...çalıntı motor sorgulama linki...
Reklamlar
-
yolda gidiyorsunuz motorla...bir bmw 650 gs de hırpani bir çocuk...veya şüphelendiğiniz bir motorcu...dengesizce yolda gidiyor...veyada bişeylerden kaçıyor...belli kapkaç için motor çalıyor veya çalıntı motorda kapkaç yapıyor...buna benzer binlerce detay için...emniyetin çalıntı araç sorgulama linkini yazayım dedim...bir detay daha aklıma geldi...akşam motorunuzdan plaka çalınmış...eski model bir motorda olamayacak yeni plaka numarasıda dikkatinizi çekebilir...o an internete giremezseniz bile telefonla sorgulatabilirsiniz arkladaşınıza...belkide parçalanmadan motor bulunabilir...
ayrıca bu linkde şu bilgilerede ulaşabilirsiniz...
Araç Sorgulama
Ceza Puanı Sorgulama
Araç Kaza Sorgulama
Kazazede Sorgulama
Ceza ve MTV Sorgulama (www.gelirler.gov.tr)
http://www.trafik.gov.tr/sorgulamalar/sorgulamalar.asp
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Reklamlar
-
benim motor çalıntııııııııııı isterseniz bakınn 34 hbr 33 ama plakayı girdiğinizde iki kere tıklayın.
şakkkaa yaptımmmm. 26 şubat şakkası.
-
teşekkürler mete_han abi. gerçekten çok önemli bir şey bu. alın terinizle aldığınız. artık bir araçtan çok yaşam tarzınız olan motorunuz 5 dk içinde ortalıktan kayboluyor. size de sadece üzülmek kalıyor gibi gözükse de ihbar ederek bunları azaltmamız mümkün. benim başıma gelmişti. motorum tam çalınırken komşum sayesinde son anda kurtuldu. unutmayın bir gün sizin de başınız gelebilir...
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
-
benimki çalınınca seni ararım kanka
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
help please
Arkadaşlar ben bı motor aldım plakasız ruhsatsız (akıl işi değil biliyorum)sase no gorunmuyor motor no yu okuyabılıyorum sadece,motor numarasından calıntımı dıye sorgulayabılecegım bı lınk varmı ,allah tum motorcuları kazadan korusun...
-
izm_tayfun adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ben bı motor aldım plakasız ruhsatsız (akıl işi değil biliyorum)sase no gorunmuyor motor no yu okuyabılıyorum sadece,motor numarasından calıntımı dıye sorgulayabılecegım bı lınk varmı ,allah tum motorcuları kazadan korusun...
Şase ya da motor numaralarından hiç bir şekilde sorgulayamassın... Plaka gerekli..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
-
edevlet şifresi artık zorunlu.Merkezi PTT şubelerinden alınabiliyor.Çok sıra beklemiyorsun.Bunun yerine e imza gibi seçenekler ile de sorgulatabilirsin.
Bu tür bilgileri girmeden başka sitelerden sorgulatma şansın artık yok
-
çalıntı motor
emanet motoru çaldırdım kendım gıdıp çalıntı ıhbarı yaptırabılırımıyım mokoko olucam
-
31 Aralık 2020, 11:45
arkadaşlar 3 yıl önce çalınan motorumu nasıl sorgulatabilirim ? bulunup bulunmadığını merak ediyorum. Trafik subeyi mi aramam gerekiyor? ne yapmalıyım? iyi günler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler