ellerinize saglık güzel olmuş,bencede jantlardaki yeşil şeritler gidince motorun güzelligi ortaya çıkmış,bence fazla janjanlı yapmayın böyle daha güzel duruyor,motor blogunun siyah olması'da başka hava katmış ybr ye
ellerinize saglık güzel olmuş,bencede jantlardaki yeşil şeritler gidince motorun güzelligi ortaya çıkmış,bence fazla janjanlı yapmayın böyle daha güzel duruyor,motor blogunun siyah olması'da başka hava katmış ybr ye
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Karbonu kabartmalı olan 3m karbon mu kullandın , orjinal karbonmu kullandın yoksa dandik kabartmasız düz folyomu kullandın dicemde resimdeki 3M karbon gibi duruyor ?
çok güzel olmuş,güle güle kazasız belasız kullanın...amma velakin aldın başına belayı yağmur çamur paso yıkamak ister ,temiz tutmak ister,bilirsin siyah toz-toprak götürmez :D
yorum yapan herkese teşekkür ederiz... sedat motora fazla binmez... ben asker olacağımdan ben olmadan neredeyse hiç binmez... motoru kapalı alanda duruyor zaten...
karbon 3m olan şekilli karbondan...
motorun gidonu değişmez bizde çok memnununz...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Güzel çalışma olmuş ellerinize sağlık.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
Valla helal olsun adamsin.
Su dusuk cc li motorlara modifiye yapipta apaci olmayan bi seni gordum.
Cokta guzel olmus valla eline saglik.
Aynasi falan yerinde makinanin gayette guzel duruyor, belki apacilere ornek olursun.
We are many...
motorun sahibi ne zaman yazacak ramco motoru kurbanlık koyun gibi astıdiye icerimi aldılar hiç yazmıyor
cenk ben elimi ramçoya verdim ondan pek fazla bişey yazmıyorum o benim yerime ne de olsa cevaplıyor bende memnunum bu durumdan ........
Azrail Noktayı Koyana Kadar Virgüle Devam...
34 SDT 60
bayramda toplanıyozmu ağalar
bayramın 1. salı günü buradayım çarşamba dan pazar gününe kadar yokum..............
Azrail Noktayı Koyana Kadar Virgüle Devam...
34 SDT 60
Başlığa itafen hayal ediyorum.Ybr ye şöyle öhlins ön takım, Ön çift nsn disk.Arkada disk tabiki.Hayal ettim gerçekleştirin.Ramço ustanın sağı solu belli olmaz yapar bide
HONDA
böyle konuları incelerken zevk alıyoruum ellerine sağlık güzel olmş inş silindir ısınırken attıgın boya kabarmaz veya kalkmaz. güle güle kullan motorcu dostu(m)
AMMA VELAKİN, HER ŞEY NASİP
Ramço merak ettiğim birşey var...bu arkadaşlar aslında biraz senin öğrencilerin sayılırmı...yani senin yanında mı kaptılar ustalığı yoksa eşitmi bu el emeği...
böyle temiz sade işöiliğe stile bayılırım aga...
ben el öpmeye gidecem motörle Uşağa akıcam köye..İsviçreden halam gelmiş...İsviçre frankları havada uçuşacak...
Ramço Cumartesiye bomba bi gezi yapakmı la...Pendik ekibini topla abi...hepsi canımdır cigerimdir kardeşimdir...fazla uzağa değil...çınarcıktan yaylaya ordan armutluya...ordan gemlikten bursa uludağa..hemi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ağa biz sedat la birlikte büyüdük... bende mekanik bilgi onda düşünce... biz herşeyi birlikte hayal ettik birlikte uyguladık... ben ondan çok şey o da benden çok şey öğrendi... benim ağır basan noktam motor mekanik..onun ise aksesuar...
bizim tayfa pazar günü için birşeyler düşünüyor ama net bişey yok..... sedat yuvacık taraflarına gidelim diyor... yarin bir daha kulaklarını çekeyim ben....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
ağa senin haberin olmadan meteyi falanda çağırırız diye kafamızda kurduk ama net bilgiler olmadan haber vermedik... bide cenk var biliyorsun ses makinesi onu ne yapacağız oda başka bir dert.... sedat kesin pc başındadır ama mt ye bakmaz fazla.... bizim tayfanın mt delisi benim... bu arada biz sedatla her konuda birbirimizi tamalıyoruz....
Hani insanların gerçek dostu gerçek arkadaşı gerçek kankası vardır ya ... işte böyle bir durum bizimki.... aramıza hiç birşey giremedi izin vermedik..herşeyimiz paylaştık..acımız kederimiz mutluluğumuz.. hep bir adım arkamızda birbirimizi bulduk... 10 yaşından beri....
valla gelmek isterim Sedata bi sarılasım var...eşşek zıpası özletti...ki sen kader arkadaşısın senin özlemini tahmin bile edemeyiz...Cenkide idare etcez abi napak...başa gelen çekilir...apaçiyiz sonucta herşeye eyvallah çekicez aga arkadaşlarımız hatalarıyla egsozlarıyla kabul edecez...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)