Parçalar Geldi Tekrardan '' 0 '' gibi olacak ..
Reklamlar
-
26 Ağustos 2011, 00:03
Reklamlar
-
26 Ağustos 2011, 00:06
4 sinyalin 4 ünüde bağladıktan sonra denemelisin. Benim başıma daha önce buna benzer bi olay gelmişti.
Örn..
Sağ sinyali takmıştım,Sol takılı değildi.Sağa sinyal verdim ama Sağ sinyal çalışmadı, Sol sinyali taktıktan sonra çalıştı.
-
26 Ağustos 2011, 00:14
hmm tuhaf ..
yanlız hocam ben sadece önler için aldım arkalar yine eski orjin sinyaller eğer hoşuma giderse arka sinyalleride alıcam lakin şimdi arka farklı ön farklı çalışmaz mı ? ? ?
''Bir adamı sabah gördüğümde tesadüf olarak kabul ederim, öğlen aynı adamı bir daha görürsem kuşkulanırım. Akşam karşılaştığımızda tereddütsüz silahımı çekip vururum. Tesadüflere inanmam '' Al Capone
-
26 Ağustos 2011, 00:14
ledlerin çektiği akım yüzünden çalışmadı.. flaşör değişimi yaparak bir kaç motorda bu sorundan kurtuldum... yani o led sinyallere uygun flaşör almalısın....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
26 Ağustos 2011, 00:16
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
ledlerin çektiği akım yüzünden çalışmadı.. flaşör değişimi yaparak bir kaç motorda bu sorundan kurtuldum... yani o led sinyallere uygun flaşör almalısın....
Haydaaa :((((
Onu nerden bulurum ? Peki hadi buldum diyelim ona göre flaşör aldım diyelip peki arka sinyaller o flaşör e uyacakmı ?? :(((
''Bir adamı sabah gördüğümde tesadüf olarak kabul ederim, öğlen aynı adamı bir daha görürsem kuşkulanırım. Akşam karşılaştığımızda tereddütsüz silahımı çekip vururum. Tesadüflere inanmam '' Al Capone
-
26 Ağustos 2011, 00:16
Free_AnGeL adlı üyeden alıntı
hmm
tuhaf ..
yanlız hocam ben sadece önler için aldım arkalar yine eski orjin sinyaller eğer hoşuma giderse arka sinyalleride alıcam lakin şimdi arka farklı ön farklı çalışmaz mı ? ? ?
Önler led arkalar normal ise büyük ihtimalle çalışmaz. Ramço arkadaşım haklı
-
26 Ağustos 2011, 00:20
Hay ben bana akıl veren adamın .. !!!
Arkadaş Hepsi Led olacak Ozaman Off off .. bi 2 tane daha sipariş etmek zorundayım yav bi deneseydim keşke merak ediyorum nasıl duruyor diye :(
-
26 Ağustos 2011, 00:21
Haydaaa :((((
Onu nerden bulurum ? Peki hadi buldum diyelim ona göre flaşör aldım diyelip peki arka sinyaller o flaşör e uyacakmı ?? :(((
bence arkalarıda led yap ve uygun bir flaşör al tak...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
26 Ağustos 2011, 00:22
Sağlık olsun arkadaşım. Alırsın bir çift daha paşa paşa kullanırsın. Takma kafana.
-
26 Ağustos 2011, 00:23
Hay ben bana akıl veren adamın .. !!!
Arkadaş Hepsi Led olacak Ozaman Off off .. bi 2 tane daha sipariş etmek zorundayım yav bi deneseydim keşke merak ediyorum nasıl duruyor diye :(
flaşörü bulabilecek bilgiye sahipsen ve kablolarını birbirine bağlarsan ledler direk yanacaktır... ama gelen akım fazla olacağından ledlerin patlama olasılığıda var.. ama patlamayada bilir çünkü arkada orjinal sinyal olacağından akım patlatmayacak seviyede gelecektir.. aslında herşeyin bir yolu varda uygulama yapacak bir usta lazım....
-
26 Ağustos 2011, 00:26
Ya arkaları led Yapayım Hiç sorun değil .. Ama benim tek merak ettiğim konu şu :
Arka sinyalleri ön e taktım ..
Arkayada Yeni aldığım LED sinyalleri taktım ..
1 : bu flaşörü nerden bulurum illa gitti gidiyor veya sahibinden gibi sitelerden mi aramam lazım ?
2: flaşörü bulduk diyelim bu flaşör Hem ön deki normal hemde arkadaki led sinyalleri çalıştıracakmı :???
HELP ME:::!!
bayram üstü bir umutla gittim aldım tüm umudum yerle yeksan oldu ya..
---------- Post added at 23:26 ---------- Previous post was at 23:24 ----------
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
flaşörü bulabilecek bilgiye sahipsen ve kablolarını birbirine bağlarsan ledler direk yanacaktır... ama gelen akım fazla olacağından ledlerin patlama olasılığıda var.. ama patlamayada bilir çünkü arkada orjinal sinyal olacağından akım patlatmayacak seviyede gelecektir.. aslında herşeyin bir yolu varda uygulama yapacak bir usta lazım....
Bu flaşörü nasıl nerden bulurum ? hangi isimle ne olarak aratırım ? zerre bilgim yok bu flaşör konsunda fiyatları nedir bunları aynalar gibi 90 100 lira ise almam sinyalsiz gezerim yaa :@
-
26 Ağustos 2011, 00:32
Yarın muratlıya gidicem motora pasta cila için.
Eğer vaktin varsa sende gel bağlarız sinyalleri hem tanışmış oluruz.
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
26 Ağustos 2011, 00:39
ExTReMa adlı üyeden alıntı
Yarın muratlıya gidicem motora pasta cila için.
Eğer vaktin varsa sende gel bağlarız sinyalleri hem tanışmış oluruz.
Hocam sabah 7 de dükkanı açıyorum 9 gibi 1 saat izin ala bilirim Tekirdağ İçine Gelebilsen buluşuruz ama Tekirdağ Dışına çıkmam İmkansız Bayram üstü adamlar zaten bu saate kadar çalıştırıyor 1 saatten fazla izin istesemde alamam :(((
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)