dağda bayırda kontak anahtarınızı kaybettiğinizi düşünün,ne yapardınız?
ben düşünemediğim için; bir tane yedek anahtarlığımda,bir tane montumun
cebinde,bir tanede motorun gizli bir yerinde yedek anahtar taşıyorum...
dağda bayırda kontak anahtarınızı kaybettiğinizi düşünün,ne yapardınız?
ben düşünemediğim için; bir tane yedek anahtarlığımda,bir tane montumun
cebinde,bir tanede motorun gizli bir yerinde yedek anahtar taşıyorum...
gecen benzin alırken benim basımada bu durum geldi salaklıkya anahtarı koltuk altına koy sen bide tam kapatırken aklına gel :D motor elimde götürdüm ilk basta kolaydı sonra bebek ölüsü gİbixD
Mustafa Kemal Atatürk
motosiklette değil ama cüzdanda çantada yada montta bir yerde taşımak mantıklı...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şehir içinde veya komşu illerde isem taşımıyorum ama uzun yolculuğa çıkacaksam yedek anahtarı, yedek debriyaj, yedek far ampulünü telini yanıma alıyorum. Alet çantamda her zaman yedek buji, lastik spreyi, yedek stop lambası bulunur.
Tanıdık bir abi, gidonun grenajın altında kalan tarafına elektik bandı ile kamufule ederek saklamıştı bir tane yedek anahtar, sonra bende yapıcam demiştim, hala yedek anahtar bulunduracağım motosikletin üstünde Sanırım bin nasihatın yerini bir musibet alacak.
hocam bu konu çok tehlikeli olmuş ya hırsızlar görse motosiklette direk nereyi yoklayacağını anlatıyor resmen
yok yaa..pışşşııııııkkkkkkk..söyleyeyimde motor gitsin demi???
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
maşallah olsun canım ekipman bir kere alınır zaten en iyisini yapmışsınız allah daha iyilerini nasip etsin
arkadaş yaz kış bot (ayakkabı yani) giyerim o yüzden sürekli botumun içinde bulunur yedek anahtarım
tam olarak nerede olduğunu söylemem malum güvenlik ihlali söz konusu olabilir
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Sametagir kardesim bizden laf cikmaz
---------- Post added at 20:28 ---------- Previous post was at 20:26 ----------
Ben yaz olsun kis olsun motota ekipsiz binmem o yuzden ekibin ic tarafinda kucuk bi cep var oraya koymayi planliyordum hep.Ahanda simdi kalkip sakliyorum bi tane...
RIDE or DIE
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)