desparadost aynen abi katılıyorum... bende şu arkamdan gelen burnunu sokmasaydı benimle bulvar arasına belki yolumda gidecektim...
desparadost aynen abi katılıyorum... bende şu arkamdan gelen burnunu sokmasaydı benimle bulvar arasına belki yolumda gidecektim...
Çok geçmiş olsun.İnşallah bi daha yaşamazsın.Kadınlara kızlara canınızı sıkıp yola dikkat etmemezlik etmeyin.Önce canım sonra makinam daha sonra gerisi gelir.... Ben varsam dünya var ben yoksam dünya ne işe yarar.......
bahtiyar geçmiş olsun sanırım altınyol da kamyonların asfalt ta yapmış olduğu izden düştün benim de korkulu rüyam o yol allah tüm motorcuları korusun
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
geçmiş olsun
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
çok geçmiş olsun cana gelmesin de gerisi kolay...tekrar geçmiş olsun...
Geçmiş olsun arkadaşım... Yollar zaten kötü birde dibimize kadar giren arabalar çok dikkat edin, gözünü kırpmaya bile gelmiyo...
egelim evet, o dediğin izlerden bahsediyorum... belki hızlı gitsem engeli aşardı teker ama yavaşlamakta olduğum için kaymaya başladım... tekerde küçük çapraz çapraz kaydık gittik yattık...
piyade çok teşekkür ederim abi, abi çanakkalaye gidicez, biliyorum sende ATATÜRKçüsün gel gidelim... ... bana eşlik et, yavaş yavaş gidecez...
büyük geçmiş olsun arkadaşım.
kARDEŞ SANA TAAAAAAAAAA KASTAMONU'DAN DEDEDEN KALMA BİR "GEÇMİŞ OLSUN,ALLAH CANINA ZEVAL VERMESİN " MESAJI....
VERİLMİŞ SADAKAN VARMIŞ,KOLUN VEYA AYAĞIN DA KIRILABİLİRDİ....ALLAH BETERİNDEN KORUSUN....
KİŞİNİN EN BÜYÜK YENİLGİSİ;
KARŞISINDAKİNİN İYİ NİYETİNE SADAKATSİZLİKTİR....[COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"][I][/I][/FONT][/COLOR]
motorunda yapabileceğimiz ne varsa grup sonuna kadar yanında sen canını sıkma istersen yeni alalım en ENDUROSUNDAN
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
dostum geçmiş olsun.allah beterinden korusun
[B][CENTER]MoToRiZe 07 Antalya[/CENTER][/B]
[CENTER]HIZLI YAŞA GENÇ ÖL Kİ CESEDİN YAKIŞIKLI OLSUN[/CENTER]
Geçmiş olsun dostum...
gaza gelme;kaza gelmesin
Bugün ben de saçma bir şey yaptım, az kalsın kaza yapacaktım. Keşke sen de bnim kadar şanslı olsaymışsın... Geçmiş olsun dostum
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
zaten başımdan geçeni yazayım da millet de dikkat etsin kendine diye yazdım bu topic'i
raven ben havalar ısınınca montumu çıkarmayı düşünüyordum ama bu olaydan sonra yazın iç astarını çıkarıp giymeye devam edicem...
Ben de sana geçmiş olsun diyorum. Ve ne senin ne de bir başkasının birdaha bir kaza haberi vermek durumunda kalmamasını diliyorum.
dogma .
bahticim tekrar gecmiş olsun gerci olay anında yanındaydım ama olsun her zaman dikkatli birisin bundan sonra daha dikkatli olursun.gerci motora bindigimizde hic birşeyi düşünmeyelim diyoruz ama nedense sadece bayanlarla olan problemi kafamızdan atamıyoruz ah onlar olmasa kafamızda kazalarda olmaz ya.onlarsızda olmuyor bee.genede dikkatli olmamız lazım
bahti yaw geçmiş olsun arkadaşımm umarımm bidaha kaza yapmazsınn
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
bahtiyar kardeş çok geçöiş olsun ucuz atlatmıssın hele arkanda biri varsa toparlaması daha zor oluyoo bee ama yine de ne yapmak lazım motor üstünde kızları düşünmeyecen BU KIZLAR ADAMIN ÖNCE KALBİNİ SONRA CANINI ALIRRRR....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)