Selam arkadaşlar motorun egsozundan bir tane susturucu çıkartmak istiyorum motora herhangi bir zararı olur mu ?
Selam arkadaşlar motorun egsozundan bir tane susturucu çıkartmak istiyorum motora herhangi bir zararı olur mu ?
- Yanlış Bir Hayat Doğru Yaşanmaz..
- Yanlış Yapmadan Doğru Bulunmaz..
Apaçilerin düşmanı orjinal egzoz ve aynalar..
Sıkıştırma düşeceğinden düşük devirlerde çekiş düşer. Yakıt sarfiyatı artar. Egzoz subaplarına zarar verebilir. Bunlar motora zararı;
Polis peşinde dolanır, insanları rahatsız edersin küfür yersin. Kimse senin tek silindirli motoruna bakıp ooo motora bak demez söverler. Muayeneden geçemezsin.
Tek + yönü trafikte görünürlüğün artar onu da güçlü bir kornayla halledersin.
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
Apaçi nedir ya neden cup kullananlara filen apaçi diyorsunuz ki ? motorun hacmi düşük diyemi ? biri bana apaçiliğin tanımını yapsın gerçekten çok merak ediyorum..
orjinal egsozda motorun çalıştığını bile anlamıyorum motor titremese (: sadece çıkan sesin biraz daha kalınlaşmasını istiyorum okadar ve bence bu çevredekileri okadar rahatsız etmez..
- Yanlış Bir Hayat Doğru Yaşanmaz..
- Yanlış Yapmadan Doğru Bulunmaz..
boşver arkadaşım uğraşmana değmez. ses istiyorsan açık hava filtresi tak ama kutunun içine olacak şekilde. ve kutunun deliklerini büyüt. hem filtresiz motorunun ömrü uzar hem de gönlün olur.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
ewt filtre yaparsan gerçekten hoş bi ses çıkıyo ve moto bölümünden geldiği için daha da hoş oluyo egzozla hiç uğraşma bende sıfır cup almıştım egzozu açmadan canavar gibi gidiyodu rampaya egzozu açtık içinde 1 tane bile petek bırakmadım bomboş du yada en sonda bi tane var gibiydi görünmüyodu görünse onuda alacaktık =)=)=) sonra motor 2 aya kalmadı ne rampaya gitti ne düzde gitti 70 i zor görüyodu. boşver uğraşma orjinali gerçekten çok güzel. arkadaş demiş hava filtresi die seni tatmin eder. eski günler aklıma geldi motoru aldıgım gün (sıfır değilse) direk egzozunu açardık hemde nasıl açardık. şimdi aynalarım bile var kaskımda =)=)=) egzoz orjinal =) motorun üstündeki yazıları duruyo =)=) en iyisi bu çünkü. bi zamanlar bende apaçiydim o zaman
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
"Mühendisler nasıl yapsak nasıl etsek sesi azaltsak diye uğraşıyorlar siz nasıl yapsakta egzozu bağırttırsak diye düşünüyosunuz"
Demişti polis memuru bir arkadaşı motorunu yakalatmıştı onu almaya gittiğimizde. Ehliyetli biri gerekiyordu o zaman gittigimde duymustum.
Ne dersin haklı değil mi sence de polis ?
Hayata Vizö'RR'deN Bakmak AyrıcalıktıR...
0 Rh (-)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)