Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Ne Gerek Var Motosiklet Eğitimine.....

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    tvs apache rtr150 gri (2011)
    İnternetten sürekli takipteyim.Muğla' da bir eğitim organizasyonu olacak olursa diye ama hiç denk gelmedi. Bireysel olarak da çağıramıyorum malum ekonomik durum. Olur da bir gün Muğla bölgesinde bir eğitim çalışması olacak olur ise mutlaka katılacağım. Buradan da duyurusu olsun, olur da bu konuda bilgisi olan var ise minnet duyarım kendisine.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    yesewi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DEWOX CLASİC BİSİKLET
    Honda Güvenilir olabilir. ancak İstanbula uzak bir yerdeki bir kişinin masrafı 500 TL den aşşağı olmuyor. Kendi ilinde biryerden almak isterse bu sefer kendi motorunuzla kurs veririz ancak gibi bir ibare kullanılıyor. yani maddiyat çok kuvvetli olması lazım. Eğitimsiz olmaz parasız olmaz motorsuz hiç olmaz.

---------- Post added at 01:20 ---------- Previous post was at 01:18 ----------

Alıntı ekremz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnternetten sürekli takipteyim.Muğla' da bir eğitim organizasyonu olacak olursa diye ama hiç denk gelmedi. Bireysel olarak da çağıramıyorum malum ekonomik durum. Olur da bir gün Muğla bölgesinde bir eğitim çalışması olacak olur ise mutlaka katılacağım. Buradan da duyurusu olsun, olur da bu konuda bilgisi olan var ise minnet duyarım kendisine.
    Crazyİmam la görüştünmü peki ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    tvs apache rtr150 gri (2011)
    Hayır. Kendisi eğitim veriyor mu? Öyle bir imkan var ise gerçekten çok iyi olur.

_SpartacuS_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok Gibi Ama Çok Gibi
    Şu videoyu sıkılmadan izleyeceğinizden eminim, izlediğiniz zaman EĞİTİMİN ŞART OLUP OLMADIĞINI anlayacaksınız...

OoCan Ağabey İDOLÜMSÜN ;)

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:42 ----------

17 dakıkadan sonraki 2 pilota dikkat...
    ....

remzi_39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Okan cim ne gerek var böyle seylere abi yaaaaa..
    Gereksiz seyler bunlar..
    Bana Motoru kullanmasini yenidenmi ögreticekler sanki?
    Peh.....

Benim ilkbaharda vaktim zamanim olursa ADAC nin viraj kurslarina katilma niyetim var..
    Viraj 1
    Viraj 2
    Viraj 3 kurslari var...
    Ama ögreteceklerinden degil aslinda benim oraya gitmem..
    Para pok anasini satayim..
    Neyapacagimi bilmedigim icin oraya buraya dagitiyorum iste...
    Hayatin icin bir saniyeni harca.
    Hayatini bir saniye icin harcama.

samet10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 400
    şu hondanın güvenli sürüş 2 ye katılmayı düşünüyorum aslında... biraz pahalı gibi ama motorsiklete biniyorsan bazı şeyler için paraya acımamak gerekiyo

Bu yaz gs 2 ve gs 3 eğitimlerine katılmayı planlıyorum. Çok iyi kullanıyorum deyip kestirip atmamak lazım pistte sınırları öğrenmek gerekiyor.

hello_moto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Bir de "bi şey olmaz" var...

zaten olunca bir defa oluyor. İkinciye olma şansı çok düşük...

Eğitim illa paralı değil. İnsan, belli pratikleri yaparak da kendisini eğitebilir bir yere kadar. Ama hoca gözetiminde olursa, her şey çok daha hızlı olur.

Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    İnsan kendini eğitebilir, yol yapar motoruyla yıl geçirir "yanılgısı" herkeste avar, ama deneme yanılma yapacak kadar ne hayatımız ne de şansımız var. En önemsemediğiniz eğitim sürecine bir kez katılın, hiç olmadı izleyin, ne kadar yanlış fikirlerde olup, gözünüzün kaç bin kilometredir, motosikletinizle geçirilen kaç yıldır ne kadar açılmamış olacağına şaşıracaksınız.
    Yıllardır denenilen, bilinen, bulunan, keşfedilen, doğrulanan ve en önemlisi hayat kurtaran şeyleri gözlerimizi kapatıp kendimiz bulmaya çalışmak sonuçsuz bir zaman kaybından başka bir şey değil.
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)