Ne Gerek Var Motosiklet Eğitimine.....
Reklamlar
-
İnternetten sürekli takipteyim.Muğla' da bir eğitim organizasyonu olacak olursa diye ama hiç denk gelmedi. Bireysel olarak da çağıramıyorum malum ekonomik durum. Olur da bir gün Muğla bölgesinde bir eğitim çalışması olacak olur ise mutlaka katılacağım. Buradan da duyurusu olsun, olur da bu konuda bilgisi olan var ise minnet duyarım kendisine.
Reklamlar
-
Honda Güvenilir olabilir. ancak İstanbula uzak bir yerdeki bir kişinin masrafı 500 TL den aşşağı olmuyor. Kendi ilinde biryerden almak isterse bu sefer kendi motorunuzla kurs veririz ancak gibi bir ibare kullanılıyor. yani maddiyat çok kuvvetli olması lazım. Eğitimsiz olmaz parasız olmaz motorsuz hiç olmaz.
---------- Post added at 01:20 ---------- Previous post was at 01:18 ----------
ekremz adlı üyeden alıntı
İnternetten sürekli takipteyim.Muğla' da bir eğitim organizasyonu olacak olursa diye ama hiç denk gelmedi. Bireysel olarak da çağıramıyorum malum ekonomik durum. Olur da bir gün Muğla bölgesinde bir eğitim çalışması olacak olur ise mutlaka katılacağım. Buradan da duyurusu olsun, olur da bu konuda bilgisi olan var ise minnet duyarım kendisine.
Crazyİmam la görüştünmü peki ?
-
Hayır. Kendisi eğitim veriyor mu? Öyle bir imkan var ise gerçekten çok iyi olur.
-
Şu videoyu sıkılmadan izleyeceğinizden eminim, izlediğiniz zaman EĞİTİMİN ŞART OLUP OLMADIĞINI anlayacaksınız...
OoCan Ağabey İDOLÜMSÜN ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:42 ----------
17 dakıkadan sonraki 2 pilota dikkat...
-
Okan cim ne gerek var böyle seylere abi yaaaaa..
Gereksiz seyler bunlar..
Bana Motoru kullanmasini yenidenmi ögreticekler sanki?
Peh.....
Benim ilkbaharda vaktim zamanim olursa ADAC nin viraj kurslarina katilma niyetim var..
Viraj 1
Viraj 2
Viraj 3 kurslari var...
Ama ögreteceklerinden degil aslinda benim oraya gitmem..
Para pok anasini satayim..
Neyapacagimi bilmedigim icin oraya buraya dagitiyorum iste...
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
-
şu hondanın güvenli sürüş 2 ye katılmayı düşünüyorum aslında... biraz pahalı gibi ama motorsiklete biniyorsan bazı şeyler için paraya acımamak gerekiyo
-
Bu yaz gs 2 ve gs 3 eğitimlerine katılmayı planlıyorum. Çok iyi kullanıyorum deyip kestirip atmamak lazım pistte sınırları öğrenmek gerekiyor.
-
Bir de "bi şey olmaz" var...
zaten olunca bir defa oluyor. İkinciye olma şansı çok düşük...
Eğitim illa paralı değil. İnsan, belli pratikleri yaparak da kendisini eğitebilir bir yere kadar. Ama hoca gözetiminde olursa, her şey çok daha hızlı olur.
-
Super Moderator
İnsan kendini eğitebilir, yol yapar motoruyla yıl geçirir "yanılgısı" herkeste avar, ama deneme yanılma yapacak kadar ne hayatımız ne de şansımız var. En önemsemediğiniz eğitim sürecine bir kez katılın, hiç olmadı izleyin, ne kadar yanlış fikirlerde olup, gözünüzün kaç bin kilometredir, motosikletinizle geçirilen kaç yıldır ne kadar açılmamış olacağına şaşıracaksınız.
Yıllardır denenilen, bilinen, bulunan, keşfedilen, doğrulanan ve en önemlisi hayat kurtaran şeyleri gözlerimizi kapatıp kendimiz bulmaya çalışmak sonuçsuz bir zaman kaybından başka bir şey değil.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)