217 hp , hemde dyno da yani arka tekerlekte.
Breh breh breh memlekette ne mekanikler varmışda bizim haberimiz yokmuş bırakıcam ben bu motor işini adamlar aşmış kardeşim.
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
orjinalinden daha güçlü olduguna emin oldugum bir motor...eski patronumun....
powercommander 5, komple yoshimura eksoz,otomatik vites attırma aparatı.... bayagı bırseyler var işte...
virajdaki hızı da 260...
ben de bir defa bindim....bir dahada binmeyeceğime söz verdim....
http://imageshack.us/clip/my-videos/515/oge.mp4/
Ben tecrübe etmedim böyle şeyleri ama bildiğim bişey var. SBK da motorları 220 hp'ye ulaşan sınırlı takım var, 1-2 tane...Ki bunlar motor gücü, tekerin asfalta aktardığı veriler değil. O vakit bizim ahali nasıl tekerden 217 hp alıyor diye sorarlar adama...
800cc lik olanlar MotoGP idi(artık busene tekrar 100cc oldu). Onlarda motorların teknik verileri sır gibi saklanır ve 210~220 hp gibi rakamlardan bahsedilir. 1000cc lik halleri ile herhalde bu sene motor gücü olarak anca 250 hp yi yakalarlar diye tahmin ediyorum. Başka da bişey demiyorum.
Ben bildim mi hocam? Doğru dedim mi, herkesi yendim mi ??
#sürenadam
Benim güzel ve dümdüz memleketim , sıkıcı çevre yolu oof of hiç sevmiyorum motora binip 4 şeritli yolda dümdüz gitmeyi.
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
bu işler o kadar kolay ve basit değil, projelerle testlerle yürür... bu motosikletin sahibi bir arkadaşım ve bu hale getirende kendisidir...
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
ta kendisi aynen, cengiz bey iidir ya bu işlerin adamı...
sn. 8can bey, bu zaten makam aracı özel şöför lazım
orası kızılcahamam taraflarında bir yer...otoban değül....
yanlıs hatırlamıyorsam motorda 208 yada 212 beygir olması lazım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:19 ----------
kanınıza girmiş sanırım....
bu arada ufak ufak bende göz atmıyor değilim
ben bi vidyo izledim, başka bir forumdan bi arkadaş... (tanımıyorum)
sarı renk s1000rr ve ne yapmışsa motosiklete fenaydı!!! zx10 hikaye kalır o derece!
komple kitten bahsediyolardı akrapovicleride hatta beğenmedim uzunca tüplerdi... ama deli gidiyordu. (Tr'de)
@coq alttaki bilgiler senin için. @syanur arkadaşım ın dediği gibi bu sene 1000cc olduysa ona sözüm yok
Repsol Honda takımı motoru
bu senin yanlış biliyorsun dediğin şey 800 cc
Motorun teknik özellikleri ise;
Bike Info
Bike Honda RC212V
Engine Four stroke V4, liquid cooled
Power Over 210hp
Top Speed 320km/h
Chassis Aluminium twin-tube
Dry weight Over 150kg
Suspension
Front Telescopic fork (Öhlins)
Rear Pro-link (Öhlins)
Brakes
Front 314mm carbon disc (Brembo)
Rear Steel disc
başkan dediğin makinayı biliyorum izlemiştim videoyu sese hayran kaldım :D
http://www.youtube.com/watch?v=82PwFSFka8k
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)