kardeşim büyük geçmiş olsun.sana birşey olmaması büyük şans...
kardeşim büyük geçmiş olsun.sana birşey olmaması büyük şans...
çirkin kadın yoktur.az votka vardır!..
ARKADAŞLAR ÇOK ANLAYIŞLISINIZ...
KANATİMCE BU TOPİC AMACINA ULAŞMIŞTIR...
çünkü ben dalgınlık yüzünden düştüm. bu bana bir ders oldu, umarım hiçkimse benim gibi yanyatmaz, sonuncu kişi ben olayım...
ayrıca yolların durumu bu, yolun fotunu çekmek o an aklıma gelmedi, ama arkasını arayıp mahkemeye gitsen dava uzucakda uzucak...
Akira
Babam "motor öyle birşeydir ki senin kendisinden başka birşey düşündüğünü sezerse kıskanır atar seni sırtından" derdi. Hoş hala diyor
Geçmiş olsun..
geçmiş olsun BİLADER...
eger artçın olsaydım bozuşurduk
geçmiş olsun yine ucuz atlatmışsın.şunu unutma hayır ve şer haktan geliyo mutlaka bununda bi sebebi vardır.
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
İnsan bu hatunlara kızamadan edemiyo yav....bi de bazen motor üstündeyken bir çukurun yanından geçiyorum(çukur denmez artık hendek) ve diyorumki yanlışlıkla düşsem ya uçarım tepesinden ya da kesin düşerim bir şekilde...yollar resmen tuzak,çook ama çook dikkatli olmak lazım ve bunu her zaman bi şwkilde korumak lazım...gerçi bu insanda paranoya duygusu yaratmıyo değil ama motor üstünde az bişey paranoyaklık gerekiyo..zaten trafikte görülmüyoruz bi de yollar cabası...
Geçmiş olsun benden de..
Nazar... başka bişi değil.. Kız arkadaşın da üzülmüştür herhalde sebep olduğunu düşünerek.. Aranız düzelse bari de işe yarasa kaza.. geçmiş olsun.
Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...
Valla Karşıyakalı bilir şu serinkuyudan yukarı bi çıkıyosun anadolu caddesi altınyol adamı deli ediyor. Araba ile bile serinkuyu dedebaşı arasındaki yol çekilecek gibi değil. Ne varki çok ucuz atlatmışsın. İzmirinde bu kötülüğü var ya tek bi yol var herkes herşey onu kullanıyo yapamadılar gitti şu otobanı :( Geçmiş olsun...
çok teşekkür ederim arkadaşlarım... sayenizde acılarımı unutuyorum...
yaa zaten olay durmaya yakın olduğundan ( 30 km/saat civarı) pek dağılmadık(motor/ben), kız kendini çok suçlu hissetti bundan sonra ne halin varsa gör dedi... ipleri uzattı biraz, (kendisi motora binmek istemiyor, birde binmeme karışıyo)
Valla kan gurubumuz bile aynı bişi olmaz bize hehehehe sen vazgeçme motordan bak banada kız arkadaşım alıdığımın 2. haftasında twisterımı sattırmıştı ama motor kalır kız gider Binecek kız mutlaka vardır özellikle izmirde hehehe
Cana gelecek mala gelsin dostum.İnsan hayatında böyle şeylere yer var.Bizim işimiz bunları en aza indirmek.Bundan sonra daha dikkatli oluverirsin yeter.Bununla geçmiş olsun.
geçmiş olsun neyseki çok bişey yok sende sağlamsın....
motor siniri hiç affetmiyo, bende kaç sefer sinirli binince düsme tehlikesi atlattım sakınleşip oyle sur bence
Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutulmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz
M.Kemal ATATÜRK
kardes gecmıs olsun ınsallah bıdaha kaza yapmazsın
Geçmiş olsun.
O kamyon tümseklerinden, büyük tekerlek olmasına rağmen ben de çok korkuyorum . Hatta yanlamasına geçişi olayını bir gün arkam boşken deneyeceğim. Bakalım ne olacak.
kardesım gecmıs olsun senınle hafta sonu kıpada tanısmıstım hatırlıyosan benı sıteye cagırmıstın bende kaza yaptım bayraklı tren ıstasyonunda ben ıyıym ama motor sakat on taraf dagıldı ya su gezılere katılmak ıstıodum bana da bı mail atarsan sevınırım cucaker@mynet.com adresım bana carpan araba kactı bu arada sımdı adamın bulunmasını beklıyorum pılakası bellı
Yaw simdi gördüm eski bir fanatik ZAT çı olarak çok üzüldüm..Sana bişi olmamış olması buyuk şans..
Ha bu arada bir akım başlatıığımı çaktırmadan gördüm memnun oldum.. (BMW amblemi Bilenler bilir benim ZAT da da vardı )
kardesım cok gecmıs olsun allah kımsenın basına vermısın
abi senin izindeyim,, motora da yakışıyor yani bu arma, motordan anlamayanlar daha bi alıcı gözüyle bakıyorlar çok hoşuma gidiyor...zuhtupasa adlı üyeden alıntı
geçenlerde burgmanlı bi arkla motorları park ettik, sonra bi polis abim aynen şöyle dedi, "Bu motor(zat150) hepsini tokatlar valla, şu motor(burgman) yanında fıs kalır" dedi. ikimiz gülmekten yarıldık valla.. ama milletimiz anlamıyorki arasındaki farkı.....
sadece bi armayla karizmayı düzeltiyoruz... napalım, yoksa senin izindeyim bende büyütücem motoru artık, çünkü kayıp düşüyoz küçük tekerlek problemi yani...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)