söner. Mekteb-i rüştiyesinde kalburüstü bi kaç fahiş mürebbiyelikeder.Lisanları hafi...[COLOR="Red"][B][B][/B][/B][/COLOR]
Yzf R 125 e o kadar vereceğime Gt 250 R a verirdim.
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
ben 2011 cbr 125 aldım memnunum...bu da epey kaslı bı makına..bunun sıfırını 6000e aldım yzf 125 8400 sıfırı
hız merakın yoksa, ss makinelere geçiş yapacaksan kesinlikle yzf r 125.
Çoğunluğun yaptığı şey daima yanlıştır.
yzf de titreme yok diye duydum bende oyuzden araştırıyorum :( sıkıntılı bı karar ya
cbr la yzf yi yanyana koy resimlerine bak...
görünüşte bile yzf her türlü geçiyor...
durumun varsa kesinlikle yzf derim, ileride değiştireceksen cbr derim...
Yahu şu YZF'yi bi beğenmeyen ben miyim?
Abi resmen bütün parçaları tıkıştırılmış, daracık, tipsiz bir şey olarak görüyorum ben.
Ve aynı ben, CBR derim.
bence karşılaştırma yapılması mantıksız makinalar..çünkü diyip tartışma ortamı yaratayım gece çok sıkıcı..
öncelikle fiyat en önemli etkendir bence bu tür kararlarda özellikle fiyat farkı o kadar varken.
ikincisi.eğer dersenki benim için fiyatından çok performans önemli ozman cbr250 verelim ki o fiyat aralığında karşılatırılınca her şeyiyle üstün yzf125 ten
tipi beni hasta etti dersen hayatının hatasını yaparsın eminimki ilk fırsatta satmak istiyeceksin vede satarken zarar edeceksin
neden bu kadar yazdım çünkü tipine aldnıp bi arkadaşım aldı yürümediğini görünce tatmin etmeyince anlıyosun tip herşey değildir
satmaya kalktı 1500 tl zarar etti ozamanda anlıyosunki para herşeydir.. ve ben denedim motoru hiç ama hiçç rahat değil yzf125...
Bende alıcak olsam CBR 125 alırım. Arada 2 bin lirayı geçik fark var ama. YZF'de o farkı kapatacak bir fazlalık göremedim ben. Mutlaka mükemmel alet ama fiyat uçuk o rakamlara CBR 250 düşün. Tabi yinede tercih senin. En doğru kararı yine sen verirsin.
~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)