Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Takım Elbise

REKLAM ALANI

Arkadaşlar Selam,

Ben foruma yeni katıldım. Yeni ve ilk defa bir motor alacağım. Almayı düşündüğüm motor Kymco 250 xiting. Ancak işim nedeni ile devamlı kumaş pantalon ve gömlek giymek zorundayım. gömlek kırışmaması için özel montlar varmıdır. Yada pantolon maxi scother tipde rüzgardan dolayı kırışırmı ?

Bu tarz kullanımı olan var mıdır acaba? Ne önerirsiniz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    istanbulccc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800
    Benim yaptığım gibi yapabilirsin mesala, üzerime gömlek giyiyorum herhangi bir kırışma olmuyor.

Pazartesi günleri takım elbiseyi işe götürüyorum, cuma günleri eve götürüyorum. Üzerimide işyerinde değiştiriyorum. 9 aydır bu şekilde kullanıyorum.
    Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km

zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    Dün toplantım nedeni ile kumaş pantolon kösele ayakkabı :D ve beyaz gömlek işe gittim, sadece işlte ihtiyacım olsa sorun degil @istanbulccc nin de dediği gibi işte üstümü değişiyordum ama bu sefer topla ntı şirket dışındaydı CBF150 ile bir sorun olmadı ama aksam eve geldigimde beyaz gömleğin yakasını zincire sürmüşüm gibiydi :D
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    beyaz gömlekler egzos gazı sebebiyle kol ve yakadan enteresan bir şekilde siyaha dönüyor...

ayrıca kumaş pantolon rüzgar nedeniyle dizlere kadar çıkıyor , ter ise cabası...

kösele ayakkabı tutunmayı zorlaştırdığı gibi vites nedeniyle çabuk deforme oluyor...

kumaş pantolon lan şu zincire bir bakayım yada kaldırayım bacağı şöyle demir atıma kurulayım dediğinde kolayca yırtılabiliyor.

nerden mi biliyorum ?

"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
    "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet

Maxi scother da da aynı problemleri yaşarmıyım. Scother da sanki rüzgara karşı daha yalıtımlı gibi geliyor bana. Ayrıca zincir derdi de olmaz sanırım:/
    Levent DAĞTAŞ

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)