cana gelen mala gelsin geçmiş olsun newzatt mondi düzelir takma kafana kardeşşş
geçmiş olsun.Allah daha beterinden saklasın.resimerden sayende ful korumanın önemini bir kez daha kavradım.
Geçmiş olsun kardelşim. Allah kimseye göstermesin... Tek tesellisi sana bişey olmaması.
Mondial 125 MT > Mondial 250 MCT > Kawasaki EN 500 > Yamaha FZ 6 (naked) > Şu an Honda CBR 600 f
çok çok çok geçmiş olsun
mehmet naptın sen abi kaç aylık topic i canlandırmışsın
millet bu topic eskidir haberiniz ola geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim... motosiklet.net tutku yaratır.
kardesım cok gecmıs olsun.daha dıkkatlı olmanı dılerım.hatunlar konusun da ısı sana katılıyorum..
[I][B][U][/U][/B][/I]MOTOSİKLET:ÖZGÜRLÜGÜN TEKER TAKILMIŞ HALİ...[FONT="Comic Sans MS"][/FONT]
hiç üzülme...o motorların kaportası cok ucuzmuş diye duydum yenıden yapılır ..sana bişi olmasın..
seninde dediğin gibi dikkat şart dalgın.. içkili..heleki sinirli amanhaa kullanmayalım arkadaşlar bu saydıklarımız yürürken bile insanın başına iş acabiliyor bide siz olmadan ayakta nile duramayan en az 80-90 kg makınalarda benimki 160 kg) hiç affetmiyor ..yollar için bişi yapamayız onları öyle kabul edicez artık..ya başka yoldan gidicen yada o yolda 2 kat dikkat edicen..
geçmiş olsun arkadaşım küçük kazalar büyükleri örtermiş allah hepimizi korusunn...kazasız günlerr
nevzat çok geçmiş olsun walla çok üzüldüm senin gibi eski bi zatçı nasıl olurda düşer ? ama 2 teker sonuçta her daim dikkatli olmak gerekio. Bende bugun 2 arabanın arasında sıkışarak can weriodum
Allah herkese kazasız belasız süürüşler nasip etsin
http://www.kaan.in
geşmiş olsun arkadaşım.Allah cümlemizi kazalardan korusun.
Honda Today 50 • Honda Beat 100 • Yamaha YBR 125 • Kawasaki ER5 • Yamaha Fazer FZ6 • V-Four Racing 800 ABS
Geçmiş Olsun...
cok gecmiş olsun derim ama kızlarla olan genellemen için uzuldum! neyse ucuz atlatmışsın onemli olan da budur su an için...
gecmis olsun dostum
ama snin yerinde olsaydim kaza hakkinda bu kadar detayki bildi (foto vs.) veremezdim. moral bozuklugundan dolayi
[B][COLOR="Red"]JET GÜRÜLTÜSÜ ÖZGÜRLÜĞÜN SESİDİR.[/COLOR][/B]
valla çok üzüldüm benim iş yerim çiğlide dediğin yolu çok iyi bilirim arabayla geçerken bile devrilip takla atacakmışım gibi gelr bana neyse çok geçmiş olsun !
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)